סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ----------- שבוע טוב לכולן

StayAwake

New member
מסכמשתD:

השבוע במילה אחת:מעולה!
דבר טוב שקרה השבוע:יום רביעי, חמישי ושישי
קיבלתי 100 בערבית למרות שהיה מבחן קשה
אחותי קנתה לי סושי סתם ככה
דבר רע שקרה השבוע: המבחן בכימיה היה ממש מאכזב... דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור אזרחות
באמת..
פאדיחת השבוע:לא יודעת
דבר מוזר שקרה השבוע:היום בבוקר היה את דמנט באמטיוי והתחלתי לשיר ולרקוד (זה היה בסלון) ואז אבא שלי התחיל לרקוד גם...
ראיתי סרטון של מרטין מבלג אומר שהוא היה מכור לסמים!
שיר השבוע של אטל: דמנט
שיר השבוע בכללי:מלא שירים של מכר! להקת השבוע:מכר! ובלג! דיסק השבוע:החדש של מכר
ציטוטיישן: ~שיעור אזרחות~ המורה לילד שקוראים לו אסף:"אספתא מדבר" ~כולם שומעים את זה בתור הסבתא ומתים מצחוק~ ~המורה מכתיבה~ "הזכויות חשובים" כל הכיתה:"חשובות..." המורה ממשיכה להכתיב:"הזכויות חשובות" ילד אחד:"חשוביםםםם" המורה:"חה חה" חחחחחחחח סרט השבוע: סרט רע
תגלית השבוע:אני שונאת מעבדות בכימיה! זה אמור להיות כיף אבל זה בכלל לא כיף
התחדשות השבוע:אין
התמכרות השבוע:קולה
ויניב
מאכל השבוע:סושיייי משקה השבוע: קולה
אדם השבוע:חיחי תמונת השבוע:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הציטוטים!!

מי זה בתמונה?? הוא נראה לי ממש מוכר ואני לא מצליחה להבין מאיפה... סושי זה טעים :) שיהיה שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif באמת?? וואי ראיתי 90210 איך

לא זיהיתי?? חח טוב לא משנה....

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ס כ מ ש ו ן. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד.
דבר טוב שקרה השבוע: אני מרגישה יותר טוב
השתחררתי מוקדם חצי מהשבוע. הלך לי ממש טוב במתכונת באנגלית
דבר רע שקרה השבוע: מתכונת אנגלית ובוחן במתמטיקה
אורטופד - הוא ממש מטומטם
המורה שלי לאזרחות, אני שונאת אותה
דבר מצחיק שקרה השבוע: בגלל המבחן הדידקטי אני צריכה הקראה באנגלית (כן, אני יודעת שאני טיפשה
) והייתה לנו מתכונת באנגלית ולא היה מי שיקריא לי ולחברה שלי. אז המורה החליטה שהיא תקליט את עצמה קוראת לנו את הטקסט ואז היא תשלח לנו את זה לפלאפון. ובגלל שהיא התעוררה ב- 5:00 לפנות בוקר כדי להקליט לנו את זה, היא נשמעת כמו מסוממת ושיכורה
אני וחברות שלי איחרנו לשיעור באזרחות (רק ב- 5 דקות
) והמורה שמהיום היא לא מכניסה את מי שמאחר למרות שאנחנו אף פעם לא מאחרות. אז הטיפשה הזו החליטה שאנחנו צריכות לסכם על החומר שהיא ביקשה, אז הלכנו לסיים עם זה כדי ללכת מהר הביתה XD אז סיכמנו ואז חברה שלי הלכה אליה כדי לשאול אותה אם זה בסדר, והיא אמרה שלא וחיפשה לה חומר אחר ואמרה לה להעתיק את זה - אחרי שהמורה הלכה וחברה שלי סיימה להעתיק פיסקה של מליון שורות שמנו לב שזה בדיוק מה שרשמנו
שיר השבוע של אטל: Six Feet Under The Stars
Damned If I Do Ya Poison
שיר השבוע בכללי: The RJA - Angels Cry
The RJA - Your Guardian Angel The RJA - In Fate's Hands 30STM - Hurricane
Three Days Grace - I Hate Everything About You
להקת השבוע: The Red Jumpsuit Apparatus
דיסק השבוע: 30STM - This Is War
ציטוטיישן: ~ מדברים על טיול שיהיה לנו שבוע הבא ~ ילד מהכיתה: "ואם אני לא רוצה לבוא לטיול ?" המחנך: "זה טיול חובה – אין לא רוצה !" ילד מכיתה: "אבל לא בא לי". המחנך: "חסר לך ולא תבוא, אני אפוצץ אותך במכות ואז תגיע לשם לבד".
סרט השבוע: פעילות על טבעית. שומרת אחותי
- ראינו אותו בשיעור ביולוגיה.
תגלית השבוע: המורה שלי לאזרחות היא המורה הכי מטומטמת שקיימת בעולם ואני שונאת אותה
או שלא, זה שאני שונאת אותה זה לא משהו חדש
התחדשות השבוע: בגדים
מילונית בגלל המבחן הדידקטי XD
מאכל השבוע: תותים
משקה השבוע: שוקו חם
אדם השבוע: בת דודה שלי
אבא שלי
- - - שבת שלום.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הציטוט והדבר המצחיק! D:

אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב
השירים, הדיסק והלהקה
תתחדשי, ואני שמחה שהמתכונת הלכה טוב! שיהיה שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מסכמש"ת

השבוע במילה אחת: מדהים!! דבר טוב שקרה השבוע: השגנו 2 מרואיינים לתקשורת, והתוכנית שלנו כבר כמעט מוכנה! והיה שבוע כ"כ מצחיק! דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת... דבר מצחיק שקרה השבוע: היו המון אבל אני אספר אחד: אני וכמה חברים הלכנו למסעדה אתמול כדי לחגוג לחברה יומולדת, וכמה דקות אחרי שנכנסנו אמרו לנו שהם שרפו את המטבח אז שייקח זמן עד שהם יהיו מוכנים לבשל שוב. אנחנו אמרנו לעצמנו שזה לא ייקח הרבה זמן אז נחכה. אחרי שעה וחצי כבר כמעט התייאשנו, אבל חיכינו שעה וחצי אז לא נלך, נכון? שעה אחרי זה רק הזמנו אוכל, אבל היה ממש מצחיק! עשינו מלא שטויות, וסיפרנו בדיחות, ושיחקנו עם מחשבים כאלה שיש ליד השולחנות.. היינו היחידים שנשארו אז היה כייף :) פאדיחת השבוע: אמ.... לא זוכרת משהו ספציפי.. דבר מוזר שקרה השבוע: חח אתמול במסעדה.. שיר השבוע של אטל: Poison שיר השבוע בכללי: A Little Piece Of Heaven - Avenged Sevenfold להקת השבוע: לא יודעת.. לא בא לי לבחור.... D: דיסק השבוע:
ציטוטיישן: חח קבלו: ~~בשיעור מתמטיקה~~ מורה:"אלו הן נקודות קיצון, או בעצם, הן חשודות כנקודות קיצון!" ילד: "רגע, אז יש לנו שתי נקודות מינימום?" מורה: "כן, 1 ועוד 1 זה 2" מורה (קוראים לו מקס) :"זוהי נקודת מקסימום, קוראים לה נקודת max ,על שמי" מורה:"את תצאי החוצה אם תמשיכי לדבר" ילדה:" אבל זה סוף השיעור" מורה:" מצויין, אז תהיי בחוץ בסוף השיעור" ~~בשיעור כימיה~~ ילד:"את מכתיבה ממש מהר אני לא מספיק אפילו לנשום" מורה:"מצויין, תלמידים לא צריכים לנשום. כשאתם נושמים אתם מדברים.." מורה:" עד שיש שקט אז איזה "חכם" במרכאות, כי אתה לא חכם..." ~בשיעור תקשורת~~ מורה: "אסור היה לעשות את העבודה ביחד" ילדה:"לא היינו בשיעור, ואף אחד לא אמר שאסור לעשות ביחד.. חוץ מזה, זאת תקשורת...." מורה:" אני בעד שכל אחד ייתן את פריט הלבוש שהוא הכי אוהב לאנשים מהשריפה" ידיד שלי:" אני בעד!" ילדה:" בטח שאתה בעד! אתה בן, כל ההג'ינסים שלך אותו דבר!" ויש עוד אבל כבר חפרתי פה... סרט השבוע: לא ראיתי... בושה! חח תגלית השבוע: עין גדי זה בדרום ולא בצפון! נשבעת לכן שעד לפני כמה זמן חשבתי שזה בצפון! התחדשות השבוע: חולצה ממש יפה, וסוויטשירט ממש יפה! התמכרות השבוע: לתרגל טכנאות באולפן תקשורת
מאכל השבוע: פטריות ממולאות משקה השבוע: קולה..למרות שאני שונאת את זה... חח עזבו אני מוזרה D: אדם השבוע: חברות, ואני הולכת לפגוש ידיד ממש טוב שלא ראיתי המון זמן אז הוא בטח ייזכה בתואר :) תמונת השבוע: כי הוא כ"כ חתיך!
אתן כבר יודעות שאני מתה עליו..
שיהיה לכולן שבוע מדהים!!

purpleminnie

New member
../images/Emo99.gif Avenged Sevenfold

השיר זה בגללי נכון? חחחחחחח
|גבות גבות| הציטוטים קרעו אותי
סווטשירט, תתחדשי שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח תודה :)

אממ.. אני שומעת את השיר כבר המון זמן, אבל השבוע נזכרתי בו... לא זוכרת אם זה היה כשאת פרסמת או לפני.... D: שבוע טוב

למעלה