../images/Emo210.gif~מרגישה מיותרת~ חחחח
אתם מסתדרים פה יפה בלעדיי, הא.. אני מתחילה לחשוב על פרוש לדוקים
השבוע במילה אחת: מגניב |לאללה| דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתי היה
דבר רע שקרה השבוע: ישבתי על מסטיק, נחשב?
דבר מצחיק שקרה השבוע: כל הנסיעות באוטובוס. יש לי חברות קרועות לאללה... פאדיחת השבוע: חח נתקעתי בתוך חישוק. פאדיחות.
דבר מוזר שקרה השבוע: אממ.. המסיבת ריקודים שעשו לנו בלילה האחרון, כל המדריכים רקדו גם, היה מוזר בהתחלה אבל הם מגניבים לאללה והתרגלנו לזה מהר חח XD שיר השבוע בכללי: הפסקול של הסרט "across the universe" שיר השבוע של טוקיו הוטל: רידן, שמעתי הרגע והתחלתי לפנטז על גרמניה חחח. ~עוד4חודשים
~ להקת השבוע: הביטלס ואינקובוס שעשו לי כיף על הנשמה בטיול D: דיסק השבוע: only by the night של KOL ציטוטיישן: או יש לי אחד טוב XD בדרך הלוך באוטובוס, אני וחברות שלי שיחקנו קונטאקט [למי מכם שמכיר]. האותיות היו ע' ו-מ'. אני [בשיא התמימות]: "רוקדים עליו!" בר ואני: "קונטאקט! עמוד!" חחחחחחחחחחח גאד. אייייזו נאיביות.
ועוד בסגנון- הפעם האותיות היו א', ו' ו-ר'. אופיר: "עושים את זה בשלישיה!" ענבר ואופיר: "אורגיה!" כדי להבהיר למה זה היה כ'כ מצחיק, היו איתנו 3 מורות באוטובוס והמנהלת השש-שנתית של הבצפר
סרט השבוע: "הנבואה" איזה סרט גאוני אלוהים. למרות שהייתי יכולה לכתוב אותו טוב יותר ~מתנשא~ חחח. ספר השבוע: חיים על דלת המקרר שהתחלתי היום לקרוא, נראה חמוד. התחדשות השבוע: ספר, ממ... בית D: התמכרות השבוע: לישון עם פליז. כזה כיף
מאכל השבוע: הצ'יזבורגר שאכלתי לצהריים עשה לי את השבוע. משקה השבוע: מים D: אדם השבוע: אורוש
אופירוש
מאייץ'
ענברוש
תמרית
ואממ זייהו נראה לי חח. מספיק לשובע אחד.
תמונת השבוע: אין לי כוח.. כל הכבלים ארוזים >< תכנונים לשבוע הבא: לחזור ללמוד :S שיהיה לכולנו שבוע מדהים ואממ.. בהצלחה לאלה שמתחילים לנקות לקראת פסח וזה. עכשיו מתחילים, נכון? לא יצאתי מטומטמת אני מקווה >< אגב, למישהו מתחשמק במקרה להתחבר למסן ולשלוח לי כמה אייקונים? המחשב שלי התפגר. דנקה.
אתם מסתדרים פה יפה בלעדיי, הא.. אני מתחילה לחשוב על פרוש לדוקים