סכמ"ש

dafnashz

New member
מסכמשת

השבוע במילה אחת: מעייף דבר טוב שקרה השבוע: המבחן במתמטיקה שהלך לי ממש טוב בו. סיימתי עם התרגיל בספורט (הזה עם הגלגלונים ועמידות ידדים על מכשירים) לכל חיי!!! D: דבר רע שקרה השבוע: במתכונת באנגלית גיליתי שיש לי טעות של 10 נקודות :( אבל לפי דעתי זה בכלל לא טעות). הלך לי גרוע במבחן בתנ"ך והפסדנו במשחק ב 39 הפרש! בגלל המאמן האידיוט שלי XO דבר מצחיק שקרה השבוע: היו מלא דברים שאני לא יכולה להיזכר בהם פאדיחת השבוע: לא זכור לי אחת, כל הכבוד לי XP דבר מוזר שקרה השבוע: הלך לי טוב במתמטיקה שיר השבוע של אטל: a party song שיר השבוע בכללי: situation- escape the fate להקת השבוע: escape the fate דיסק השבוע: dying is your latest fashin- escape the fate ציטוטיישן: הילד המעצבן שיושב לידי ממש עצבן אותי ואת חברה שלי אז צעקנו עליו ואז הוא אמר: למה תמיד שאני מדבר קורים דברים רעים יש לי איזה ילד אחד בפיזיקה ששותה מלא קולה. בשלוש שעות פיזיקה הוא שותה איזה 4 פחיות. אז בשיעור פיזיקה האחון הוא היה בשעתיים הראשונות ואז בשלישית הוא הלך והוא השאיר את הפחית קולה במקום שלו אז ילד אחד אמר: אה תראו עמית הפך לקולה. זה נשמע עכשיו הרבה פחות מצחיק XP חברה שלי: אני רוצה לטוס ללוס אנגלס חברה אחרת: למה? אין מה לעשות שם החברה הראשונה: כי כל האנשים שם יפים. איזה רדידות...... סרט השבוע: אין תגלית השבוע: אין התחדשות השבוע: אין התמכרות השבוע: גלידת בן אנ גריס מאכל השבוע: גלידה משקה השבוע: שוקו אדם השבוע: אין תמונת השבוע: היה לי מבחן בהיסטוירה שבוע שעבר ובשאלה אחת היה צריך לכתוב שתי פעולות שהנאצים עשו נגד היהודים בין השנים 1933-1935. אז רשמתי שני דברים ויום אחרי המבחן המורה בא לכיתה ואמר שמי שלא רשם על חוקי נירנברג בשאלה הזו הוא מוריד לו נקודות. אז אני וחברה שלי התחלנו להתווכח איתו שזה לא הגיוני שהוא מוריד לנו נקודות על משהו שהוא לא ביקש. ככה התווכחנו איתו חצי מהשיעור והוא לא הסכים איתנו. שיעור אחר כך הוא אמר שהוא ממש התעצבן עלינו בשיעור הקודם Xם אני אמורה להתעצבן ואז שוב התחלתי להתווכח איתו, וביום רביעי הוא אמר שאני צודקת ואני אקבל את הנקודות שלי ^^ שבוע טוב לכולם ^^

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הציטוטים../images/Emo6.gif

שמחה שהלך לך טוב במתמטיקה
שבוע טוב D:

הנני מסכמ"שת

השבוע במילה אחת: ~קסום~ דבר טוב שקרה השבוע: בתדודה - גבי - ודודה שלי הגיעו לארץ ביוםשני *~* ובחמישי ידעתי שדוד שלי מגיע ואז גיליתי שהוא בא עם הבני דודים שלי(כאילו... אחים של גב) ועם אשתו של אחד מהם *~* האישה הכ"כ נחמדה שחשבתי שבחיים אני לא אראה שוב אחרי החתונה שלהם!!!! דבר רע שקרה השבוע: חרא מבחן ">< דבר מצחיק שקרה השבוע: אמ... פאדיחת השבוע: לעשות מבחן בע"פ בספרות ואז שייכנס המורה להיסטוריה שגם צריך לעשות לי מבחן בע"פ זה מפדח... דבר מוזר שקרה השבוע: אני
שיר השבוע של אטל: סטיי אוויק אקוסטי *~* שיר השבוע בכללי: אמ... לא יודעת
להקת השבוע: ברית' קרוליינה דיסק השבוע: It's Classy, Not Classic ציטוטיישן: #1 אני עם אוזנייה... מורה לוחש: "בוקר טוב" אני: "אני שומעת, אני עם אוזנייה אחת" מורה :"~משהו לא מובן שחשבתי שזה עוד פעם בוקר טוב~" אני: "אני שומעת!" מורה: "שאלתי אם התכוננת..." #2 אני: "לכי זדייני!" חברה שלי: "~חירבושים ברוסית~" אני: "תודה, גמאני אוהבת אותך" (שתבינו, אנלא מבינה רוסית.) #3~שיחה במסן עם ביתי~ היא: "הנני כאן" אני: "הייתכן?
" היא: "יתכןיתכן" שוב היא: "אבל אני שמנה אז אני הולכת להתקלח עוד 10~15 דקות
" אני: "שומן = צורך במקלחת?" היא: "כן." סרט השבוע: בושה וחרפה! לא ראיתי שום סרט תגלית השבוע: יש 3 מורים בבצפר שבחיים לא קראתי להם זונות או התחלתי לשנוא אותם. זה סימן טוב!!! || שומן = צורך במקלחת! || קייטנה של רוסים = אינגליש ספיקרז התחדשות השבוע: כלום... אבל מחר אני אראה את דודים שלי אז הקפוצון המהמם שהזמנתי מהוטופיק.UK ואם הם זכרו לקנות בשדה תעופה אז הAP עם אטל בשער
התמכרות השבוע:ג'קאסססססססססססססססססססססססססססס הורדתי 3 עונות
מאכל השבוע: ~דבר אכיל~ משקה השבוע: קולה
אדם השבוע: בהחלט דודים שלי אפילו שעדיין לא הספקתי לראות אותם
תמונת השבוע: אנלא מסוגלת להפסיק לצחוק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים והתמונה ../images/Emo6.gif

