../images/Emo113.gif מסכמש"ת
השבוע במילה אחת: מדהים!!
דבר טוב שקרה השבוע: השגנו 2 מרואיינים לתקשורת, והתוכנית שלנו כבר כמעט מוכנה! והיה שבוע כ"כ מצחיק!
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת...
דבר מצחיק שקרה השבוע: היו המון אבל אני אספר אחד: אני וכמה חברים הלכנו למסעדה אתמול כדי לחגוג לחברה יומולדת, וכמה דקות אחרי שנכנסנו אמרו לנו שהם שרפו את המטבח אז שייקח זמן עד שהם יהיו מוכנים לבשל שוב. אנחנו אמרנו לעצמנו שזה לא ייקח הרבה זמן אז נחכה. אחרי שעה וחצי כבר כמעט התייאשנו, אבל חיכינו שעה וחצי אז לא נלך, נכון? שעה אחרי זה רק הזמנו אוכל, אבל היה ממש מצחיק! עשינו מלא שטויות, וסיפרנו בדיחות, ושיחקנו עם מחשבים כאלה שיש ליד השולחנות.. היינו היחידים שנשארו אז היה כייף
פאדיחת השבוע: אמ.... לא זוכרת משהו ספציפי..
דבר מוזר שקרה השבוע: חח אתמול במסעדה..
שיר השבוע של אטל: Poison
שיר השבוע בכללי: A Little Piece Of Heaven - Avenged Sevenfold
להקת השבוע: לא יודעת.. לא בא לי לבחור.... D:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן: חח קבלו: ~~בשיעור מתמטיקה~~ מורה:"אלו הן נקודות קיצון, או בעצם, הן חשודות כנקודות קיצון!" ילד: "רגע, אז יש לנו שתי נקודות מינימום?" מורה: "כן, 1 ועוד 1 זה 2" מורה (קוראים לו מקס) :"זוהי נקודת מקסימום, קוראים לה נקודת max ,על שמי" מורה:"את תצאי החוצה אם תמשיכי לדבר" ילדה:" אבל זה סוף השיעור" מורה:" מצויין, אז תהיי בחוץ בסוף השיעור" ~~בשיעור כימיה~~ ילד:"את מכתיבה ממש מהר אני לא מספיק אפילו לנשום" מורה:"מצויין, תלמידים לא צריכים לנשום. כשאתם נושמים אתם מדברים.." מורה:" עד שיש שקט אז איזה "חכם" במרכאות, כי אתה לא חכם..." ~בשיעור תקשורת~~ מורה: "אסור היה לעשות את העבודה ביחד" ילדה:"לא היינו בשיעור, ואף אחד לא אמר שאסור לעשות ביחד.. חוץ מזה, זאת תקשורת...." מורה:" אני בעד שכל אחד ייתן את פריט הלבוש שהוא הכי אוהב לאנשים מהשריפה" ידיד שלי:" אני בעד!" ילדה:" בטח שאתה בעד! אתה בן, כל ההג'ינסים שלך אותו דבר!" ויש עוד אבל כבר חפרתי פה...
סרט השבוע: לא ראיתי... בושה! חח
תגלית השבוע: עין גדי זה בדרום ולא בצפון! נשבעת לכן שעד לפני כמה זמן חשבתי שזה בצפון!
התחדשות השבוע: חולצה ממש יפה, וסוויטשירט ממש יפה!
התמכרות השבוע: לתרגל טכנאות באולפן תקשורת
מאכל השבוע: פטריות ממולאות
משקה השבוע: קולה..למרות שאני שונאת את זה... חח עזבו אני מוזרה D:
אדם השבוע: חברות, ואני הולכת לפגוש ידיד ממש טוב שלא ראיתי המון זמן אז הוא בטח ייזכה בתואר
תמונת השבוע: כי הוא כ"כ חתיך!
אתן כבר יודעות שאני מתה עליו..
שיהיה לכולן שבוע מדהים!!