סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת אחרי אחלה של שבוע. ../images/Emo8.gif

השבוע במילה אחת: * אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: * מתכונת במתמטיקה - הלך כ"כ טוב
* טיול למכון ויצמן
* המון ביטולים ושיעורים חופשיים XD * כל הרבה ציונים גבוהים באנגלית
* סיימתי לקרוא את "מולד הירח" - והתחלתי לקרוא את "ליקוי חמה"
דבר רע שקרה השבוע: * לא זכור לי שהיה משהו
דבר מצחיק שקרה השבוע: * אני והזיכרון שלי - אוף, אני לא זוכרת
שיר השבוע בכללי: Simple Plan - I Can Wait Forever
Sum 41 - With Me Lostprophets - 4 Am Forever
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Fur Immer Jetzt - רק בגלל הסיכום השבועי של מיש, חרשתי על השיר
Sonnensystem Menschen Suchen Menschen
להקת השבוע: * טוקיו הוטל.
דיסק השבוע: * Humanoid
סרט השבוע: * New Moon
ספר השבוע: * ליקוי חמה.
מאכל השבוע: * עוגה שאמא הכינה.
משקה השבוע: * שוקו ? XD
אדם השבוע: * חברות שלי
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * יום צילום בבית ספר
* מתכונת בהבעה
* לצאת לחופשת פסח
* מבחן בביולוגיה >< - - - שבוע טוב.

e t a

New member
חח תהילול

את הבנאדם היחידי בעולם שיכול לכתוב "מתכונת במתמטיקה - הלך כל כך טוב".. חח לאקי באסטרד

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif באמת הלך טוב ../images/Emo6.gif

ואני כ"כ גרועה במתמטיקה שזה לא להאמין פשוט

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאמג את ב-3 יח'? O:

את כזאת מזליסטיייייית! ואני שמחה שהולך לך טוב בבצפר
בקשר לצילום שאני רואה שאת עוסקת בו הרבה, יש מישהו שאני צריכה שתראי את העבודות שלו. זה ייתן לך חתיכת מוטיבציה להתחיל לפתח את זה, את פשוט מוכשרת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אכן ב- 3 יחידות, ותודה רבה ../images/Emo3.gif

חחחחחחח... אני לא מוכשרת בכלל, אבל תודה רבה
וכן, אני מכורה לצילום. אני ממש אוהבת את זה XD

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif יש מקום גם בשבילי? ../images/Emo9.gif

טוב קיבלתי את ההודעות של דני והגעתי למסקנה שבאמת הגיע הזמן לחזור... ולהפסיק לנטוש כל הזמן .. :) הקיצר היילוו 33 : השבוע במילה אחת: לאזוכרת XDDDDDDDD דבר טוב שקרה השבוע: רזיתי ? נראלי .. לא יודעת. דבר רע שקרה השבוע: נרסה לי השמלה האהובה עליי הראש... זה מחמיר כל הזמן .. במיוחד עם החום הזה דבר מצחיק שקרה השבוע: אני ואיה התכוננו כל השבוע למבחן עצום בהיסטוריה, וכשמתמכוננים הרבה להיסטוריה- מתחרפנים . אז מצאנו את עצמנו רוקדות ושרות שירי הלל למורה שלנו להיסטוריה XD פאדיחת השבוע: אממ.. אויייישש . הייתה לי וואחד פאדיחה אתמול .. הלכתי כזה בתיכון לבד, והיה לי פוק פתאום .. כן כן זה קורה.. אז נפלט לי בקטנה, ופתאום אני קולטת ילד משכבה מעליי מאחורי =[ חחחחחחחחחחחחח דבר מוזר שקרה השבוע: לאידעתי איפה להכניס את זה... אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אז הכנתי את זה פה הקיצר אתמול קראתי לאייל אליי, וקלטתי פתאום איזה שם יפה זה- אליי... אז החלטתי איך יקראו לילדים שלי: אליי ושאיין- [shine] שיר השבוע בכללי: lupe fiasco - solar midnite - נתפסתי חזק \= במיוחד כי זה ששר הוא פרפורמר מדהים ! Could You Be Loved- בוב מארלי אהובי היקר 3> Invocation/Exhalation- Shpongle Matisyahu - We Will Walk neil young- heart of gold Ott - A Shower Of Sparks[זה משו חבל על הזמן] שיר השבוע של טוקיו הוטל: שוורץ פתאום התנגן לו באקראי בפלייליסט . :] להקת השבוע: OTT דיסק השבוע: X ציטוטיישן: אני וחברות שלי אירגנו להערב ערב שכבה בנושא סרטים. אז רצינו לעשות כאלה משחקים ונקרא להם בשמות של סרטים. יובל: "בואו נשחק מחבואים, נתן לכולם שרשרת שכתוב עליה E ונקרא לזה "איים אבודים"!" חחחחחחחחח XDDDD -- באותו נושא: אני: "בואו נשחק את המשחק הזה שצריך להעביר ביצה על כפית מפה לפה, ונקרא לזה: "יש לה ביצים" יובל: "עזבי, בואי נשחק שצריך להפוך את הבנים לבנות ונקרא לזה "יש לה ביצים" - " חחחחחחחחחXD -- באותו נושא: אני: "בואו נעשה קטע קומי על שודדי הקריבים. נעמיד מישהו על הבמה, ויהיה עליו שלט: "קריבים" ויבואו וישדדו אותו" XDD -- בערב שאירגנו : נדי מהשכבה שלי עולה לעשות פנטומימה. הוא עוד לא מתחיל בכלל, שמש: "פו הדב!" אני: "הר ברוקבק!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו סרט השבוע: הר ברוקבק 3> ספר השבוע: צילה של הרוח 3> התחדשות השבוע: X התמכרות השבוע: lupe fiasco - solar midnite ס-ק-י-נ-ס סקינס סקינס סקינס סקינס ! סדרה משגעת! מאכל השבוע: סלמון של אמא משקה השבוע: דיאט קולה אדם השבוע: פצ'ולי שלי 3> תמונת השבוע: מאתמול בערב עם נורה. 3: תכנונים לשבוע הבא: מחר אני והשכבה יוצאים לחצי יום בשטח, חוזרים וישנים ביישוב ואז יוצאים לארבע ימים בשטח :]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בטח שיש מקום בשבילך ../images/Emo24.gif

