סיפור החתונה שלנו

אתי@

New member
המון מזל טוב וחיים טובים ומאושרים ../images/Emo13.gif

לפחות כמו החתונה המקסימה - אם לא יותר...

*שיר

New member
צ´וקה, נשמע שהיתה לכם חתונה שמחה

ועליזה!!
אני ממש גאה בך על השיר! איזה יופי שעשית את זה!
וואו!!
אני בטוחה שאמיר ושאר האורחים יזכרו את זה לה-ר-ב-ה זמן!!

צוקה

New member
בננות ../images/Emo94.gif תודה רבה לכולכן על

כל הברכות
, מאחלת לכולנו חתונות מאושרות ו/או נישואין מאושרים
לגבי השיר, עדיין לא ברור כיצד היה לי את האומץ לשיר אותו. אתן לא מאמינות כיוון שאני מובטלת
הציעו לי לפתוח בשתי קריירות: הפקת אירועים - אומרים שאני ממש טובה בזה וקריירת שירה - כולם אומרים שהרגשתי ממש טבעי על הבמה. מישהו מכיר מקום שמחפשים בו מפיקי אירועים
(שאלה רצינית)

הילית*

New member
צוקה, התחלתם את חיי הנישואין

במסיבה נהדרת ואני מאחלת לכם שכל החיים יראו כמו הערב הזה- שמחים, מרגשים ומפתיעים
מזל טוב והרבה אושר !!!

pumpkin

New member
איך קיבלת את החלטה שאת רוצה לשיר

איך היה לך את האומץ ביחד עם כל התרגשות של החתונה

צוקה

New member
הרעיון לשיר היה חלום שלי עוד מילדות

לכן התייעצתי הרבה עם בנות הפורום, בייחוד אתי אלבכרי
התלבטתי רבות בין השיר "ברית עולם" לשיר "שבועה" של ריטה ורמי. לבסוף השיר ברית עולם ניצח כיוון שממש לא התחשק לי להתחרות בריטה הקונצנזוס. עד לתחילת השיר לא הייתה סגורה על כך שאבצע אותו, חשבתי שהוא ישעמם אנשים כיוון שהוא שיר ארוך וכן בחרתי לשיר אותו במנה הראשונה כשכולם יושבים לאכול. אמרתי לעצמי שאם אנשים ישתעממו הם תמיד יכולים לאכול... אתם לא מתארים לעצמכם איזה רגע מרגש זה היה ואפילו קיבלתי מחיאות כפיים באמצע השיר... הרבה אורחים ניגשו אלי עם דמעות בעיניים !

מיה :)

New member
היי צוקה ../images/Emo24.gif

אני רוצה לומר לך שמאד מאד נהנינו בחתונה, וכאן עדיין מדברים עליה...! את היית יפהפיה! והשיר... אין לי מילים. עמדו לי דמעות בעיניים. כל הקרדיטים שחילקת כאן, ובמיוחד לדי.ג´יי - בהחלט מגיע להם. מאחלים לכם המון אושר ואהבה. מיה ואבי.

צוקה

New member
תודה רבה על כל המחמאות ../images/Emo70.gif

אני ממש שמחה שהכל יצא כמו שציפינו ואפילו יותר מכך! דרך אגב, במהלך החתונה הייתי בהכרה מלאה ואני זוכרת כל פרט, אפילו את הבטן הקטנה והיפיפיה שצמחה לך שבה הספקתי גם לגעת! ההריון ממש מחמיא לך - מאחלת לך שתהני מההריון והמון בריאות ואהבה
ושוב תודה רבה על כל המחמאות
דרך אגב, צחקנו כשקראנו בברכה "לאמיר וצ´וקה"
צ´וקה

למעלה