סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אנחנו חייבים להחזיר את הפורום למה שהוא היה בעבר - אסור לנו לתת לפורום למות
אני מבקשת שכל האנשים בנמצאים בפורום יענו הפעם על הסכמ"ש. יהיה כיף לראות שוב סיכום שבועי מפוצץ
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבת שלום.

e t a

New member
סכמ"ש ../images/Emo218.gif

השבוע במילה אחת: פרקליטים. כל השבוע אני וחברה שלי (מיכל!!) נצמדנו למסך של הטלוויזיה בסלון שלה וראינו את הסדרה פרקליטים.. אחח, איזו סדרה!
דבר טוב שקרה השבוע: הייתי המון המון המון עם חברה שלי!!
דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי הייתה חולה
דבר מצחיק שקרה השבוע: לקחתי את חברה שלי (שהיא חיילת) לביקור רופא בתל אביב, כדי שייתן לה גימלים, כי היא לא כל כך הייתה מסוגלת ללכת לצבא יום אחרי.. קיצר, לקחתי אותה לשם והיא הייתה כולה מסכנה והכל.. בדרך החוצה היא עשתה לי "אל תלך כל כך מהר, אני לא יכולה לזוז בקצב הזה", אבל בשניה שיצאנו מהמרפאה היא התחילו להקרע מצחוק ולקפוץ ולרקוד - היא עבדה עליי במרפאה שהיא כ"כ חסרת חיים.. !!1 חחחח
פאדיחת השבוע: צחקתי על אמא של חברה שלי, ופתאום קלטתי שהיא מאחוריי
דבר מוזר שקרה השבוע: לא הגשתי משמרות לשבוע הבא לעבודה שלי, ועד עכשיו אף אחד לא אמר לי כלום :S
שיר השבוע בכללי: Paparazi - Lady Gaga.. כן בנות, הדבקתן אותי
שיר השבוע של טוקיו הוטל: In your shadow
להקת השבוע: טוקיו =]
דיסק השבוע: הפסקול של המחזמר Chicago עם קתרין זיטה ג'ונס ורנה זלווגר
ציטוטיישן: "דני, בוא נעשה משחק קופסא בדיוק כמו משחק המחשב Heroes!"
סרט השבוע: זה סרט שלא ראיתי, אבל אני מת לראות שב.. אנני 1999 של דיסני
ספר השבוע: "הסמל האבוד" - דן בראון
התחדשות השבוע: מילון הסלנג המקיף - חח מומלץ בחום!
התמכרות השבוע: פרקליטים!!
מאכל השבוע: ספגטי!!!! של אמא של מיכל =]
משקה השבוע: נסטייייייייייי
אדם השבוע: מ י כ ל !!!!!! והכלבה שלי לוסי הכלבה הביונית
תמונת השבוע: את המחשב הישן שלי הבאתי למיכל, ככה שאין לי תמונות בינתיים על הלפטופ.. מבטיח ששבוע הבא אפצה אתכן בשתי תמונות! חח
תכנונים לשבוע הבא: חזרות עם עוזי פוקס, עבודה במרפאת שיניים.. וזה בגדול

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אומג, אומג. עדכון שבועי. *-*

איך התגעגעתי לזהה. D:
השבוע במילה אחת: נייס.
דבר טוב שקרה השבוע: היום, הקורס צילום, שטח. שדווקא חששתי מימנו וחשבתי שאני לא יהיה טובה, אבל הלך מעולה!
דבר רע שקרה השבוע: אממ הייתי קצת הרבה חולה.^^"
דבר מצחיק שקרה השבוע: חח וואי היו מלא.XD מי זוכר.~
פאדיחת השבוע: לא קיים דבר כזה.
דבר מוזר שקרה השבוע:אממ, משהו מוזר. החיים מוזרים.
סתם אמ, כלום.
שיר השבוע בכללי:וואי וואי קשה. One Republic - All The Right Moves Snow Patrol - Chasing Cars
שיר השבוע של טוקיו הוטל:סורי.
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:אממ, אין לי חחח. רק "ילדים קטנים עם לחיים נופלות וודרדות."XD
סרט השבוע:אממ, אממ. לא זוכרת.XD אבל תמיד על טבעי.
שזה בכלל סידרה, וגם אהבה קשוחה.XD
ספר השבוע:אממ אין.XD
התחדשות השבוע:בוושם ומצעים חדשים למיטה.חחח.
התמכרות השבוע: אני חושבת יותר אהבה לצילום מהרגיל.XD
מאכל השבוע: סלט. אוי מזכיר לי את הסלט חסה של אתמול מאיזה פיצה, אחד המגעיליים.
(בוהו איפה הגזוז~) משקה השבוע: טרקיז ענבים.
אדם השבוע: אנוכי.
תמונת השבוע: תמונה שצילמתי היום מהיום שטח. D: (כן, זה נראה חרא ולא רואים טוב כי הקטנתי תתמונה והבהרתי באיכות בשביל שזה יעלה לפה, ומי שמבין בצילום יבין תתמונה ואת הניסוי.XD)
תכנונים לשבוע הבא:אממ, כרגיל לימודים~צילום~. ללכת לתאוריה, שוב.XD וזהו נראלי.. לא זוכרת עם יש לי עוד משהו.

e t a

New member
חחח.. אני לא מבין משהו..

