סיכום שבועי

sherif

New member
דבר אחד לא הבנתי

אני כאן קורא הודעות שלך ושל אחרים שהתולעת מעתיק ומדביק ללא כל הוכחה שלך ושל חבריך מענין אותי דבר אחד האם שולחים אותכם כל מני גורמים כדי לבזות את ידידינו בצורה כל כך מלוכלכת כדי שאנשי הפורום לא יקירו את האמת?

tamarhp

New member
שום בעיה

זכותו לכתוב מה שהוא רוצה. הודעות מסיונריות - הכוונה בעיקר להודעות של דוד1000 שפתח שירשורים חדשים על מאמרים שהוא העתיק ממקום אחר. התולעת מגיב בתוך שירשור תשובה לשאלות שלכם. אתם לא מעוניינים לקרוא? לא צריך. אבל להגיד שלא מגיע לו צל"ש? אני חייבת לומר שמגיע לו יותר ממך. הוא כמעט ולא תוקף (חוץ מאנשים בודדים ומסויימים שקוטלים גם אותו), הוא מבזבז את הזמן שלו לקרוא את ההודעות המעליבות שלכם ואפילו דואג לחפש קטעים שיענו לשאלות הקטנרניות שלכם. זו זכותו, ואני מעריכה אותו על זה - גם אם לא תמיד אני מסכימה עם תוכן ההודעות שלו.

oldfield

New member
לא מסכים איתך

הטריגר להודעות שאת קוראת להן מעליבות או קנטרניות הוא כמעט תמיד הודעות עם תכנים מחב"תיים. כנראה שיש אנשים (כמוני?) שלא יכולים לעבור על זה בשוויון נפש. אם לא היו הודעות מוחב"תות אז היו הרבה פחות תגובות "קנטרניות", או בכלל לא. תראי, אני גם יכול לעשות copy paste של מאמרים באורך הגלות מאתר "חופש" ודומיו. אני לא עושה את זה כי זה לא ניראה לי הגון ומתאים לפורום. ואם מידי פעם אני מביא פה ציטוט ארוך, אני מציין מהיכן הוא. "התולעת מבזבז את הזמן שלו לקרוא" ואני לא? אני גם מבזבז את הזמן שלי לכתוב. בניגוד אליו שעושה copy paste. אז מי פה המשקיע והמצטיין? אני לא מפריח פה נתונים מוטעים ועובדות מומצאות כדי לקדם את הדעות שלי. (ואם תראי לי שטעיתי בעובדה כלשהי שהבאתי אתנצל על כך.) התולעת כל הזמן עושה את זה, וכשמראים לו את טעויותיו (שקריו???) הוא תוקף חזרה או מתעלם. כשהוא מביא נתון שנשמע לא סביר ושואלים אותו מאיפה זה - הוא לא עונה. אני יכול למצוא לך הרבה דוגמאות לזה. "זכותו לכתוב מה שהוא רוצה"? כנראה שזה נכון בפועל. אבל אם אני אכתוב פה מה שאני רוצה, ייתכן שההודעה תימחק ואני איחסם. לאן נעלם למשל הכותב "מן הפורום"? אני מנחש שהוא נחסם על ידי הנהלת הפורום (וחבל, כי אם הוא היה פה ייתכן שהיה נחסך ממני להגיב לתולעת וחבריו).

lala897

New member
אתה מגזים!