תהני עם דודים שלך, ושוב - תתחדשי על קפוצון

AdiA12

New member
חפירה על שבועיים.. הרבה ציטוטים ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא יצא לי ממש לסכם, לא יצא לי ממש להגיב בפורום, בכלל לא יצא לי ממש להיות בפורום. >< אז עכשיו אני מסכמת שבועיים. וזה גם באיחור קצת.. סליחה ><
השבוע במילה אחת: נחמד..
דבר טוב שקרה השבוע: ~
חורף
~ קיבלתי 78 על עבודה בביולוגיה (אררג יכלתי לקבל 98
אוף לא משנה..) ~ התחלתי את המחויבות אישית שלי D: ~ היו חלקים שממש עשו לי טוב על הלב בטיול
~ פייר מסימפל פלאן פירסם סרטון שלהם בישראל כמתנת קריסמס לכל המעריצים ! DDDDD: ~ היה לי קריסמס ממש ממש נחמד
D:
דבר רע שקרה השבוע: ~ שבועיים מאוד מאוד עמוסים..
~ יש לי מורה זבל לספורט שמתכוונת לתת לי נכשל בלי סיבות מוצדקות. ~ הטיול שנתי היה קצת מאכזב.. ~ צילמנו סצנה במגמה ואני הייתי הצלמת אבל גם היינו כולנו הבמאים אבל הרבה לא בדיוק דיברו ועזרו אז אני הייתי בין ה2 או 3 שהכי היה להם חלק בבימוי ופשוט הוצאתי את כל העצבים שלי וצעקתי על כולם לסתום וזה
(אבל אחרי זה הכל הסתדר בינינו ^~^)
דבר מצחיק שקרה השבוע: ~ כמעט כל מי שבמגמה (גם אני) לא הכין עבודה שאמרו לנו להגיש אחרי חנוכה, אז יום או יומיים לפני החלטנו פשוט שכולנו נגיד שהוא אמר להגיש שבוע אחרי וזה היה מצחיק איך שקבענו את זה ואז הוא לא התעצבן עלינו גם, וזה המורה שהכי עצבני בעולם!
~ שהמורה הסטלן שלנו להיסטוריה התחיל לדבר על קרמים שעולים יקר וזה וכל הדברים האלה של הבנות וכו'..
~ נכון יש את הקטע ששואלים אנשים "יש לך שקל?" או "יש לך מסטיק?".. אז היה ילד בכיתת מתמטיקה שלי שהלך ושאל "יש לך אייפון?" כי הוא רצה לשחק בשיעור XDDDD ~ חברה שלי כנראה שמה את היד על משהו באוטובוס ואז היא כזה גירדה את הלחי שלה, כזה מתחת לעין ואז פתאום היו לה שתי פסים שחורים שם ואני נקרעתי XDDDDDD ~ ~המורה הסטלן שלי להיסטוריה מגיע, אז תוך כדי שאני נכנסת לכיתה אני ממשיכה לדבר עם חברה שלי~ ~הוא חוסם לה את הדרך עם הידיים
~ ~היא באה מהצד ולוחשת לי משהו באוזן~ ~הוא נותן לי חבילת דפים בראש~ XDDDD ~ בטיול שנתי הרבה החליקו (גם אני) במסלול הראשון. והחמורים ביום השני הפילו כמעט את כולם, היה אחד שנפל מ3 חמורים, 3 פעמים!
והחמור של חברה שלי חשב שהוא סוס, הרים את הרגליים באוויר, וידיד שלי נפל עם החמור והוא מעך אותו, והייתה אחת שהחמור הפיל אותה ואז דרך עליה XDD והיו גם גמלים שהתחילו ללכת מכות ביניהם כשהיו ילדים עליהם
פאדיחת השבוע: לא זוכרת
דבר מוזר שקרה השבוע: ~ סוף סוף אחרי 5 חודשים חזרתי לישון בחדר שלי ^~^
שיר השבוע של אטל: Merry Christmas, Kiss My Ass
שיר השבוע בכללי: ~ כל הפלייליסט שירי קריסמס שהכנתי
~ Woe, Is Me - [&] Delinquents ~ It Must Really Suck To Be Four Year Strong Right Now (שם הלהקה חבוי בשם השיר ><) ~ ובכללי כל ה454 (טוב לפחות חלק גדול מהם) שירים שהעברתי לאמפי שלי
להקת השבוע: Asking Alexandria, The Maine, Mayday Parade
דיסק השבוע: הרבה שהעברתי לאמפי..