מה יש ללמוד כל כך הרבה בצילום?! מכוונים, לוחצים, יוצאת תמונה! זה פשוט נשגב מבינתי!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח בלאט, שלח לי בלי כלום.XD

אז זהו. D: שממש ממש לא.XD אלה עם כן אתה סתם מצלם. מעפן.~ אין לך מוווווווושג כמה יש ללמוד בצילום, כמה מוסגים והכול. אפילו חלק שקשור באומנות ופוטושות קומפוזציות, צמצם, תריס, יזו וכו'! ואיך לדעת להשתמש, עומק, רדידות, חדות,מריחה, עצירה. יש כ"כ הרבה אפשרויות! זה לא רק לחיצה וקבום! כי אז סתם תקבל משהו שאתה רואה. מנציח אבל בצורה לא נכונה. תמיד יצא נגיד בתמונה, איזה סוג של הפרעות והיא לא חלקה ובלה בלה ... כי זה צילום לא נכון.XD בקיצור יש מלאא דברים.^^ אבל זה יחסית קל שאתה קולט את זה.

e t a

New member
חח כן אני יודע.. אבל זה לא הכי נתפס לי ../images/Emo9.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמש"ת ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: * מעולה
דבר טוב שקרה השבוע: * קיבלתי בשני בחנים באנגלית ובבוחן בהבעה 80+
* סיימתי לקרוא את "דמדומים" והתחלתי לקרוא את "מולד הירח". * התחרפן לי הפלאפון - וכן, זה טוב XD * מחויבות אישית
* אלירז ניצח באח הגדול
* היום היה מפגש אחרון באוניברסיטה, סופסוף זה נגמר
דבר רע שקרה השבוע: * תגבור בהיסטוריה - היה כזה משעמם
דבר מצחיק שקרה השבוע: * אני לא אתחיל לפרט למה אני ממש אבל ממש לא זוכרת - כי היו המון דברים מצחיקים השבוע :) אז אממ... כל הימים בבית הספר והתגבור שהיה לנו בהיסטוריה אחר הצהריים
דבר מוזר שקרה השבוע: * אחי רואה כאן הארי פוטר, ורק לפני כמה דקות זהיתי את רוברט פטינסון שמשחק שם את "סדריק דיגורי", אחרי שראיתי את הסרט מליון פעם
XDDDD
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Born Like This Simple Plan - I Can Wait Forever
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Automatic Strange
להקת השבוע: * טוקיו הוטל
סרט השבוע: * דמדומים
חחחחחח... הייתי חייבת לראות אותו אחרי שסיימתי לקרוא את הספר XD
ספר השבוע: * וואו, זה משהו שנורא חדש לי - בדרך כלל אני ישר מדלגת על זה
בכל מקרה, "מולד הירח" :)
התחדשות השבוע: * מקלדת + עכבר למחשב. * פלאפון - זאת הסיבה שאני שמחה שהפלאפון הקודם התחרפן XD
התמכרות השבוע: * הספרים + הסרטים של דמדומים
מאכל השבוע: * מרק *-*
משקה השבוע: * מים
אדם השבוע: * חברה של אחותי ובעלה שבאו אלינו אתמול
* חברות שלי
* הפורום המדהים הזה
תמונת השבוע: * הוא פשוט מושלם
תכנונים לשבוע הבא: * טיול למכון ויצמן
* מתכונת ראשונה השנה - מתמטיקה
- - - שבת שלום.

e t a

New member
שבוע מגניב!

לפני הכל, ממש ממש בהצלה בתכונת שלך במתטיקה!! חח כל כך שמח שזה מאחורי... תחדשי בירוף על כל ברישקיבלת! ואגב... בחירה מצויינת של התמונה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

חחחחחח.... שוב תודה :) ואני לא היחידה שחושבת שהוא מושלם, נכון ?

e t a

New member
מממ... עד התסרוקת האחרונה זה היה נכון.. חח

פשוט זוועה מה שיש לו על הראש, ובכלל איך שהוא מתבש לאחרונה.. *מקיא*

e t a

New member
יא איזה קטע.. לא שמתי לב בכלל שמאוחר! ../images/Emo12.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif מסכמש"ת :D

