סכמ"ש

purpleminnie

New member
סיכומיש ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: מגניב?
דבר טוב שקרה השבוע: הרבה שיעורים התבטלו *-*
דבר רע שקרה השבוע: אממ... לא נראה לי שהיה שתי מורות שלימדו אותי לא יחזרו לבית ספר, אחת חולה והשנייה התאלמנה
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני וחברה שלי מדברות במסנג'ר עם עוד חברה אחרת מגרמניה, אני אמרתי "אני יודעת יותר גרמנית מאשר ערבית ואני בכלל לא לומדת גרמנית" אז החברה (הישראלית) מתחילה לדבר גרמנית דרך גוגל טרנסלייט ואני עונה לה לא דרך גוגל טרנסלייט (אני גאה שעצמי על זה) ואז אני שואלת את הגרמניה שאלה בצורה הכי לא נכונה שיש, בכל מקרה זאת הייתה שיחה מצחיקה
פאדיחת השבוע: בשיעור ספורט עשינו התעמלות קרקע ואני לא התעמלתי כבר שנים (הייתי 3 שנים) ואני לא ממש גמישה. המורה אמרה לנו לעשות גשר ועשיתי בפעם הראשונה בקלות אז התלהבתי, אחרי כמה שניות עשיתי עוד אחד ונתפס לי הגב, אאוץ' זה היה כואב ומצחיק באותה מידה.
דבר מוזר שקרה השבוע: אחותי עשתה משהו נחמד בשבילי :O
שיר השבוע של אטל: Remembering Sunday
שיר השבוע בכללי: You Found Me - The Fray You Be Tails, I'll Be Sonic - A Day To Remember You Should Have Killed Me When You Had The Chance - A Day To Remember סיר||להקת השבוע: A Day To Remember The Fray
דיסק השבוע: Danger Days - MCR
ציטוטיישן: - בשיעור חינוך יצאתי עם הוד ועוד שתי חברות לצייר עץ לט"ו בשבט אז הוד ועוד חברה מדברות ביניהן והוד אומרת "אני לא רוצה להיות כמו סיון" והשנייה אומרת "טפו טפו טפו" ואני לא שמעתי על מה הן דיברו כי דיברתי עם חברה אחרת ואמרתי גם "טפו טפו טפו"
סרט השבוע: לא ראיתי
תגלית השבוע: טניס עולה לי על העצבים
התחדשות השבוע: אני חשבתי מה לרשום ואני באתי לרשום כלום ואז שמתי לב שחבילת M&M ענקית עומדת מולי מהיום M&M ועוד שוקולד מהדיוטי פרי
התמכרות השבוע: טיק טק, אתמול הטיק טק שלי פג תוקף אז גמרתי חבילה שלמה במכה אחת A Day To Remember
מאכל השבוע: בורקסים ובננה
משקה השבוע: מילקשייק בננה
אדם השבוע: אני והאגו הגדול שלי
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולן
*כל הסמיילים הם רנדומליים, רק אומרת

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הציטוט, הפאדיחה והדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

השירים והאלבום
שבוע טוב

animfanatic