סיפור בהמשכים

lacrimosa girl

New member
יוקה התערב ../images/Emo123.gif

שפך על ראשו של תומאס האומלל את הבירה שנותרה [מעט מאוד בירה], שפך על אמפו דברים אחרים [
] לפני שמרסלו קפץ עליו, ותקע לו מקל תיפוף אתם יודעים איפה, ואז טאריה התערבה ואמרה...

Itay Simons

New member
הוא החזיר אותו הביתה לגן חיות!

וטאריה ענתה לו: "אני אפתח'ך ת'תחת!!!!!!!!!" והוא ענה..

LadySilkworm

New member
בצרחות של נקבה "לאאא לאא אל תעשי לי

כלום, אני אקנה לך תיק של גוצ'י!" ובזמן שהבנים צחקו בהיסטריה, טאריה הוסיפה בכעס...

"אני פתחתי לך ראשון!"

ואז טאריה ענתה לו "לא נכון,תומאס פתח לפניך........

lacrimosa girl

New member
ואז תומאס אמר

"זכיתי בכבוד?
" יוקה לוחש "זונה" ואמפו מחקה סוס, ואז מרקו אומר בקול נמוך וסקסי "הטיסה שלי יוצאת *שיעול* שמרו את האורגיות שלכם לביקור של מעריצתי, היא תשמח להשתתף," ופונה ללכת, ותומאס אומר...

lacrimosa girl

New member
"חתיכת מערכת בגידות יש פה, אה?"

"סקסית משהו טירוף כמו המערכת החדשה שלי שעכשיו -לא סתם!- נמצאת במרחק של 2 מטר מהכיסא האורטופדי הנפלא שלי, ואם למישהו בא לשבת איתי עליו הוא מוזמן אבל- מרסלו! תוריד את היד שלך מהמקל שלי!" "מרסלו זה לא הקוף מ'חברים'?" שאל אמפו בקול שתוי. "כן," אמר מרסלו מתחת ליוקה, שהזעיף פנים ואמר...

Itay Simons

New member
"ידעתי שאתה מוכר לי!!

רגע, טאריה, אם את נשואה לו זה הופך גם אותך לקוף???"

lacrimosa girl

New member
"לא,

אבל הילדים שלנו יהיו אורנג אוטנגים עם קול צווחני להפליא." "ושעירים," הוסיף מרקו. "אתה עוד פה?!" שאל תומאס. "אני מצלם את זה למעריצתי, היא לא תרצה להפסיד!" באותו רגע אמפו התחיל להשתנק והקיא, מה שגרם ליוקה...

dralan

New member
גם להקיא,

ונוצר סבב הקאות קבוצתי שנמשך עד אשר...

lacrimosa girl

New member
טאריה ומרסלו נצלו את ההזדמנות

וברחו. הלהקה המשיכה להקיא ולהשתכר להנאתה עד תחילתו של הספירו בהמשכים הבא. the end. [ועכשיו תאמרו את זה בפינית XD] [סיימתי כי זה כבר יותר מדי תגובות ומעצבן לקרוא =/]

FeLL67

New member
הוא איבד אותו

ואז טאריה התעצבנה ונפלה ישר לזרועותיו של..

למעלה