סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ----------------------------------- שיהיה לכולן שבוע טוב וחג שמח!!! תאכלו הרבה
ותבנו הרבה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: מעולה
דבר טוב שקרה השבוע: בת מצווה לבת דודה שלי
תגבורים שעברו דיי מהר, והיה דווקא נחמד
ימים שיכולתי לישון בהם יותר מהרגיל.
דבר רע שקרה השבוע: תגבורים, תגבורים, תגבורים
מתכונת במתמטיקה. פסיכומטרי - המדריך שלנו כזה מעצבן ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: בבת מצווה של בת דודה שלי אחרי שרקדנו וכבר הגעתי למצב שאני עוד רגע מתייבשת, הלכתי לשתות - ושתיתי מהכוס של אבא שלי. ואחרי שלקחתי לגימה גדולה במיוחד הבנתי שזה עם אלכוהול והלכתי כ"כ מהר לשירותים כדי להוציא את זה שמעדתי עם העקבים איזה 10 פעמים
השכנה שלי התחרפנה והתחילה לצרוח כמו מטורפת לפני שהיא הלכה להופעה של ג'סטין ביבר, כאילו היא עוד רגע מתעלפת XD עד שלא יכולתי לשמוע אותה יותר וניערתי אותה (במקום לתת לה כאפה XD) כדי שהיא תירגע ותנשום
רק שזה לא כ"כ הלך, והיא התחילה אחרי שנייה לצרוח שוב |:
דבר מוזר שקרה השבוע: באחת הסדרות שאני רואה יש באחד הפרקים את "A Party Song" של אטל כמובן
ואני במשך שעה חוזרת אחורה כדי להיות בטוחה שזה באמת השיר הזה ושאני לא סתם חולמת XD
שיר השבוע של אטל: All Time Low - Under A Paper Moon
All Time Low - Break Your Little Heart All Time Low - Lost In Stereo
שיר השבוע בכללי: Aloha From Hell - Don't Gimme That Linkin Park - Numb
להקת השבוע: All Time Low
דיסק השבוע: Nothing Personal
ציטוטיישן: ~ שיעור פסיכומטרי, אני ובת דודה שלי משתעממות - והיא מתחילה לצייר על השולחן ~ אני: "מה זה ?" בת דודה שלי: "פרפר" אני: "לא, מה זה ?!" בת דודה שלי: "פרפר !" אני: "לעזאזל איתך... מה זה ?!?!?!" ~מצביעה על משהו מפחיד במיוחד שהיא ציירה XD ~ בת דודה שלי: "אמממ.. ~חושבת~ פרפר ?"
סרט השבוע: הוא פשוט לא בקטע שלך
התמכרות השבוע: שקרניות קטנות ויפות / Pretty Little Liars
הסדרה הזו פשוט ממכרת, אי אפשר לעצור לראות אותה !
אדם השבוע: בת דודה שלי
אחותי
תמונת השבוע:
- - - שבת שלום.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif שבוע טוב תהילונת ! ../images/Emo24.gif

הציטוט ועזרא דיי הוא כזה חתיך XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה כרמלי ../images/Emo24.gif

חחחחח, והוא אכן חתיך
XD

purpleminnie

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif

הדבר המצחיק
הסרט, השירים, הלהקה, הדיסק שבוע טוב

TheOneNoa

New member
שבוע טוב!

חחחחח הציטוט XDD pretty little liars זאת סדרה ממכרת במיוחד :)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif באמת שעברו כמה שנים טובות מאז הפעם

