../images/Emo230.gif ../images/Emo186.gif וואי שנים שלא סכמ"שתי
השבוע במילה אחת: חופששששששש דבר טוב שקרה השבוע:חופשששששששששש דבר רע שקרה השבוע:מתמטיקה דבר מצחיק שקרה השבוע:נמממממ הזמנתי סושי וחברה שלי עובדת שם אז היא שלחה לי עם השליח ד"ש ואז הלכתי לחברה אחרת והיא גם הזמינה סושי וזה היה אותו שליח אז הוא זכר אותי והוא כזה " היייייייייי ! " XDDD אההה וכמובן - הייתי אתמול בסטאנדאפ של אורי חזקיה פשוט קורע ! שעה וחצי רק ישבתי וצחקתי XD פאדיחת השבוע:^^ אהה וגם הייתי בהארי פוטר ויש שם את ארוסתה של ג'יימי [ קאמפבל באור ] אז צעקתי " יאאאאא אישתו של ג'יימי ! " ואז הראו גם את ג'יימי [ הוא זה האיש בתמונות שכולם שואלים מי הוא ] וצרחתי " ג'יימייייי " כל פעם שראו אותו XD אהה וגם בכיתי בטע שדובי מת XD דבר מוזר שקרה השבוע:נממממממממ שיר השבוע של אטל: Merry Christmas, Kiss My Ass (חסכתי לכן זמן! )- תודה כפרעלייך ! שיר השבוע בכללי: the maine - inside of you הוריקן - 30STM נייט אוף דה אנטר- 30STM sing - MCR na na n - MCR להקת השבוע:אטל מכר , 30STM , בלג דיסק השבוע:STD של אטל XD . והחדש של מכר XD ציטוטיישן:היו הרבה אין לי כוח XD אבל רק כמה - אתמול בסטאנדאפ אורי :" לבנות יש קטע שמבהילים אותן ואז הן צורחות ומבהילות אותך יותר ... הן צורחות בהתחלה מתחילות לצחוק אחר כך ואז צועקות עלייך ומתחילות לבכות " אורי ~הוא הבהיל מישהי בקהל ~ :" סליחה ! רוצה מים ?" היא : "לא " אורי :" מישהו רוצה מים ? שלא תגידו שאני קמצן " XDD וואי היו מלא קטעים קורעים איתו XD סרט השבוע:הארי פוטר ! תגלית השבוע:הארי פוטר זה דווקא סבב למרות שהקטעים עם הנחש היו ממש מפחידים XD התחדשות השבוע:בשמים XD התמכרות השבוע:תה XD מאכל השבוע:סושי ! משקה השבוע:תה XDDD אדם השבוע:אני אני ושוב אני .. סתם לא .. כולכן D:: ואורי חזקיה XD תמונת השבוע: