סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל: Merry Christmas, Kiss My Ass (חסכתי לכן זמן!
)
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: תסלחו לי שהתמונה הפוכה
ושבוע טוב לכולן!!!!!!!!!!!!

ספירצ

New member
מסכמש"ת לילילילי ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: חופשש דבר רע שקרה השבוע: הייתה השתלמות במדא כדי לעלות על הניידת טיפול נמרץ ואמא לא הרשתה לי ללכת ועשיו אני צריכה לשכנע אתהאחראי איכשהו לעשות לי התשלמות חחחח + לא הייתי במפגש דבר מצחיק שקרה השבוע: כל מני.. פאדיחת השבוע: אוקיי!! באמת מביך! דיברתי עם מישהו, ואז הוא אמר לי שאני מוזרה ורציתי לכתוב לו 'אני מעדיפה את ההגדרה שונה' ובלי כוונה כתבתי 'אני מדעיפה את ההגדרה זונה' וזה היה ממש מביייייך!!!! אני כולי כזה 'שונה********'
דבר מוזר שקרה השבוע: הכיתה שלי מתחילה להתנדב במשטרה
שיר השבוע של אטל: סורי אלי weightless
שיר השבוע בכללי: nevershoutnever - cheatercheaterbestfriendeater http://www.youtube.com/watch?v=7Er1yXWsUjs אני מתה על השיר הזה
להקת השבוע: דה מיין
דיסק השבוע: נמ.... ציטוטיישן: אין לי כל כך חחחחחח סרט השבוע: Due Date אחד הסרטייייים
תגלית השבוע: נמ.. לא יודעת.. התחדשות השבוע: אחותי קנתה לי את הנעליי בית שכתבתי עליהן לפני איזה חודששששש!! התמכרות השבוע: מאכל השבוע: שניצל תירס משקה השבוע: קולההה אדם השבוע: איי דנוט נאוו תמונת השבוע: - סוף שבוע מעולהה בנות

purpleminnie

New member
../images/Emo45.gif דה מיין ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

תתחדשי על הנעלי בית
הפאדיחה
שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מקווה שתוכלי לעשות את ההשתלמות!

חח הפאדיחה!
סורי...
The Maine
שבוע טוב!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הפאדיחה ../images/Emo6.gif

מקווה שתוכלי לעשות את ההשתלמות :) שבוע טוב

2MayaN2

New member
בהצלחה עם ההשתלמות../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

הדבר המביךXDDD תתחדשי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif להלהלה... מסכמת. ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: חופשת חנוכה
תל אביב עם בת דודה שלי
יום הולדת לאמא, והיום יום הולדת לאחי
דבר רע שקרה השבוע: אני שוב חולה
נתנו לנו המון שיעורים לחופש >< לא באתי למפגש פורום
דבר מצחיק שקרה השבוע: בדרך חזרה הביתה ברכבת ישבו במושבים לידי וליד בת דודה שלי שתי בנות ומולן ישב חייל חמוד [
] ואחת הבנות רשמה לחברה שלה בפלאפון בהודעה שהוא חמוד והוא ראה את זה דרך החלון והתחיל לצחוק XD ישבו ברכבת שתי בנות על המדרגות ואחת מהן הייתה עם אוזניות ושרה שיר של ג'סטין ביבר, וחברה שלה אמרה לה שהיא מזייפת והיא לא שמעה, ובגלל שהיא לא שמעה אז חברה שלה צעקה לה את זה והיא נהייתה מזה אדומה
דבר מוזר שקרה השבוע: ראיתי את הסרט "מבט מגן עדן" ובסרט הילדה מספרת שהיא נרצחה בתאריך ה- 6 בדצמבר, ובסוף הסרט כשהילדה אומרת את התאריך שוב אני מסתכלת על התאריך של אותו יום שצפיתי בסרט והתאריך היה ה- 6 בדצמבר XD
שיר השבוע של אטל: Merry Christmas, Kiss My Ass
Remembering Sunday
This Is How We Do
שיר השבוע בכללי: You Me At Six - Stay With Me Linkin Park - Burning In The Skies
להקת השבוע: All Time Low
דיסק השבוע: Linkin Park - A Thousand Suns
סרט השבוע: מבט מגן עדן - מומלץ
עידן הקרח 3.
מאכל השבוע: סושי
משקה השבוע: נסטי :)
אדם השבוע: בת דודה שלי
תמונת השבוע:
- - - שבת שלום.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תרגישי טוב!!../images/Emo24.gif

