סיכום שבועי

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

מכיוון שמחר כנראה לא יהיה לי זמן אליכם,Let's get it over with...
יום הולדת: השבוע חגג אלרוס,הלא הוא ליאור,יום הולדת שממש לא יכולנו לשכוח...
שוב
תחרות הקונספירציות(פעם אחרונה)
: באה אל סיומה,כשהזוכה המאושר הוא הסר הפרטי שלנו, מ ק ר ט נ י,עם התיאוריה "הביטלס והקומוניזם". שוב מזל טוב ותהנה מה-
שלך...
הודעת השבוע: בהיעדר הודעות תוכן ממשיות (הממ הממ
) תקבל בלית ברירה ההודעה שלי,"מה יש ב-Abbey Road" את התואר..די חבל.
מאמר השבוע: לא יכול להיות אחרת- המאמר המושקע והמאלף של דקלה, And in the end-על פירוק הביטלס והסיבות שהובילו אליו, מקבל בנוסף לח"ח גם את הכבוד. זהו בסה"כ,היה שבוע די יבשושי ולא מרגש...מקווה ליותר אקשן בהמשך. סופ"ש טוב ושבוע נעים

אהממממ........

חבר הפורופ הכי חיפושייתי של השבוע? נגיד X התנהג באופן לנוני שכזה ("אצל לנון כל שורה בדיחה", זוכרים?) כי אז X יהא החיפושית השבועית בסימן לנון...... אבל אתם לא חייבים לקחת את זה ברצינות יתירה, בכל זאת.... זו רק אני והמוח המעוות שלי....

ובכן!

מזל טוב לאלרוס (*שוב*)! לדעתי דווקא היה שבוע די ער (הכל יחסי כמובן... אפילו איינשטיין (מאיר) אמר), בזכות מאמרך, אנו יקו, ובזכות מאמרה של דקלה. אני מציע לעשות פרס- "כוכבית השבוע" ובה כוכבית הסיום הכי חביבה (וכן, אני משוחד לטובת עצמי). ו... מכיוון שיש רק מתמודד אחד... אני מכתיר את הכוכביות בסוף נאום *סיום* הבחירות המרגש שלי לזוכות! (ובמיוחד את אלה שעסקו בזכויות יוצרים, קאזה, ועידן רייכל) נ.ב הסר הפרטי שלכם? מה אני מכונה להפגת שעמום או משהו?! *סטגדגדיש* שבוע נעים לכולכם. ו... WAKE UP MAN *הפנייה מנוסחת בלשון זכר, אך היא מיועדת לשני המינים, וגם למי שאינו באף אחד מהם

tin ker bell

New member
../images/Emo70.gif

מזל טוב אלרוס שוב פעם... כל הכבוד מ ק ר ט נ י שוב פעם... כל הכבוד גם לדקלה ובתיה על המאמרים היפים! ו... אני לא תרמתי כ"כ השבוע...
תמיד יש פעם הבאה

i love lucy

New member
אזזז

הרעיון עם הכוכבית נשמע נחמד... go meka (ככה אני רושמת את זה! בורה שכמותי) הכל מקרה לי היה שבוע די מבעס... אבל מזל טוב לאלרוס...

אלרוס

New member
ולי כבשים ג'ינג'יות כן אבל ג'ינג'ים

נורמלים (או שלא) כמוני לא סוגדים ליוקו!!! מאור, שאלה לי אליך, אתה במקרה כבשה ג'ינג'ית?

אלרוס

New member
הבנתי את הרעיון! אבל ג'ינג'ים

שונאים את יוקו, בתו0ר ג'ינג'י אני יודע.

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif

ומזל"ט כמובן, ל: אלרוס, שוב! מקה, שוב! בתיה! דקלה...!

גרמה

New member
מממ...

יכול להיות שלא ציינתי..אבל עוד יומיים ב11.11 גם לעבדכם הנאמן יש יומולדת...22..:)

למעלה