הציטוטים
מה שאתם הולכים לעשות נשמע ממש מגניב - תהני
שבוע טוב תמרקי

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

השבוע במילה אחת:נייס דבר טוב שקרה השבוע:וואל עברתי 3 מבחנים בלי למות !!! [לשון ספרות ותנ"ך - הייתי צריכה ללמוד 370 עמודים ב3 ימים בסוף ויתרתי על 90 מהם XD ] דבר רע שקרה השבוע:3 מבחנים ! דבר מצחיק שקרה השבוע:ממממממ פאדיחת השבוע:טוב היו 2 XD ירדתי במדרגות עם חברה וידיד ומולנו היו ילדים משכבה מתחתי וליי עמדה המורה שלי למחשבת ישראל ולא שמתי לב ואז היא דיברה והתחלתי לצרוח XDDD ודבר שני XD ירדתי עם הכלב שלי ואז הוא נבהל מכלב אחר והוא היה בדיוק על כזה משהו גבוה ואז הוא נפל XDDDDD [ הכלב שלי ] והמשכנו ללכת ואז הרגל שלי נתקע באיזה אבן ועוד שנייה נפלתי גם XDDD דבר מוזר שקרה השבוע:לפני כמה ימים [ביום חמישי XD ]אני ואמא שלי ראינו טלויזיה והיה את הפרומו לתוכנית "מה אתם הייתם עושים " ואז אמא שלי צעקה " אה זה אמיר ! " וזה בעלה של בת דודה של אמא שלי תראו היום P: הוא זה שהיה עם הכיפה וקנה לילד לאכול ואז חיים אכט אמר שמה שהוא עשה המיס אותם P: שיר השבוע בכללי:וואל כל השירים של disco curtis Justin Bieber ft. Sean Kingston-Eenie Meenie all time low - lost in stereo 30stm - this is war Breathe Carolina-Hello Fascination nevershoutnever - can't stand it שיר השבוע של טוקיו הוטל:--- להקת השבוע: DISCO CURTIS לייק האל יא ! דיסק השבוע:הEP של דיסקו קארטיס play with fire get burns ציטוטיישן: וואל איןלי כוח אז אחר כך P: סרט השבוע:אמממממ ספר השבוע:אקליפס התחדשות השבוע:כלום :O התמכרות השבוע:המילה - וואל XD [well [ מאכל השבוע:שניצל תירס :> משקה השבוע:קולה D: אדם השבוע:שני עדי אור איתמר טאנר איג'י ברנדון וגארט *-* תמונת השבוע:לא לילדים מתחת גיל 16 XDDDDDD מושלמים |ריר| [ זאק וג'אק מאול טיים לואו XD ] תכנונים לשבוע הבא: לעבור בשלום את המבחן במתמטיקה ובהיסטוריה ואנסין בערבית XD וללכת לH&M !

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אקליפס ../images/Emo99.gif

בדיוק התחלתי לקרוא את הספר :) חחחחחחח... הרגת אותי עם הפאדיחות
שבוע טוב

למעלה