סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: -------------- מקווה שלכולן היה שבוע טוב ושיהיה לכולנו שבוע עוד יותר טוב
*שימו לב לסמיילים המאאאאגניבים האלה בשביל ט"ו בשבט:

ספירצ

New member
מסכמשת לילילי

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: שלא קרה שום דבר רע חח דבר רע שקרה השבוע: ^ דבר מצחיק שקרה השבוע: דברים מצחיקים בשיעור ביולוגיה פאדיחת השבוע: הייתה לכיתה שלי איזו פעילות מבצפר, לא משנה.. וזה משהו ממש מיותר שחברה שלי ואני ממש לא רוצות לעשות.. קיצור, הרצו לנו ולא הפסיקו לדבר ואז ילדה אחת אמרה לי כזה 'מזה חצי כיתה לא פה..' ואני כזה 'כן כי יש להם חיים' ואז אחרי איזה כמה דקות חברה שלי ביקשה שאני אביא לה משהו וזה עורר את כל הבנות שישבו באיזור שלנו וכנראה עשינו רעש ואז האחראי עושה כזה 'בנות זה ממש מפריע, אם לא בא לכן להיות פה ויש לכן חיים את מוזמנות ללכת' יאווו זה היה מזה מביך, כי אין לי מושג אם הוא אמר את זה כי הוא שמע אותנו אבל מזה צחקתי שם זה היה מזה מביך
דבר מוזר שקרה השבוע: ראיתי מישהו ממש פדופיל מהפייסבוק ברחוב חחחח שיר השבוע של אטל: - שיר השבוע בכללי: The Maine - Saving Grace [שמתי לב שזה כל שבוע שיר אחר של דה מיין חחחחח] להקת השבוע: דיסק השבוע: ציטוטיישן: ... סרט השבוע: Clark's Grebe: The Courtship Dance תגלית השבוע: התחדשות השבוע: טיץ חדש [?] התמכרות השבוע: קפה מאכל השבוע: ... משקה השבוע: קפה אדם השבוע: אמא
תמונת השבוע: ...

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הפאדיחה ../images/Emo6.gif

The Maine
שיהיה שבוע טוב

PnutButterNinja

New member
חחח שבוע נהדר שיהיה לך ../images/Emo23.gif

חחח הפאדיחה
דה מיין
קפה
ופדופיל מוזר מהפייסבוק !

Adi641

New member
../images/Emo113.gif סכמ"ש בסגנון ט"ו בשבט:

השבוע במילה אחת: סבבה
דבר טוב שקרה השבוע:היה ממש מצחיק, 83 בכלכלה, 90 בתקשורת
דבר רע שקרה השבוע: נתפסו לי השרירים בבטן (בגלל שיעור ספורט), אין לי מושג איך אבל הצוואר שלי נתפס, 70 בביולוגיה...
דבר מצחיק שקרה השבוע: בשיעורי חשבון דיפרנציאלי אנחנו עושים משהו שנקרא חקירת פונקציה, אז אני וחברות שלי "משחקות" בשיעור כאילו זו חקירה אמיתית וזה ממש מצחיק! (אנחנו שפויות לחלוטין, למקרה שתהיתן
)
פאדיחת השבוע: נסעתי עם חברה שלי היום ואבא שלה הסיע אותנו, וכשניכנסתי לאוטו דפקתי את הראש בדלת
דבר מוזר שקרה השבוע: * ראיתי ראיון עם איאן סומרהאלדר ושאלו אותו למה אין ערפדים מכוערים והוא אמר למראיין שהוא מסתכל על אחד.. :-ס! על מי שיודעת איך הוא נראה בתין למה זה לא הגיוני... * משמרת.... בחיים שלי לא שמעתי רצף כ"כ גדול של בדיחות סוטות....
וגם עמדנו לראות סרט אימה, ואני והחונך שלי פשוט ישבנו ורעדנו מפחד (עוד מפלני שהסרט התחיל....) ושנייה לפני שהקטע המפחיד הגיע היינו צריכים לצאת לנסיעה...
שיר השבוע של אטל: Lost In Stereo Sick Little Games
שיר השבוע בכללי: Attack - 30STM
להקת השבוע: 30STM
דיסק השבוע: This Is War - 30 STM
ציטוטיישן: אני חושבת שכל הציטוטים שלי השבוע מצחיקים רק אם אתה ממש שם כשהם נאמרים... ~בשיעור ביולוגיה~ המורה החזירה את המבחנים ואני ממש כעסתי עליה כי היא מורידה מלא נקודות סתם, והיא הסבירה כל מיני דברים לא ברורים מהמבחן מורה: " נוגדנים זה דבר שנולדים איתו" חברה שלי: " גם רמת IQ..." ~~בשיעור מתמטיקה~~ ילד אחת מתלונן שהוא לא מצליח לצייר פרבולה, והמורה אומר לו משהו (ותדמיינו את הקול הכי נשי בעולם כשאתן קוראות את זה) מורה: " אתה צריך לצייר את זה בתנועות עדינות" ~~עם חברים~~ ידיד שלי: " אז... איך זה מרגיש להיות אזרחית חוקיה (=חוקית)???"
סרט השבוע:לא זוכרת איך קוראים לו.... משהו על מישהי שרוצה להיות מעודדת :)
תגלית השבוע:איאן סומרהאלדר חושב שהוא מכוער :-O
התחדשות השבוע: אני חושבת שאין...
התמכרות השבוע: פסטה
מאכל השבוע:פסטה
משקה השבוע: מיץ פטל
אדם השבוע: איאן סומרהאלדר
תמונת השבוע:
שבוע מעולה לכולן

ספירצ

New member
מורות לביולוגיה זה פשוט ארררר

תמיד יורדות נקודות על דברים מזה מעצבנים!!! פאקינג כותרת לטבלה ודברים כאלה חחחחחחחחחח ואיאן הוא.. אדם מוזר.. אין פלא שזה מה שהוא חושב על עצמו חחחחחחחח

ספירצ

New member
לא התכוונתי מוזר רע..

