סכמ"ש

2MayaN2

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

אני גם צריכה לכת לרופא שיניים אבל אני מתחמקת
אני רוצה את הDVD הזה

AdiA12

New member
אוף למה אנשים מבאסים? ../images/Emo10.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

השבוע במילה אחת: מצחיק
דבר טוב שקרה השבוע:
יום שבת היה נחמד בוילה של חברה ויש לה הרבה אלכוהול בבית אז שתיתי
יום ראשון למדתי 4 שעות, היה יום מצחיק ואחרי בצפר הלכתי לג'אפניקה והייתי בפארק עם חברה שלי
יום שלישי היה יום מצחיק בבצפר, אחרי זה נשארתי עם כמה ידידים וחברות ליד הבצפר לאיזה חצי שעה ואז הלכתי עם כמה אנשים לקניון גבעתיים
יום רביעי אכלתי בבית קפה עם ההורים שלי (דבר שבערך אף פעם לא קורה
) ואז הם קנו לי מצלמה קומפקטית חדשה וטובה (יחסית למצלמה קומפקטית כמובן) ובימים הקרובים יקנו לי מצלמת רפלקס די סבבה
ארוחת חג הייתה מצחיקה ונחמדה ואחרי זה ראיתי את חברה שלי לאיזה שעה-שעתיים..
עשה לי ממש טוב לפרוק בפני ידיד שלי כמעט את כל מה שגרם לי להרגיש חרא השבוע
ממ אתמול בלילה הייתי במסיבת הפתעה לידיד רחוק שלי שהייתה בבית של חברה שלי, ושתינו קצת והיה נחמד והשתמשתי בCanon EOS 500D שלה והיה לילה ממש נחמד
דבר רע שקרה השבוע:
כל השבוע הייתי מבואסת מאוד כי הרבה אנשים ביאסו/עיבצנו/איכזבו אותי
יום שני למדתי 9 שעות, איחרתי ל3 שיעורים (אבל נשלחתי להירשם על איחור רק פעם אחת) והמורה הזונה החדשה לספרות שלחה אותי להרשמה על שטות!
דבר מצחיק שקרה השבוע: ידידים שלי התעללו בי, ידיד שלי השתכר, ידיד שלי צייר את ג'סטין ביבר בצחוק כי הוא שונא אותו, וידיד אחר שלי שגם שונא אותו לקח את הציור ושם אותו במכנסיים שלו כדי להגיד שג'סטין ביבר אנס אותו
פאדיחת השבוע: ממ היה משהו מוזר שקשה להסביר ולא רציני אז לא משנה ^^
דבר מוזר שקרה השבוע:
ידיד שלי סתם ככה התחיל להתעלל בי
מבצע חתיכים http://bit.ly/dvx45z
שיר השבוע בכללי:
Alter Bridge - broken wings
Framing Hanley - hear me now
Framing Hanley - alone in this bed
Hinder - without you
Hinder - lips of an angel
שיר השבוע של אטל: Walls
להקת השבוע: Alter Bridge
דיסק השבוע: Nothing Personal של ATL כמובן
אין לי אותו, שמעתי הרבה שירים ממנו השבוע
ציטוטים:
חברה שלי שאלה אותי בשיא הרצינות: "זוג כשלעצמו זוג, הוא בפני עצמו זוג?"
ידיד שלי 1: "בסוף זה יזדהם" ~אני וחברה שלי צחקנו קצת, אפילו ששמענו שהוא אמר יזדהם זה היה נשמע כמו יזדיין
~ ידיד שלי 2: "זה לא יזדהם" ידיד שלי 1: "לך תזדהם" אני עם הצחוק כלב ים שלי וחברה שלי עם הצחוק דולפין שלה צחקנו ועשינו רעש בכל המסדרון אז ידידים שלי נסיו להשתיק אותנו, לא כזה הלך XD
סרט השבוע: לא ראיתי השבוע
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע: מצלמה קומפקטית חדשה וטובה (יחסית למצלמה קומפקטית כמובן)
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע: סושי
משקה השבוע: XL , וודקה, ליקר אננס, פינה קולדה
אדם השבוע: 3 ידידים שלי..
תמונת השבוע: המין בית אלכוהול של ידידה שלי..
תכנונים לשבוע הבא: מבחן באנגלית, יום כיפור (יאללה שרימפס עם חלב ובשר חזיר בבית שבו כל מכשירי החשמל מופעלים
) וזהו לבנתיים אני מניחה..