האחרונה שסכימש"תי :O השבוע במילה אחת: סבב דבר טוב שקרה השבוע:חופששששששששש דבר רע שקרה השבוע:מגן במחשבת ישראל ובגרות בע"פ בערבית XD דבר מצחיק שקרה השבוע:ההופעה של ג'סטין ביבר XD פאדיחת השבוע:ההופעה של ג'סטין ביבר XD דבר מוזר שקרה השבוע:ההופעה של ג'סטין ביבר XD שיר השבוע של אטל:i feel like dancin time bomb שיר השבוע בכללי:p!ATD - The Ballad of Mona Lisa lmfaoo party rock anthem kenya west all of the lights jessie j - do it like a dude jls ft tinie tempah- eyes wide shut להקת השבוע:אטל :O דיסק השבוע:דירטי ווארק [ או יותר נכון רק ה3 שירים ממנו XD ] ציטוטיישן:אין לי כוח XD טוב נו רק אחד XD בבגרות בע"פ ביב' בערבית צריך לקרוא גם סורות ולתרגם אותן אז כולם התפללו שלא תיהיה להם סורת אלדוחה [ סורת שעות הבוקר המאוחרות XD ] הילד שהיה לפני יוצא : " יוו אתם לא מבינים הייתה לי סורת אלדוחה ! היא הביאה לי את זה ואני כולי מתחיל למות לה מצחוק מול הפנים " זה הרג אותי XD גם נורא שמחתי XD כי זה אמר שאני לא הולכת למות XD סרט השבוע:---- תגלית השבוע:-- התחדשות השבוע:ג'ינס .. עיתון שרציתי לקנות XD התמכרות השבוע:סושי ! ונודלס XD מאכל השבוע:סושי ונודלס XD משקה השבוע:נסטי XD אדם השבוע:חיחי חנה , ועוד איזה מישהו רק חנה יודעת ;) תמונת השבוע:מוקדש לכן P:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוט ../images/Emo6.gif

הלהקה, הדיסק, סושי והתמונה
שבוע טוב

purpleminnie

New member
מה רע בסורת אלדוחה?

P!ATD, ATL תתחדשי
ונודלס *-* התמונה
שבוע טוב

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif הסורה הכי קשה XD

ארוכה ולא כזה כל לזכור את התרגום שלה ואיך להגיד כל מילה נכון XD ותודה גם לך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif היה קשה רצחחחח

היא שאלה אותי שאלות קשות בטרוף XD ואני קיבלתי את סורת אלפתיחה שזו אחת הקלות למזלי XD

TheOneNoa

New member
שבוע טוב:)

The Ballad of Mona Lisa *-* אני שומעת את זה בלופים כבר כמה ימים XD

dafnashz

New member
סכמשון

השבוע במילה אחת:כיף דבר טוב שקרה השבוע: סנטר ביום חמישי, חופש, שהסתובבנו עם השלטים של ה free hugs שניים-שלושה אנשים אמרו לי שאני מחבקת הכי טוב XP(אהמנעהאהמ) והיה איזה אחד ממש חתיך שחיבקתי אותו בפעם הראשונה הוא לא ממש עזב אותי ואז בפעם השנייה אמרתי לו: התחבקנו כבר נכון? ואז הוא אמר" כן אבל לא נורא זה היה כיף להתחבק איתך (או משהו בסגנון) אבל אני יודעת שאני סתם חיה באשליות XP דבר רע שקרה השבוע: תגבורים במתמטיקה ומבחן במתמטיקה שאני אקבל בו 30 בערך ראיתי חולצה ממש יפה של TDG אבל היא עלתה 100 שקל ואין לי תקציב לזה :( דבר מצחיק שקרה השבוע: בסנטר ששיחקנו אמת או חובה ועשינו כל מיני שטויות, וגם שהסתובבנו עם השלטים של free hugs פאדיחת השבוע: שראיתי את הסרט זכרי אותי לנצח בדיוק בסצנת סקס אבא שלי נכנס ואומר מה לעזעזאל את רואה? דבר מוזר שקרה השבוע: בסנטר אז שהסתובבנו עם השלטים בת אחת דיי אנסה אותי פעמיים שיר השבוע של אטל: i feel like dancing שיר השבוע בכללי: the pretty reckless- zombie the pretty reckless - my medicine להקת השבוע: the pretty reckless יש לה פשוט כל מדהים, באמת הקול של בת הכי יפה ששמעתי בחיי דיסק השבוע: the pretty reckless - light me up ציטוטיישן: ממ לא זוכרת XP סרט השבוע: זכרי אותי לנצח תגלית השבוע: חברה שלי מעצבנת כי היא הבריזה לי שקבענו ללכת לסנטר התחדשות השבוע: ספריי לשיער ששומר על המחליק D: התמכרות השבוע: the pretty reckless מאכל השבוע: עוגיות שאחותי הכינה משקה השבוע: מיץ תפוזים D: אדם השבוע: לא יודעת תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif i feel like dancing והסרט ../images/Emo45.gif

הדבר המוזר
שבוע טוב

למעלה