ציטוטיישן: ~ ~שיחה בטלפון עם חברה שלי~ אני: "נו מה צילמת?" היא: "את החתולה שלי כזה סתם שוכבת עם היד ככה" אני: "כן אני גם רואה איך את מדגימה את זה עכשיו" היא: "אה נכון לא חשבתי על זה" XDDD ~ ידיד שלי (אומר לידיד אחר שלי): "איזה הומו!!" הידיד השני: "יואו תפסיק לדבר לעצמך!"
~ ~אני וחברה הולכות בבוקר ויש רוח חזקה שמעיפה את השיער לפנים~ היא: "איזה רוח מעצבנת" ~אנחנו הולכות בצהריים ויש רוח סבירה כזאת~ היא: "לפחות זאת לא רוח מעצבנת" ~מתחילה רוח חזקה וכל השיער בפנים~ >< ~ אבא שלי: "כל כך קר לי שאני לא יכול להוציא את הידיים מהרגליים" ~חברה שלי מתארת תסריט בקולנוע: "הרבה אנשים בחדר בצבע ירוק, ביניהם ילדה עם חולצה סגולה, ילד עם מכנס כחול, ילדה בצבע ג'ינס" חברה שלי למדה למבחן בספרות: "היא הביטה בחלונות הגאווה ו.."
~ בשיעור מתמטיקה ילד אחד הפריע והמורה אמרה לו לצאת חבר שלו (גם, מפריען קבוע): "המורה אם הוא יוצא גם אני יוצא!" מישהו לידו: "איזה איום! צא צא" המורה ~צוחקת ואומרת: "ממש הפסד לאומי.." ~ המורה לקולנוע: "דוגמנית על? דוגמנית על(אק)" - - - - - - - - - - - טיול שנתי: ~ ~מישהו מהכיתה שלי מחליק~ הוא: "זה היה בדגם של איך לא להחליק." ~ חברה שלי שעברה את המסלול כמה פעמים: "הטיול מתחלק ל9 חלקים. סוף אמצע וסוף ולכל אחד יש גם סוף אמצע וסוף. אנחנו עכשיו בסוף של האמצע של ההתחלה" ~מגיעים לסוף המסלול~ אני: "סוף סוף, הסוף של הסוף!!" ~ ~שיחה של 2 ילדים מהכיתה שלי~ היא: "אנחנו ישנים בחניון?" הוא: "מה חניון? רק שלא יחנו לנו על האוהל. יכולנו לעשות טיול שנתי בחניון של הבניין שלי למה לבוא עד לפה?" ~ חברה שלי בארוחת ערב: "יש הבדל בסיבים התזונתיים של פרה ובולבול" (במקום עוף ><) ~ ~אני על הגמל~ (בחרנו בגמל במקום בחמור) ~הגמל עשה משהו מטומטם שאני לא זוכרת מהו~ אני: "איזה גמל חמור!"
סרט השבוע: ~ The Black Balloon ~ Where The #$&% Is Santa? ~ Snowglobe ~ Secret Santa
תגלית השבוע: שמנפילה אחת ממש קטנה יכולים להימחק כמעט כל האנשים בפלאפון
ולחזור אחרי שכבר מבקשים מאנשים שוב את המספר שלהם
התחדשות השבוע: מתנות מגניבות מדנמרק
וטבעת יפה כזאת ועגילים חמודים מdiva ולא יודעת לא זוכרת מה עוד.. ><
התמכרות השבוע: לא זוכרת ><
מאכל השבוע: פסטה, טוסטים, subway..
משקה השבוע: חלב חם מוקצף *o*
אדם השבוע: היו המון
תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש עכשיו

purpleminnie

New member
זה שלח לי לפני שסיימתי, תפוזבל ../images/Emo6.gif

אז בכל מקרה, הציטוטים קרעו אותי (באמת, אני רצינית) במיוחד זה עם ההומו, אני אעשה את זה בטיול שלי לאחד הבנים. הזכרת לי את זה שבכיתה שלי תמיד צורחים "יא הומו אני יז**ן אותך" זה גם קורע אותי
שירים, ביולוגיה,הדברים המצחיקים (גם באמת הצחיקו אותי) , חלב חם מוקצף תתחדשי על הכל ושבוע טוב

AdiA12

New member
תודה :) ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחח כן האלה קורעים אותי שהם יוצאים הומואים בעצמם
XDDDD

למעלה