2MayaN2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

מה זה לכולם כבר יש מבחנים?
כמה רייורים על דאגיXDD

AdiA12

New member
חח כן המון ריורים על דאגי ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

טוב הוא שווה את זה
אממ לי בעיקרון יש מבחן בלשון ובאנגלית על תחילת השנה כדי לבדוק את הידע שלנו..

Adi641

New member
הסכמ"ש שלי!!

השבוע במילה אחת: איטי דבר טוב שקרה השבוע: היה חופש!!!! דבר רע שקרה השבוע: שעתיים ברצף ספורט...
דבר מצחיק שקרה השבוע: הילד שיושב לידי בכיתה אמר המון דברים מצחיקים... חח זה היה מצחיק
פאדיחת השבוע: הלכתי עם חברים ברחוב ואז עברה אישה זקנה שנסעה על ריינג'ר (שזה קצת כמו טרקטורון) אז צעקתי להם: "היי תראו זקנה על ריינג'ר" וחשבתי שהיה רעש אבל בעצם היה שקט אז היא שמעה אותי והסתכלה עליי כאילו היא הולכת להרוג אותי...
דבר מוזר שקרה השבוע: אמ...לא זוכרת שיר השבוע בכללי: Built For Sin- Framing Hanley שיר השבוע של אטל: Too Much
להקות השבוע: ATL+ Boys Like Girls
דיסק השבוע: Straight To DVD
ציטוטים:עשינו כזה מעגל כיתתי וסיפרנו חוויות מהחופש, אז חברה שלי אומרת :" הלכנו בים בשתיים בצהריים והיה חושך כי השמש כיסתה את העננים" סרט השבוע: המדריך לשודד המתחיל תגלית השבוע: לא זוכרת... התחדשות השבוע: גם לא זוכרת... התמכרות השבוע: התמכרתי לשיר Too Much מאכל השבוע: ריזוטו שאמא הכינה :) משקה השבוע: מיץ פטל
אדם השבוע: טום ממקפליי
תמונת השבוע: למעלה תכנונים לשבוע הבא: ללמוד למבחן במתמטיקה, ראיון למד"א

StayAwake

New member
שעתיים ברצף?! איזה עינוי../images/Emo122.gif

ואני לא יכולה להפסיק לצחוק מהפאדיחה
בהצלחה במבחן ובראיון!

AdiA12

New member
חחחחחחח הציטוט ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

FH ו BLG
אחח איזה תמונה *-*

Tommy89

New member
חחח ואו, איפה נפלת..

שעתיים ספורט
יאאאוו ראיון למד"א בהצלחה לך D: איזה מרחב אתם? ~כמה מד"איסטים יש פה איזה כיף ^^~

SmileCamera

New member
D:

השבוע במילה אחת: רגיל דבר טוב שקרה השבוע: יום הולדת דבר רע שקרה השבוע: הבהמה עדיין חיה דבר מצחיק שקרה השבוע: אה... צעקתי בקולי קולות על זה שאני יכולה קיים יחסי מין בצורה חוקית או משהו XD פאדיחת השבוע: שצעקתי את הנ"ל XD דבר מוזר שקרה השבוע: כלום שאני זוכרת שיר השבוע בכללי: אין שיר השבוע של אטל: אין
להקת השבוע: אין XD דיסק השבוע: אין XDD ציטוטים: אן סרט השבוע: אין תגלית השבוע: אין התחדשות השבוע: אין התמכרות השבוע: אין מאכל השבוע: סושי משקה השבוע: בירה שחורה אדם השבוע: אני תמונת השבוע: אין XD תכנונים לשבוע הבא: לשרוד. אני מרתקת ברמות XD

למעלה