לא מוצאת חן בעיניך ה העתק הדבק שלו אל תשתף איתו פעולה= אל תקרא, אל תגיב. זהו. זה הדבר הכי הוגן ובוגר שאתה יכול לעשות. כל הפלסוף שלך אם הוא כן מצטיין או לא זה.. לא נעים לי לאמר אבל קצת מכוער. נתנו לא מחמאה, גם אם לדעתך לא מגיע לו, תפרגן לבנאדם למען השם!! מה מזיז לקצה הציפורן שלך שהוא היה צבוע באדום או שקיבל גולש מצטיין??? האם אני מזהה פה צרות עין?? מספיק עם זה! זה כ"כ חסר משמעות וחשיבות שזה נהיה מגוחך מרגע לרגע.. מה נסגר איתכם אנשים? איפה הנחמדות, הפירגון? ובקשר ל"מן הפורום" הוא נחסם פעם אחת בגלל זלזול, בטויים פוגעים שבהם הוא השתמש, כינויי גנאי ברמה של ילד בן 10. ולא בגלל שהוא ניסה להוכיח לדתיים פה שהדת שגויה- והוא ניסה את זה, פעולה מקבילה להחזרה בתשובה. (ו-דעתי האישית היא שהדיונים מהסוג שתולעת ואתה וכו' מתווכחים על מציאות ה' או לא הם חסרי כל טעם ותועלת. זה הרי לא יזיז אך אחד מהמקום שלו.)

oldfield

New member
אולי דווקא את מגזימה?

מכוער????? צרות עין????? ומה עוד מחכה לי? כל מה שכתבת כאן כבר נאמר פה בשירשור על ידייך ועל ידי תמר. עניתי איך אני רואה את הדברים ואין טעם שאחזור על כך. "הדיונים מהסוג שתולעת ואתה וכו' מתווכחים על מציאות ה' או לא הם חסרי כל טעם ותועלת" ברור. זה פחות או יותר מה שאני מנסה להראות בתגובות שלי לתולעת. (אגב, לא זכור לי שטענתי לאי קיומו של אלוהים.) הייתי שמח אם האדון "המתנדב" והאדון "מן הפורום" היו מוצאים את הדרך איך כן לאפשר את המשך כתיבתו מבלי לפגוע בעוברים ושבים (רק קצת לעצבן אותם... אבל את זה כולנו עושים פה... את אותי... אני אותך... וכו').

lala897

New member
אני מאד מעצבנת אותך?../images/Emo6.gif

אבל ברצינות אם משהו מעצבן אותך אתה יכול לפנות אלי בכיף ואני ישתדל לשנות.. אני לא עושה את זה בכוונה.
אתה לא מעצבן אותי, פשוט אני לא מסכימה אם הגישה שלך לעניין ואני חושבת שהיא שגויה זה הכל. ועיצה קטנה- אם אתה חושב שמשהו מיותר הדרך הכי יעילה לבטא את זה היא להתעלם.. אבל נראה לי שכבר אמרתי את זה.

oldfield

New member
כן יקירתי, כבר אמרת את זה ../images/Emo4.gif

שנספור ביחד כמה פעמים כבר אמרת את זה?
טוב, לחזור על דברים זה חלק מהריטואל של הפורום פה. כנראה. (למשל, על מספר האנשים שצפו בהתגלות הקב"ה בהר סיני שמענו כבר בערך פעמיים בשביל כל אדם שהיה שם... בערך...)

lala897

New member
כן נכון.. אה ואמרתי לך שהדרך הטובה

ביותר להביע את זה שהודעה מסוימת היא מיותרת וחסרת טעם זה להתעלם? כן, להתעלם זה הכי יעיל, הוגן ובוגר פשוט כשהודעה מסוימת מעצבנת אותך בגלל התוכן אז תתעלם- זו הדרך החכמה ביותר, פשוט לא לקרוא, לא להגיב וזהו. וגם עיצה קטנה כשאתה לא אוהב תוכן של הודעה אז אתה יכול להתעלם, הדרך הטובה ביותר..
אז כמה זה יוצא?

saar7650

New member
"לאן נעלם למשל הכותב "מן הפורום"?"

הבן אדם ביצע copy paste לכל הודעותיו. כלומר- שרשר את אותה הודעה אינספור פעמים למרות שענו לו עליה. וכן ביזה את אנשי הפורום. את "הגיגיו" (אני מניח שאתה מכיר אותם) יכולת לראות בפורום נטעים ז"ל, שמשום מה גם משם הוא נזרק, ולא רק משם... ודי לחכימא ברמיזא!

saar7650

New member
נכון...

