סכמ"ש

Adi641

New member
../images/Emo113.gif איאן!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

מאיפה התמונה המדהימה הזאת?? אני מקווה שהגב שלך בסדר עכשיו
חח הציטוטים
השירים, Biffy Clyro
שתהיה שנה אזרחית מעולה!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

איאן וההופעה של 30STM
שבוע טוב

dafnashz

New member
הציטוטים קרעת אותי XDD

התמונה *-* ההופעה של 30STM שמיכה עם שרוולים? XDD שנה טובה ^^

dafnashz

New member
סכמ"ש באיחור דיי גדול

השבוע במילה אחת: עמוס דבר טוב שקרה השבוע: היו הרבה: קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה שהיו מלא שנכשלו D:! קיבלתי 100 ברובוטיקה, 88 בהיסטוריה, למרות שמגיע לי יותר, 97 ו-100 באנגלית דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 76 בתרגיל בספורט בגלל הבוחנת הכלבה דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור מתמטיקה. אני וחברה שלי עשינו רשימה שנקראת the biaches ושמנו בה את המורים והמורות השנואים עלינו והתחלנו לדבר באנגלית בשיעור כי עוד מעט יש לנו מגן למבחן בעל פה באנגלית פאדיחת השבוע: זה יותר של חברה שלי. אז באותו שיעור מתמטיקה חברה שלי שאלה את המורה שלי שאלה באנגלית דבר מוזר שקרה השבוע: קיבלתי 88 בהיסטוריה אחרי שחשבתי שאני אקבל פחות מ70. במבחן באזרחות שהיה לי בשישי המורה שלי לקח לי את המבחן באמצע קרא אותו ואמר לי מה לתקן. איזה חמוד הוא שיר השבוע של אטל: a party song שוב שיר השבוע בכללי: little miss obvious-her bright skies להקת השבוע:her bright skies אני פשוט מאוהבת בלהקה הזו דיסק השבוע: causin a scene-her bright skies ציטוטיישן: אוף היה משהו ואמרתי שאני אזכור אותו ועכשיו שכחתי XO סרט השבוע: מעודדות צמודות XP תגלית השבוע: המכנס האהוב שליי קרוע :( התחדשות השבוע: כלום התמכרות השבוע: הארי פוטר מאכל השבוע: גלידה של בן אנד ג'ריס. היה מבצע בסופר אז אמא קנתה P: משקה השבוע: מים אדם השבוע: אחותי תמונת השבוע: + סיכום שנה קטנטן דבר טוב שקרה השנה: בקיץ השתתפתי במכביה כזו בארצות הברית של יהודים, שיחקתי שם כדורסל דבר רע שקרה השנה: כיתה יא אלבום השנה: קשה.... נראה לי האלבום ששמעתי הכי הרבה זה No pads, no helmets just balls של simple plan סרטו השנה: הארי פוטר ואוצרות המוות ו-12 שבוע טוב ושנה טובה לכולם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על הציונים ../images/Emo47.gif

הדבר המצחיק
הארי פוטר ואוצרות המוות

Adi641

New member
../images/Emo113.gif כל הכבוד על הציונים!

100 במתמטיקה??? כייף לך! זה כ"כ מבאס לגלות שמשהו קרה לבגד שהכי אוהבים.. זה קרה לי עם הגי'נס שאני הכי אוהבת!! לפחות הפכתי אותם למכנסי מד"א...
שיהיה שבוע טוב