חח הדבר המצחיק!! השירים
שבוע טוב!

purpleminnie

New member
עידן הקרח 3, גמאני ראיתי

לינקין פארק, התמונה
YMAS תרגישי טוב
הצחקת אותי עם הדבר המוזר והדבר המצחיק (דאאא)

2MayaN2

New member
מזל טוב לאמא ואח שלך../images/Emo65.gif ../images/Emo221.gif

תרגישי טוב
חחחחח הדברים המצחיקיםXDDDD
כל השירים

purpleminnie

New member
סיכומיש

השבוע במילה אחת: עמוס
דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי דרכון חדש, עוד מעט אני אטוס לסקי
דבר רע שקרה השבוע: לא התעוררתי מאוחר באף יום, הייתי עסוקה כל בוקר
דבר מצחיק שקרה השבוע: ילד אחד בטניס שהוא קטן ממני בהרבה הוא ממש מחונן, אז ירדו עליו קצת ושאלו אותו שאלות, התשובות שהוא עונה הן ממש חכמות שאף אחד לא מבין ומתחכמות. שאלו אותו מה זה היפה והחנון והוא התחיל להסביר "זאת תכנית ניסוי שמתעללת באנשים, לוקחים אנשים ממעמדים חברתיים קיצוניים, שמים אותם ביחד ומנסים להכשיל אותם על ידי חוכמה ופיזיות..." ההמשך ממש קורע שאני לא זוכרת
פאדיחת השבוע: הייתי אצל בת דודה שלי לירון ממטולה אז היא מספרת לנו שאחותה התאומה שירי מתקשרת לסבתא שלי מאיטליה (היא לומדת שם רפואה) והסבתא שואלת "מי זאת?" אז היא אומרת "הנכדה האהובה עלייך" והיא אומרת "היי לירוני מה נשמע?" ואז שירי מחזירה לה תשובה מבואסת "לא, זאת שירי"
דבר מוזר שקרה השבוע: כשהיינו במשרד הפנים אבא שלי ואחיותי הקטנות (בעלות טעם רע במוזיקה) עשו לאבא שלי חידון שירים, אז אבא ביקש ממני לעזור לו, אני אומרת משהו הוא חוזר אחרי ומרוויח נקודה (טמטום!!!) אז הילד שישב לפני כל הזמן צוחק שאני עונה תשובה צינית ומתחכמת (מה שקורה כל דקה כמעט) ואז הוא הלך, היה מוזר
שיר השבוע של אטל: Merry Christmas, Kiss My Ass (תודה שחסכת לנו זמן)
שיר השבוע בכללי: Lost In You - TDG Let The Flames Begin - Paramore Church Tongue - KIGH The Story - 30STM
להקת השבוע: Three Days Grace 30 Seconds To Mars Paramore Kids In Glass Houses
דיסק השבוע: There Is A Hell, Believe Me Iv'e Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret - Bring Me The Horizon
ציטוטיישן: כותבים למורה שלנו לתנ"ך מכתבים בשיעור חברה כי בעלה ז"ל מת בשריפה אז ילד אחד שואל "אפשר לכתוב בחרוזים?" וילד אחר צורח לו "מה אתה גיי?"
סרט השבוע: פעילות על טבעית 1 - ממליצה לראות, הוא לא מפחיד, הוא סתם מותח, הוא יותר מותחן פסיכולוגי מאשר אימה, בקרוב אני אראה את 2
תגלית השבוע: שד מתחת למיטה
התחדשות השבוע: סקיני ג'ינס
התמכרות השבוע: ג'קוזי
מאכל השבוע: פיצה
משקה השבוע: בריזר
אייס קפה
אדם השבוע: חברה שלי
תמונת השבוע: פשוט קרע אותי

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח הדבר המוזר והמצחיק!../images/Emo6.gif

השירים