אבל אותו "מן הפורום"=גוברנור=פרווינדס וכו' וכו' נזרק ונחסם הלוך וחזור עקב "הגיגיו" שלא מתאימים לאנשים מתורבתים.

oldfield

New member
הגיגיו דווקא מחכימים

הידע שהוא הצליח לצבור והיכולת שלו לאתר מקורות רלוונטיים, הלוואי עליי ועל כולנו. אני לא מכחיש שצורת ההתבטאות שלו יכולה לעצבן הרבה אנשים (כמו למשל העניין עם הישבנים והמרפקים של חז"ל). לי ניראה שאחת הסיבות שנטעים נסגר הוא אי יכולתם להתמודד עם הטיעונים שלו. אם אני זוכר נכון, גוברנור הציע להתעמת עם כל אחד מרבני המחב"ת. אני עדיין מחכה לעימות.

saar7650

New member
ממש ממש לא מפחדים...

יקירי, רוב שאלותיו ותשובותיו הם שאלות שנשאלו וקיבלו עליהן מענה. חלקן שאלות שחז"ל עצמם שואלים ועונים אך הוא מעדיף להשאירן כשאלות בלבד ומתעלם מהתשובות. ידע יש לו- לא אכחיש את האמת, אך יש צורת התבטאות להעביר מסרים ו/או להתווכח עליהם. בוא נאמר שיש הרבה מאוד רבנים ואנשי מדע דתים שמסוגלים להתמודד עם שאלותיו. אך אל לנו לעסוק ולהתעסק בגוברנור עצמו, כל שטענתי הוא שהעיפו אותו עקב צורת התבטאויותיו. וכהוכחה לכך אומר כי שאר חברי הפורום שהיו בדעותיו של גוברנור לא נחסמו או הועפו כי דבריהם נשמעו בצורה יפה ללא התבטאויות חריפות. אתה ציינת התבטאות כ"כ קטנה. אך בין הפנינים ("הדובדבן שבקצפת")- השווה את אמנון יצחק לבן לאדן ולגבלס (הצורר הנאצי). וכן על זה הדרך.

oldfield

New member
שמע

לא הייתי משווה את אמנון יצחק לבין לאדן, היות וכל אחד מהם התמחה בדברים שונים לגמרי. אם אני אביע את דעתי על אמנון יצחק זה ייצא לא טוב. אז בוא נעזוב את זה. כמתבונן מהצד אני יכול לאמר שלכל אורך הדרך גוברנור פירק לגורמים את טיעוני המחב"תים למיניהם. אם בחשיבה ההגיונית ויצירתית, ואם ביידע וחקירה במרחבי האינטרנט. אני כמובן לא מתכונן לשים את עצמי סנגור לסיגנון ההתבטאות שלו. אגב, מתנגדיו בהחלט לא טמנו ידם בצלחת בהודעותיהם בפורומים. הם אפילו הקימו אתר שמטרתו להכפיש אותו אישית, כשהם משתמשים באי אילו רמיזות שיקריות. וכמו שאמרתי קודם - אשמח להיות עד לויכוח בין שני הצדדים.

saar7650

New member
אם כן,

שים לב לוויכוחיו עם "לאברורלי" ו- "פגוש בדב שכול" וכיו"ב שמתמודדים איתו בצורה יפה ורצינית. אבל נעזוב את האיש לא באתי לדון עליו...

התולעת 1

New member
אני לא מבין,,כל אלה שאומרים שאני

מצטין ב- cut'n'pasteמשום מה לא הביאו שום הוכחה. זה הסגנון שלכם?כשאין לכם תשובות תופרים אלי טיק כדי להביך אותי? אני אומר לכם חגגית,לא תצליחו.

tamarhp

New member
תראה..

אתה מעתיק קטעים מתוך האתר שופר וחבריו, וזה מעצבן את חברינו הקוטלים... אנחנו מנסים לערוך דיונים ולא מאמרים, ולכן זה די מפריע..

למעלה