סכמ"ש

TheOneNoa

New member
חחחחחחח זה היה שבוע טוב!

גם אותי אנסו שם XDD פעם הבאה מביאים סכינים XDDD גם אני התחלתי לשמוע את the pretty reckless השבוע XD

dafnashz

New member
אנסים שם כולם XDD

בהלט כדאי להצטייד בסכין או משהו כזה פעם הבאה ואני שומעת אותם כבר מלא מלא זמן, סתם הקשבתי להם מלא השבוע ^^

TheOneNoa

New member
חחחח

אני שמעתי רק את nake me wanna die ממזמן והשבוע הורדתי את האלבום *-*

TheOneNoa

New member
סכמ"ש מושלם!

השבוע במילה אחת: כיפי! דבר טוב שקרה השבוע:הכרתי אנשים חדשים מגניבים בטירוף! ופגשתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן (אהמדפנהאהמ) דבר רע שקרה השבוע:אסור לי ללכת יותר בחיים עם שלטים של פרי הגס אחרת אני לא אוכל ללכת לשום מקום בלי ההורים שלי. ><" דבר מצחיק שקרה השבוע: וואי היו הרבה, כל יום חמישי היה מצחיק, שישי בערב ושבת בערב פאדיחת השבוע: אני לא זוכרת שהייתה אבל בטוח הייתה כי זו אני דבר מוזר שקרה השבוע: יום חמישי בכללי היה מוזר כזה שיר השבוע של אטל: I feel like dancin שיר השבוע בכללי: like its her birthday של גוד שארלוט להקת השבוע: panic at the disco דיסק השבוע: homesick- a day to remember ציטוטיישן: "תרמנו כבר בעבודה.."- חברה שלי אמרה לכל הילדים שמבקשים כסף בסנטר XD סרט השבוע: חיים כמו שמכירים, למרות שלא ראיתי עד הסוף תגלית השבוע: הגלגל הענק בלונה פארק זה הדבר הכי מפחיד שם! התחדשות השבוע: נעליים *-* התמכרות השבוע: מוזיקה כרגיל XD מאכל השבוע: סלט משקה השבוע: ספרייט אדם השבוע: חברות שלי ומתן אביאל *-* תמונת השבוע: שבוע טוב וחג שמח כולן!!

purpleminnie

New member
I Feel Like Dancin' ../images/Emo99.gif

השירים, הלהקות, הדיסקים
הציטוט תתחדשי
מוזיקה שבוע טוב וחג שמח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוט ../images/Emo6.gif

מוזיקה, I feel like dancin
תתחדשי :) שבוע טוב

למעלה