סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

אז איך עבר השבוע? במה עמדתם, ומה לא הספקתם, או לא הצלחתם למלא? איך היו ההתחייבויות לסופ"ש?
השבוע עבר לי בהרבה עבודה שחורה. הצלחתי להיפטר מהחלק הכי מעצבן של העבודה ועכשיו נשארו 9 ימים לסוף, שרובם ככולם עבודה על המחשב. יצאתי מעט מעט לבלות, והיה מהנה מאד ומרענן. חשוב לי לא להיות רק בתוך הלימודים, אחרת אני אתחרפן סופית. (או שזה כבר קרה?)
התחייבויות לסופ"ש: ההורים שלי הגיעו והיה נחמד
לקחתי אותם לאכול סושי, שזה מאד מנוגד לבדרך כלל, משום שזה לא נתפס כאוכל בעיני אבא שלי. זה קליל מדי. אבל ניסיתי, והם הסכימו, אז מה'כפת לי? וזה היה מעולה, כי אז יכולנו להמשיך לטייל ברחובות ת"א, ולדבר, והכלב שלי נהנה וגם אני מאד נהניתי. בקיצור, היה חביב ממש. לא הלכתי לים - כי במקום זה באופן ספונטני ביותר הגיעה אליי חברה. אז זה יותר שווה
אתמול יצאתי לטיול והגעתי עד הים. שקיעה והביתה. שטפתי את הבית
שהיה ג'יפה במיוחד בגלל העבודה האינטנסיבית על הפרויקט שלי. איזו הנאה. איזו נחת. כמה נעים להיות בו עכשיו. אז למרות שלא הייתי בים, בכל זאת מים היו מעורבים בסופ"ש
היה לי ערב פחות מוצלח אתמול. והיום יום חדש. שיהיה שבוע מקסים לכולנו

BellA עלמה

New member
השבוע שלי

התחלתי לברר לגבי שנה הבאה מה אני מתכוונת לעשות. אני אולי אשלים את התואר הראשון למשהו שאפשר לעשות בו שימוש. תואר במדעי ההתנהגות לא הכי שימושי
התחלתי איזה תהליך עם עצמי שאני מקוה יוביל אותי למקום יותר בריא
הסוף שבוע הזה קצת התפנקתי , הייתי בים , בערב יצאנו לסרט וקנינו ספר ששמעתי אליו הרבה ביקורת טובה " כל בית צריך מרפסת"
השבוע אני מקווה להמשיך בבירורים ובתהליכים ופשוט להשתדל להנות מהחיים בין כל ההתרוצצויות לכאן ולשם

reedgreenwhait

New member
השבוע...

עבר מהר ולא השאיר בי זיכרונות...אני אפילו לא זוכרת אם החופש הגדול התחיל בתחילת השבוע... במה עמדתי? פתרתי כמה תרגילים בגיאומטריה, הכנתי שיעורים לביוטופ, באופן חלקי. במה לא עמדתי? לא ממש תיכננתי לעמוד במשהו... לא היו לי התחייבויות לסופ"ש, מבחינתי כל הימים זהים. שבוע טוב.

אם לא מתכננים תוכניות..

הן פשוט לא באות.. לפתוח עיתון מקומי/עלון של העירייה. לבדוק מה בתפריט. לקבוע. ללכת!

reedgreenwhait

New member
הממ

אני דווקא מתכננת לשבת בבית כל החופש, חוץ מבימים בהם יהיה לי קורס פסיכומטרי. :/

אבל זה ממש לשקוע

מה זאת אומרת אין מה לעשות מחוץ לבית? אם לא מתכננים ומארגנים משהו - אז ברור שאין. אבל האפשרויות הן רבות ונפלאות. צריך רק לבחור. זה לא שאני לא מבינה את ההרגשה שלך ופגשתי בה מקרוב. הכל נראה חסר טעם, וההסתגרות בבית נראתה הדבר הכי טוב בשעתו. אבל זה נוראי. זה לחיות בתוך כלום (בשבילי זה היה ככה). ובגלל שחייתי ככה, ובסוף הכרחתי את עצמי להתחיל לזוז, אני יודעת איך זה מרגיש. תתאמצי קצת. תתכנני משהו עבור עצמך. אח"כ היציאה מהבית תהיה קלה יותר.

ניאו30

New member
השבוע שלי...יום עסל יום בסל...

