אוף למה אנשים מבאסים? ../images/Emo10.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
השבוע במילה אחת: מצחיק
דבר טוב שקרה השבוע:
יום שבת היה נחמד בוילה של חברה ויש לה הרבה אלכוהול בבית אז שתיתי
יום ראשון למדתי 4 שעות, היה יום מצחיק ואחרי בצפר הלכתי לג'אפניקה והייתי בפארק עם חברה שלי
יום שלישי היה יום מצחיק בבצפר, אחרי זה נשארתי עם כמה ידידים וחברות ליד הבצפר לאיזה חצי שעה ואז הלכתי עם כמה אנשים לקניון גבעתיים
יום רביעי אכלתי בבית קפה עם ההורים שלי (דבר שבערך אף פעם לא קורה
) ואז הם קנו לי מצלמה קומפקטית חדשה וטובה (יחסית למצלמה קומפקטית כמובן) ובימים הקרובים יקנו לי מצלמת רפלקס די סבבה
ארוחת חג הייתה מצחיקה ונחמדה ואחרי זה ראיתי את חברה שלי לאיזה שעה-שעתיים..
עשה לי ממש טוב לפרוק בפני ידיד שלי כמעט את כל מה שגרם לי להרגיש חרא השבוע
ממ אתמול בלילה הייתי במסיבת הפתעה לידיד רחוק שלי שהייתה בבית של חברה שלי, ושתינו קצת והיה נחמד והשתמשתי בCanon EOS 500D שלה והיה לילה ממש נחמד
דבר רע שקרה השבוע:
כל השבוע הייתי מבואסת מאוד כי הרבה אנשים ביאסו/עיבצנו/איכזבו אותי
יום שני למדתי 9 שעות, איחרתי ל3 שיעורים (אבל נשלחתי להירשם על איחור רק פעם אחת) והמורה הזונה החדשה לספרות שלחה אותי להרשמה על שטות!
דבר מצחיק שקרה השבוע: ידידים שלי התעללו בי, ידיד שלי השתכר, ידיד שלי צייר את ג'סטין ביבר בצחוק כי הוא שונא אותו, וידיד אחר שלי שגם שונא אותו לקח את הציור ושם אותו במכנסיים שלו כדי להגיד שג'סטין ביבר אנס אותו
פאדיחת השבוע: ממ היה משהו מוזר שקשה להסביר ולא רציני אז לא משנה ^^
דבר מוזר שקרה השבוע:
ידיד שלי סתם ככה התחיל להתעלל בי
מבצע חתיכים
http://bit.ly/dvx45z
שיר השבוע בכללי:
Alter Bridge - broken wings
Framing Hanley - hear me now
Framing Hanley - alone in this bed
Hinder - without you
Hinder - lips of an angel
שיר השבוע של אטל: Walls
להקת השבוע: Alter Bridge
דיסק השבוע: Nothing Personal של ATL כמובן
אין לי אותו, שמעתי הרבה שירים ממנו השבוע
ציטוטים:
חברה שלי שאלה אותי בשיא הרצינות: "זוג כשלעצמו זוג, הוא בפני עצמו זוג?"
ידיד שלי 1: "בסוף זה יזדהם" ~אני וחברה שלי צחקנו קצת, אפילו ששמענו שהוא אמר יזדהם זה היה נשמע כמו יזדיין
~ ידיד שלי 2: "זה לא יזדהם" ידיד שלי 1: "לך תזדהם" אני עם הצחוק כלב ים שלי וחברה שלי עם הצחוק דולפין שלה צחקנו ועשינו רעש בכל המסדרון אז ידידים שלי נסיו להשתיק אותנו, לא כזה הלך XD
סרט השבוע: לא ראיתי השבוע
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע: מצלמה קומפקטית חדשה וטובה (יחסית למצלמה קומפקטית כמובן)
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע: סושי
משקה השבוע: XL , וודקה, ליקר אננס, פינה קולדה
אדם השבוע: 3 ידידים שלי..
תמונת השבוע: המין בית אלכוהול של ידידה שלי..
תכנונים לשבוע הבא: מבחן באנגלית, יום כיפור (יאללה שרימפס עם חלב ובשר חזיר בבית שבו כל מכשירי החשמל מופעלים
) וזהו לבנתיים אני מניחה..