סכמ"ש

ספירצ

New member
סכמ"שששי

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: ישיבת מתנדבים היה ממש נחמד דבר רע שקרה השבוע: אסיפת הורים, אין לי חיים יותר :( דבר מצחיק שקרה השבוע: כל מני חחחחח פאדיחת השבוע: ואוו היו מלאאא דבר מוזר שקרה השבוע: ישיבת מתנדבים ואני לא ארחיב D: שיר השבוע של אטל: All time low - Remembering sunday שיר השבוע בכללי: wheatus - teenage dirtbag להקת השבוע:.. דיסק השבוע: נמ.. ציטוטיישן: יאוו היו כל כך הרבה דברים מצחיקים ואין לי עכשיו כלווווום סרט השבוע: ... תגלית השבוע: יאוו הייתה לי תגלית שאמרתי לעצמי 'יאו את חייבת לכתוב את זה בסכמ"ש!' ואני לא זוכרת אותה :( התחדשות השבוע: עגילייייייים D: התמכרות השבוע: תה מאכל השבוע: טוסטים משקה השבוע: קולה אדם השבוע: אמא תמונת השבוע: - סופשבוע מעולה בנוות :)

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תתחדשי על העגילים :)

וואי זה קורה לי כ"כ הרבה שקורה לי משהו ממש מצחיק ואני בטוחה שאני אזכור לרשום בסכמ"ש, ואז אני שוכחת.... :/ שיהיה שבוע טוב

מסכמש"ת

השבוע במילה אחת: סביר
דבר טוב שקרה השבוע: 98 באסאיי באנגלית(סיפור טיפשי שכתבתי ב10 דקות על מישהו בשם ג'אק
), 83 בספרות וגיליתי שישלי פרוטקציות מדהימות!!!! קיבלתי בערך 40 במבחן בתנ"ך ובגלל שצריכים לבדוק אם אני צריכה מבחן בע"פ המורה שלי עושה לי עוד מבחן ביום שני! ואותו דבר בהיסטוריה(הרחבה על מה שקרה בהיסטוריה ב"דבר מצחיק")
דבר רע שקרה השבוע: תחושת בחילה נוראית שעדיין ישלי
דבר מצחיק שקרה השבוע: אוקי, ביום שני היה לי מבחן בהיסטוריה, הגשתי ריק. ביום רביעי(על הבוקר) היה לנו שעתיים היסטוריה. עכשיו כשהמורה שלי נכנס לכיתה הדבר הראשון שהוא אמר היה אליי!
הוא אמר שאנחנו צריכים לקבוע יום למבחן בע"פ! ופחות מדקה אחרי זה הוא התחיל לצרוח על כל הכיתה שלי על זה שרובם הגישו ריק או רק חצי פתור, הוא צעק עליהם שהם לא יעשו מבחן חוזר וזה... העיקר לי יהיה מבחן בע"פ
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: הזה בהיסטוריה... שיחה עם היועצת והיה לה פוסטר של קונדומים בחדר
שיר השבוע של אטל: Actors
שיר השבוע בכללי: Sleeping With Sirens - If I'm James Dean, You're....................
להקת השבוע: Breathe Carolina
דיסק השבוע: Framing Hanley - The Moment
ציטוטיישן: אני:"לליזה יש ציצים!!!!" חברה שלי:"הם לא אמיתים, הם עשויים ממסטיק" ----------------- חברה שלי:"אני בעד לזרוק את בני גורן לקניבלים כדי שהוא ירגיש מה זה חילוק איברים בלי שארית"
סרט השבוע: אמ..... כשארית משבוע שעבר - ג'קאס 3D
תגלית השבוע: פרוטקציות
התחדשות השבוע: קראנג! סוףסוף!!!! אה וכפיות
התמכרות השבוע: אייפוד O_O
מאכל השבוע: בולונז
משקה השבוע: שוקו
אדם השבוע: חברות שלי - ריטה ואלונה
תמונת השבוע: צ'רליייייייייייייי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif צ'רלי כ"כ חמוד ../images/Emo99.gif

כל הכבוד על הציונים
הדבר המצחיק והציטוטים
שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif גם אני רוצה בחינה בע"פ!!

בהצלחה עם המבחנים :) חח הדבר המצחיק והציטוט D: שבוע טוב

2MayaN2

New member
כל הכבוד על הציונים../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

תרגישי טוב ובהצלחה במבחנים
הציטוטים,הפאדיחה והדבר המצחיק
פאק יש לך מזל

למעלה