סיכומיש בדיליי
השבוע במילה אחת: כיף!!!
דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתי 83 במתמטיקה (אני לא יודעת אם זה נחשב לטוב או רע)
דבר רע שקרה השבוע: לצרוח על החברות המעצבנות שלי בחדר כי הן לא עושות כלום ואני עושה הכל
דבר מצחיק שקרה השבוע: הדבר בסעיף הבא מלא דברים בטיול לכסח בנים בשש בש
פאדיחת השבוע: אני בטיול השנתי בנחל כזיב רוצה לצלם כמה חברות אז אני הולכת אחורה בלי לראות ותוך כדי אומרת "אחורה אחורה אחורה בום" כי בדרך כלל אנשים נופלים כשהם הולכים אחורה בלי להסתכל ופתאום אני נופלת על אבן ומתהפכת שניה אחרי שאמרתי את הבום וכולם צחקו עלי
דבר מוזר שקרה השבוע: ילד אחד באמצע משחק שש בש בא עם מסיכת גורילה, לגמרי רנדומלי
שיר השבוע של אטל: Poison
שיר השבוע בכללי: Ghosts - Francesqa Make Me Wanna Die - The Pretty Reckless
להקת השבוע: Francesqa
דיסק השבוע: Danger Days
ציטוטיישן: - תלמיד לתלמיד גדול וגבוה: הבן אדם אוכל עוף שלם תלמיד רנדומלי: הבן אדם לא אוכל עוף התלמיד הגדול: הבן אדם צמחוני - בשיעור ביולוגיה לומדים על מחזור הפחמן בטבע מורה: מה מחזור מזכיר לכם? תלמידים בוהים במורה במבטים מוזרים מורה: עזבו את האסוסיאציות שלכם תלמידים נקראים מצחוק - שיעור היסטוריה שהפך לשיעור חינוך מיני מורה: גיל ההתבגרות הפך להיות 9-25~ למה? תלמיד: בגיל 9 אפשר לחצות את הכביש לבד ציטוטים מהטיול השנתי - אני אוכלת גומי הוד: תביאי לי אני: נגמר הוד: לא נכון, אני רואה בשקית אני מצטטת את יו מי אט סיקס Contagious Chemistry: Don't believe your eyes, believe your ears, trust me הוד: מה את מקשיבה לבן אדם מסטול ומסומם? אני: But he never even smoked crack (לקוח מוידאו שהם צילמו) - מישהו מקלל באוטובוס: סתמי ת'פה יא עוגייה כבר לא מהטיול השנתי - יש ריח של פוקים בכיתה (כי מישהו הפליץ) והילד שהפליץ מקלל אמא של ילד אחר (שיעור נורמלי ושיגרתי) פתאום הילד האחר אומר לו "פלצן מסריח" ואנחנו נחנקות מצחוק - התחילו בכיתה לצרוח כל מיני דברים כאלה: כולם חיות רק עומר - אדם כולם טיפשים רק יורם - גאון כולם ישראלים רק צדי - צרפתי כולם בנות רק זהבה - בן כולם סיגליות רק ליאור - נרקיס אם אתה לא תבין אז חיים - יבין כולם בארץ רק אמא של דודו - טסה כולם זורקים אבנים , רק בני - סלע כולם חלשים רק שחר - חסון כולם עושים טיול שטח רק אלירז-שדה כולם עושים מווו רק ליידי-גאגא את כולם הזמינו לרקוד בלט ורק את חנה-לסלאו כולם משחקים פוקר רק עידן-יניב
סרט השבוע: משפחת סימפסון הסדרה
תגלית השבוע: Bitch is not a nickname (ציטוט מהסרט Easy A) אם לא אוכלים טיק טק אחרי כמה זמן הוא מתחיל להתפורר
התחדשות השבוע: המון תמונות תספורת נורמלית
התמכרות השבוע: טמבלר
מאכל השבוע: אוכל מגעיל מהאכסנייה
משקה השבוע: קפה
אדם השבוע: המש"צים המגניבים שהיו לנו בטיול וחברותיי היקרות (חרטוטים)
תמונת השבוע: Now I'm gonna watch Disney channel for life
סיכום שנתי
דבר טוב שקרה השנה: לינקין פארק, טיול שנתי, טיסה לגרמניה, הפורום ולהכיר מלא חברים חדשים
דבר רע שקרה השנה: לפספס את ההופעה של 30STM, המון חברים מעצבנים שאני שונאת, לפספס מפגש
אלבום השנה: Hold Me Down Nothing Personal
סרטו השנה: Detroit Rock City ספיד רייסר הדיוקס קורעים את האזארד