התכוונתי מוזר בקטע של יש לו יציאות מוזרות חחחח

Adi641

New member
../images/Emo113.gif אההה.... חח כן הוא באמת כזה ../images/Emo13.gif

אבל איך הוא יכול בכלל לומר דבר כזה? כאילו, הוא לא מסתכל על עצמו במראה?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המצחיק, הפאדיחה והציטוטים ../images/Emo6.gif

השירים והתמונה
כל הכבוד על הציונים :)

dafnashz

New member
הציטוטים XDD

הדבר המצחיק הוא באמת צריך להסתכל שוב במראה....Oo

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: הציונים במתכונות באנגלית ממש גבוהים
ביטלו לנו המון שיעורים. הלכנו לראות הצגה בתל אביב מבית הספר
לא למדתי היום
דבר רע שקרה השבוע: שיעורים, עבודות, ומבחנים
היום הלכתי ללמוד ב- 10:00 שעתיים מתמטיקה וגיליתי שהמורה לא הגיעה ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: לי ולאחותי היה נורא משעמם אז עשינו ספיישל לינקין פארק וראינו את כל הקליפים שלהם. ובאחד הקליפים שלהם לא מראים את הפרצוף שלי אלא רק את הצל שלהם אז התחלנו לנחש מי זה כל אחד
אני ואחי הקטן ראינו ביחד פעילות על טבעית, ואני ממש מפחדת מסרטים כאלה לא משנה כמה פעמים אראה אותם XD וכל הסרט אני רק מפחדת ואחי הקטן (שהיה ממש רע XD) רק הבהיל אותי בכוונה וצחק עלי
שיר השבוע של אטל: Remembering Sunday
Six Feet Under The Stars
שיר השבוע בכללי: Rihanna - Only Girl Rihanna - What's My Name Katy Perry - Firework
Linkin Park - Pushing Me Away Linkin Park - Runaway
להקת השבוע: לינקין פארק
דיסק השבוע: LP - Hybrid Theory
סרט השבוע: דמדומים
פעילות על טבעית.
מאכל השבוע: שוקולד לבן
משקה השבוע: נסטי :)
אדם השבוע: ידיד שלי וחברה שלי
אחותי
- - - שבת שלום.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif כל הכבוד על הציונים ../images/Emo45.gif

לינקין פארק
שבוע טוב

~הנה נושא~

השבוע במילה אחת: מעייף...
דבר טוב שקרה השבוע: כתבתי עבודת הגשה באנגלית על ג'פרי סטאר
*גאה בעצמי* רובין(הזמר של להקה שאני ממש אוהבת - דסטין) ענה לי בפייס
ג'פרי סטאר אישר חברות בפייס חצי שעה אחרי שהוספתי אותו
דבר רע שקרה השבוע: מישהי שאני וחברות שלי מאודמאוד שונאות עוד לא מתה...
דבר מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת... O_O
פאדיחת השבוע: גם לא זוכרת O_ם
דבר מוזר שקרה השבוע:המורה לספורט(שמסתובבת ברחבי הבצפר וצועקת על תלמידים שלא בתלבושות) אמרה לי שיש לי תלבושת "בערך"
זה היה ג'קט ספורטיבי שכזה
שיר השבוע של אטל: וגאס. תכ'לס, נראלי שהוא תמיד היה ותמיד יהיה השיר האהוב עליי
שיר השבוע בכללי: Breathe Carolina - The's Classy Destine - Sinking Sand
להקת השבוע: בגלל התשובה של רובין Destine
דיסק השבוע:אמ... HMD של YM@6
ציטוטיישן: אוקיי אז ככה... הסבר קצרצר: בבית שלי מדברים אנגלית וצ'רלי מסורס. אני: I found one of Charlies balls under the couch! ------ חברה שלי :"את לא חייבת להוציא את השיערות שלך מהמסרק שלי, אין לך איידס בשיער." ---- מישהו שהיה איתי ועם חברות באוטובוס: "אירופה זה לא ברוסיה." ------- חברה שלי: "מאיפה הג'ינס?" אני:"אנגליה" היא:(לגמרי רצינית)"איפה זה?" ------ ~משהו על מורה טיפשה~ אני: "זה כי היא אישה." חברה שלי: "קבב, ומה את?" אני:" התשובה בשאלה
" ---- בודקים מבחן בתנ"ך. בודקים שאלה כלשהי ששכחתי. המורה: "הייתם כותבים 'רק לא בנתניה' והייתם מקבלים אוטומטית 3 נקודות!" ~סיום חפירת ציטוטים~
סרט השבוע: רקוויאם לחלום
תגלית השבוע: המורה שלי לאנגלית(שבת 60+) יודעת מי זה ג'פרי סטאר. סופית היא המורה האהובה עליי.
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע: משחקי קלפים באייפוד
מאכל השבוע: ספגטי בולונז.
משקה השבוע: מים?
אדם השבוע: חברה שלי - אלונה
תמונת השבוע: כי הוא נראה מסטול תחת
----- ושוב פעם ניסיתי לשלוח פעמיים וגיליתי שלא שמתי נושא. כל הכבוד קבב. כל הכבוד.

למעלה