אז על הפחות טוב כבר אתם יודעים,אבל החיים חזקים יותר מהכל! אני ממשיך להנות מהם,אני ממשיך למלא את החיים שלי בשמחה
אתמול הייתי באירוע ממש נפלא על חוף הים בתל אביב(קיום הבטחה או לא?!). היום אני הולך לערב שירה שהוזמנתי אליו.שירה!יהיה נפלא... וביום שלישי מסיבת סיום עם הילדים הנפלאים!כיף זה יהיה אנדרסטייטמנט למה שיהיה שם,וכבר ראיתי את התכנית...אחחחחח,כיף להיות ילד! כמובן,זה לא אומר שלא חושבים וממשיכים לחשוב על מה שכתבתי פה בקשר לקשר. מאמין שיהיה טוב ואני אדע מה לעשות בהתאם לתחושות הבטן שלי. שיהיה שבוע מקסים לכולם!
ולהבה-את באה בשישי לג'ינגה?...הרבה זמן לא היית שם,לא?אשמח להיפגש שוב!ובלי קשר זה בטוח יעשה לך טוב אחרי שבוע לחוץ עם לימודים ושאר ירקות. אה,וטוב לשמוע על מה שקרה עם ההורים,ו...סושי?לא יודע,אני רק רואה את סושי אני נגעל,אבל אולי זה רק אני

איזה בליין אתה בחיי ../images/Emo13.gif

לא יודעת אם באה או לא. מאד מאד תלוי במידת הלחץ וההספק. מה שבטוח, אני אשתדל מאד מאד, כי תגעגעתי למסיבות האלה. ובהחלט אשמח להיפגש.

ערב שירה ../images/Emo99.gif

לא הייתי באחד כזה כבר שלוש שנים לדעתי... אני שמחה לשמוע שאתה מנצל את החיים בשביל להנות מהם.
אמן שיהיה שבוע מרהיב לכולנו

השבוע שלי...

לא היה משהו מיוחד. חצי טוב. חצי לא. קושי עצום שהתגברתי עליו איכשהו.. ואז סופ"ש מתוק מתוק שבוא עשו לי יום כיף של פינוקים והפתעות. הייתי בבאולינג ואז במשחקיה. הייתי בסרט מצחיק מצחיק אכלתי צהריים בארומה וערב באיטלקית. קיבלתי המון מתנות. ספרים יפים יפים. פיג'אמה יפה והמון סיכות יפות לשיער... יום של אהבה והבעל שלי...

ניאו30

New member
איזה סרט?אל תשמרי אותנו במתח ../images/Emo6.gif

ושאלת דרך אגב-יש איזו סיבה מיוחדת לכל הפינוקים הנהדרים האלו או שפשוט הצטברות מקרית,שזה דבר נפלא בפני עצמו!

הכל אודות יום הכייף שלי

ווקשע והסיבה? יש לנו מנהג של 'שבת הפנקות' כל פעם אחד מאיתנו עושה שבת של פינוק לשני בלי סיבה מיוחד. משהו קטן בשבת למען השני. ובגלל שהיה לי שבוע לא מזהיר ולילה אחד נוראי.. קיבלתי יום שלם של כייף בריבוע .. כדי שלא אשכח לחייך.. :)

s h i r k u s h

New member
השבוע שלי ../images/Emo26.gif

התחיל מדהים, בפגישה בערב עם מי שחשבתי שהוא בחור מדהים, והסתיים ממש לא טוב. והשבוע החדש הזה התחיל די רע- הקאתי כשהגעתי לעבודה, ועד עכשיו סובלת מכאבי בטן חזקים.

אוי אוי

השבוע רק התחיל. נשמע כמו וירוס. מקווה שיעבור מהר והשבוע הזה יסתמן כטוב למרות הכל.

s h i r k u s h

New member
די עבר...

זה מדהים הקשר העמוק שיש בין נפש לגוף- לא ממש התחשק לי ללכת לעבודה אתמול, הכל היה בסדר כשיצאתי מהבית, רק הגעתי לעבודה וכבר הקאתי.

רננהלי

New member
שלי

היה עמוס עמוס וזה היה לי כל כך כיף שהוא כזה עמוס. ממש עשה לי טוב להיות עסוקה (ולא היה לי אכפת בכלל שזה התיש אותי). עבדתי ולמדתי וגם ביליתי. הייתי גם בשבוע הספר וגם בסרט תוך כמה ימים (מה שלא אופייני לי לאחרונה זה לצאת לבלות, ועוד ביוזמתי!) החדר שלי מה זה בלאגן למרות שסידרתי אותו לפני יומיים איכשהו הוא שוב התבלגן, אולי כי אני עסוקה. ועכשו אני מותשת מותשת הולכת להתקלח תכף ואז מקווה שלישון (או אולי לקרוא קצת..)

למעלה