האא. גם לאבא שלי...:) מזל טוב! ^_^
ב ברווז גומי New member 9/11/03 #21 ז שיהיה גם לך המון מזל טוב... ואל תדאג...אנחנו גם לא נשכח אותך...
ת תותי גירל New member 9/11/03 #24 אני אהיה אז בטיול שנתי../images/Emo42.gif אז אני אגיד לך עכשיו: מזל טוב
S Siriusnip New member 9/11/03 #26 תודה רבה!!!../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif תהני בטיול! איפה את קרה?
ת תותי גירל New member 11/11/03 #27 ../images/Emo42.gif הטיול השנתי שלי.. אני מניחה שהתכוונת לאיפה הטיול כששאלת "איפה את קרה?" אז הוא למדבר יהודה , אבל אני כבר לא בטוחה מה יהיה אם הטיול הזה כי ממש קר השבוע . בטח אם יהיה קר גם בשבוע הבא לא ניסע
../images/Emo42.gif הטיול השנתי שלי.. אני מניחה שהתכוונת לאיפה הטיול כששאלת "איפה את קרה?" אז הוא למדבר יהודה , אבל אני כבר לא בטוחה מה יהיה אם הטיול הזה כי ממש קר השבוע . בטח אם יהיה קר גם בשבוע הבא לא ניסע
T tin ker bell New member 9/11/03 #22 הממ אפשר להוסיף פינה ובה... תמונת השבוע-ובה נכלול את המשחק עם המחשבות-זה יכול להיות נחמד לא?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 9/11/03 #25 לי יש..../images/Emo72.gif תמונת השבוע - לא חייב שהיא תתפרסם בפורום קודם לכן, אלא פשוט תמונה נחמדה מאתרי אינטרנט. זה גם יגדיל את מאגר התמונות שלנו. שיר השבוע\קליפ השבוע-השיר הכי מדובר השבוע,שיר שנכתבה עליו ביקורת וכ'ו.
לי יש..../images/Emo72.gif תמונת השבוע - לא חייב שהיא תתפרסם בפורום קודם לכן, אלא פשוט תמונה נחמדה מאתרי אינטרנט. זה גם יגדיל את מאגר התמונות שלנו. שיר השבוע\קליפ השבוע-השיר הכי מדובר השבוע,שיר שנכתבה עליו ביקורת וכ'ו.