purpleminnie

New member
סיכומיש בדיליי

השבוע במילה אחת: כיף!!!
דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתי 83 במתמטיקה (אני לא יודעת אם זה נחשב לטוב או רע)
דבר רע שקרה השבוע: לצרוח על החברות המעצבנות שלי בחדר כי הן לא עושות כלום ואני עושה הכל
דבר מצחיק שקרה השבוע: הדבר בסעיף הבא מלא דברים בטיול לכסח בנים בשש בש
פאדיחת השבוע: אני בטיול השנתי בנחל כזיב רוצה לצלם כמה חברות אז אני הולכת אחורה בלי לראות ותוך כדי אומרת "אחורה אחורה אחורה בום" כי בדרך כלל אנשים נופלים כשהם הולכים אחורה בלי להסתכל ופתאום אני נופלת על אבן ומתהפכת שניה אחרי שאמרתי את הבום וכולם צחקו עלי
דבר מוזר שקרה השבוע: ילד אחד באמצע משחק שש בש בא עם מסיכת גורילה, לגמרי רנדומלי
שיר השבוע של אטל: Poison
שיר השבוע בכללי: Ghosts - Francesqa Make Me Wanna Die - The Pretty Reckless
להקת השבוע: Francesqa
דיסק השבוע: Danger Days
ציטוטיישן: - תלמיד לתלמיד גדול וגבוה: הבן אדם אוכל עוף שלם תלמיד רנדומלי: הבן אדם לא אוכל עוף התלמיד הגדול: הבן אדם צמחוני - בשיעור ביולוגיה לומדים על מחזור הפחמן בטבע מורה: מה מחזור מזכיר לכם? תלמידים בוהים במורה במבטים מוזרים מורה: עזבו את האסוסיאציות שלכם תלמידים נקראים מצחוק - שיעור היסטוריה שהפך לשיעור חינוך מיני מורה: גיל ההתבגרות הפך להיות 9-25~ למה? תלמיד: בגיל 9 אפשר לחצות את הכביש לבד ציטוטים מהטיול השנתי - אני אוכלת גומי הוד: תביאי לי אני: נגמר הוד: לא נכון, אני רואה בשקית אני מצטטת את יו מי אט סיקס Contagious Chemistry: Don't believe your eyes, believe your ears, trust me הוד: מה את מקשיבה לבן אדם מסטול ומסומם? אני: But he never even smoked crack (לקוח מוידאו שהם צילמו) - מישהו מקלל באוטובוס: סתמי ת'פה יא עוגייה כבר לא מהטיול השנתי - יש ריח של פוקים בכיתה (כי מישהו הפליץ) והילד שהפליץ מקלל אמא של ילד אחר (שיעור נורמלי ושיגרתי) פתאום הילד האחר אומר לו "פלצן מסריח" ואנחנו נחנקות מצחוק - התחילו בכיתה לצרוח כל מיני דברים כאלה: כולם חיות רק עומר - אדם כולם טיפשים רק יורם - גאון כולם ישראלים רק צדי - צרפתי כולם בנות רק זהבה - בן כולם סיגליות רק ליאור - נרקיס אם אתה לא תבין אז חיים - יבין כולם בארץ רק אמא של דודו - טסה כולם זורקים אבנים , רק בני - סלע כולם חלשים רק שחר - חסון כולם עושים טיול שטח רק אלירז-שדה כולם עושים מווו רק ליידי-גאגא את כולם הזמינו לרקוד בלט ורק את חנה-לסלאו כולם משחקים פוקר רק עידן-יניב
סרט השבוע: משפחת סימפסון הסדרה
תגלית השבוע: Bitch is not a nickname (ציטוט מהסרט Easy A) אם לא אוכלים טיק טק אחרי כמה זמן הוא מתחיל להתפורר
התחדשות השבוע: המון תמונות תספורת נורמלית
התמכרות השבוע: טמבלר
מאכל השבוע: אוכל מגעיל מהאכסנייה
משקה השבוע: קפה
אדם השבוע: המש"צים המגניבים שהיו לנו בטיול וחברותיי היקרות (חרטוטים)
תמונת השבוע: Now I'm gonna watch Disney channel for life
סיכום שנתי
דבר טוב שקרה השנה: לינקין פארק, טיול שנתי, טיסה לגרמניה, הפורום ולהכיר מלא חברים חדשים
דבר רע שקרה השנה: לפספס את ההופעה של 30STM, המון חברים מעצבנים שאני שונאת, לפספס מפגש
אלבום השנה: Hold Me Down Nothing Personal
סרטו השנה: Detroit Rock City ספיד רייסר הדיוקס קורעים את האזארד

purpleminnie

New member
עוד משהו לדבר המוזר \ מצחיק \ פאדיחה

בערב באכסניה פתחתי את הדלת לחברה שנכנסה ואז אני שומעת מישהו צועק כפרההההההההה ונזכרתי בבדיחת משלחת של אחותי שהם אומרים אה כפרה בקול פרחי ובטעות צעקתי את זה בכל זה יצא כזה "אהההה כפרהההה" וזה היה קורע, כולם צחקו והוא התעצבן עלי, הוא גם צעק לי משהו שאני לא כל כך זוכרת אבל זה היה בכיוון של "תיזהרי ממני" חחחחחחחחחחח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים והדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על הציון במתמטיקה
חחחחחחח... התמונה, הוא כזה חמוד XD לינקין פארק

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הציטוטים והדבר המצחיק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על מתמטיקה! זה ציון ממש טוב
תתחדשי על התספורת
שיהיה שבוע טוב

למעלה