השבוע במילה אחת: למה רק במילה אחת ? בכל מקרה - סבב D: דבר טוב שקרה השבוע:אלירז זכה !! , טיול במחשבת [ישראל ] ביום חמישי הייתי אמורה ללמוד עד 5 אבלכל השיעורים התבטלו XD דבר רע שקרה השבוע:מבחן במחשבת ! דבר מצחיק שקרה השבוע:וואי כל הטיול במחשבת D: פאדיחת השבוע:אממממממממממממממממממ דבר מוזר שקרה השבוע:אממממממממממממממממ שיר השבוע בכללי:וואי הרבה disco curtis - suprise me disco curtis - breaking hearts disco curtis - ashely [ והגרסה החדש לאלן XD ] disco curtis - the things i would tell her david cook - come back to me adam lambert - what do ya want from me ? justin bieber - never lat you go cris brown - crawl שיר השבוע של טוקיו הוטל:------ להקת השבוע:דיסקו קארטיס !!!!!!! דיסק השבוע:הEP של דיסקו קארטיס !!! [פלאינג וויף פיאר גאט בארנס ] ציטוטיישן: אני :" איתמר הוא הדייט שלי היום! D :" אור :" הוא אומר את זה לכולם " אני :" איתמר ! את בוגד בי ?! תתביש לך ! אנחנו נפרדים ! " אני : " דניאל [השם של המורה שלי למחשבת רק בלי ה -ה' XD ] , מה את שואל . זה על משקל גבריאל " דניאלה : " כן הבנתי את זה " XDDD אני :" יוו מה יש לשולחן הזה !? הרגל שלי כל שנייה נתקעת !" כולם :" אז תפסיקי " XDDDDD שני :" מוכנים ? אני מצלמת " ~אחרי 3 דקות ~ אני : " שני זה סגור " XDDDDD איתמר אחרי שעף לו השניצל : " אין דברים כאלה ! " אני ~מתה~ ~אחרי כמה דקות~ אני :" הסתובבתי ואז הבנתי שאני בצד של הרוח ופחדתי שכל האוכל יפול לי על הפרצוף אז חזרתי " וואי אין זה היה פשוט ענק XD אני לילד שלומד בעירוני ה' : " נכון שהקוואקה דה לה אומהזה אחלה משחק ? " הוא :" כן :> " אני :" רואים ! הם לא רוצים לשחק איתי :(" הוא :" למה ? שחקו איתה " עדי :" למה ?!" הוא :" כי תראי היא מחייכת כל כך יפה " :> עדי :" כן אבל אחר כך אנחנו לא נחייך " XDDD חיה [המורה שלי שיצאה איתנו לטיול ] : " מה קרה לכן אתמול בלילה ?! , אנחנו אמרנו לכן ללכת לישון וכל מילה שאמרנו צחקתן התחרפנתן ! " ~אנחנו על הריצפה [כאילו אני שני ועדי XD]~ אני :" מה הם מבקשים כסף בכניסה לשרותים מה זה מזהב ?! " והיו עוד הרבה אבל אין לי כוח התסלחו לי ? XD סרט השבוע:---- אבל בקרוב זה יהיה וולנטינז דיי ואליס אין וואנדרלנד
ספר השבוע:אקליפס התחדשות השבוע:ג'ינס
התמכרות השבוע:ממממממ דה סויט לייפ און דאק [זאק וקודי על הסיפון עונה 2 ] דייי קול ודילן [ AKA קודי וזאק -אותו סדר שמי ] כאלה מושלמים !!!!!! |ריר| מאכל השבוע:שניצל תירס
משקה השבוע:נסטי וקולה
אדם השבוע:עדי שני הדר אור איתמר אלה ואממ זהו [ הייתי רושמת גם תותי אבל הוא ניהיה ממש מגעיל אז לא XD ] תמונת השבוע: טאנר מדגמן את התחפושת שלו בהלווין XDDDDD G הרג אותי [ הוא בעצמו לא יודע למה הוא התחפש XD ] תודו שיש לו תחת סקסי P: תכנונים לשבוע הבא:לעבור את כל המבחנים בשלום [לשון ספרות ותנ"ך ] ? ולחיות ? XD ועכשיו כמה בקשות אם אפשר XD קודם כל זה סתם לכיף שלכם - http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k הוא כזה חמוד באלי להתחתן איתו ו[! ] אין עוד בנים כמוהו [ כן אני יודעת שאמרתי את זה על אלירז אבל יאללה תקדמו XD ] ו[!] אם אתם יכולים להצביע לדיסקו קארטיס כאן http://www.raggedmag.com/index.php/voting/bands-thank-you/ זה ממש יהיה נחמד ! זה ממש ממש חשוב להם [ולי XD ]ואם אתם מצביעים שתדעו שאפשר להצביע כמה פעמים שרוצים אז תצביעו הרבה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif עוד ציטוט

אני :" מרטי דו מי ! " חנה :" מרטי דו מיני ?!" XDD ושכחתי להוסיף את חנה באנשי השבוע !

למעלה