סליחה?.. מה זה אומר?

../images/Emo41.gif סליחה?.. מה זה אומר?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo112.gif

טוב , בגלל שנשאלו כל השאלות האלה מלאאא פעמים. חשבתי ששוב נעשה פה שרשור סמלים של 30. אנא אל תגיבו עד שאני אסיים. כי אני אכלול כאן ה כ ל. אבלללללל אני לא הולכת לכתוב את כל הפירוש אני נותנת לכם דברים על קצה המזלג. אם זה מעניין אתכם, כמו שזה עניין אותי ועוד רבים אחרים - כנסו לאינטרנט ותנסו לחפש קצת יותר. אני מקווה שתיהנו, ותקבלו קצת יותר מושג על מה עומד מאחורי הלהקה הזאת! Enjoy the ride!

../images/Emo41.gif Thirty seconds to mars ../images/Emo41.gif

30 seconds to mars הבנים נתקלו באיזשהו מאמר שבאינטרנט, והיו בו פרק שזה היה שמו שתיאר את הגידול המטורף בטכנולוגיה, ובביקוש שלנו.. ושאנחנו באמת 30 שניות ממאדים. הם חשבו שזה מתאר בצורה הכי טובה את המוזיקה שלהם ואת מי שהם. ומכאן השם.

orLeto

New member
הם אמרו את זה..

באיזה ראיון שראיתי הם הסבירו איך התחיל השם..והוא התחיל כשהם פתחו עוגיית מזל..הם ראו את הביטוי הזה ובסופו של דבר קראו ללהקה בשם הזה..

הנה

According to an interview from Virgin Records, former member Matt Wachter said: "[The band's name] actually comes from a thesis that the band found online that was written by a former Harvard professor. And one of the subsections of the thesis was titled 'thirty seconds to mars' and he goes on to talk about the exponential growth of technology that relates to humans and saying that we are quite literally thirty seconds to mars. What it means to us is, we thought it best described our music, in short."[3] ואם תראי עוד ראיונות איתם ביו טיוב תגלי שזה מה שהם תמיד אומרים. גם המסיבת עיתונאים בארץ הם אמרו את זה, או באחת הכתבות שעשו עליהם כאן.

orLeto

New member
אני ראיתי..

בראיון..אני אמצא לך אותו...שהם אמרו שזה בא מעוגיית מזל..

סבבה. נתאם גרסאות חח

אבל ב99% אחוז מהראיונות שהם נשאלו על זה. ככה הם ענו.... אז לא יודעת

orLeto

New member
חח...אוקי...אני מחכה שיהיה..

לי קצת זמן...ואני אמצא את זה...

A Modern Myth

New member
גם אני ראיתי את זה עם העוגיית מזל איפשהו,

באיזו כתבה עליהם, אבל הכי הגיוני שהכתב היה עצלן מדי כדי לחפש את המשמעות האמיתית לשם שהם אמרו כמעט בכל ראיון שלהם, אז הוא המציא משהו- זה לא כזה חדש שכתבים ממציאים שטויות כדי לגרום לכתבה להיות יותר מעניינת או כל דבר אחר. הקטע עם התזה זה נכון, לא זכור לי שראיתי אף ראיון איתם שהם אמרו על עוגיית מזל. או שאולי הם סתם צחקו בדרכם ומישהו פירש את זה בצורה מילולית

orLeto

New member
מוזר...

תאמת..יכול להיות...כי באמת רק בכתבה אחת ראיתי את הקטע של עוגיית המזל... סורי אם טעיתי..^^...

../images/Emo41.gif הגליפיקס ../images/Emo41.gif

באופן עקרוני הם מסמלים את הלהקה. הם מומצאים למיטב ידיעתי, ובעצם מציגים את שם הלהקה. הסמל הראשון- המספר 3 משולב, שמייצג שלושים. הסמל השני- מחוגי שעון שמצביעים נגד כיוון השעון מה שאמור לייצג שניות הסמל השלישי- מין חידוש של הספרה הרומנית 2. הסמל הרביעי- ציור של מאדים, שני הנקודות הקטנות מייצגות את השני הירחים של מאדים פובוס ודיימוס

../images/Emo41.gif סמל הפיניקס- מית'רה ../images/Emo41.gif

פיניקס – ייצור מן המיתולוגיה המצרית. מסופר שעוף החול, חי במדבר במשך כ-500 שנה, לאחר מכן בונה לעצמו קן העשוי ענפי קינמון ועולה באש, מתוך עפרו הוא נולד מחדש וכך ממשיך לחיות עוד 500 שנה וכו' וכו' הוא מסמל תחייה מחדש מיתרה היא מילה אינדו – איראנית ולכן מוזכרת ב-2 התרבויות. משמעותה 1. הסכם, אמנה 2. חברות הדמות האינדו -איראנית מייצגת את ראש הייצורים הנבראים,מגן האמת ואוייב הטעות. מטרתו לשמור על הצדיקים והישרים. הוא אל האמת והנאמנות, של האוויר והאור. הוא הגן על הנשמות וליווה אותם לגן עדן. מיתרה כונה הכול יכול, שלא ניתן לרמותו, שאינו טועה, המסתכל תמיד, ושאינו נח לעולם והיה האל שהעניק ניצחון.

../images/Emo41.gif האשלון ../images/Emo41.gif

אשלון הוא השם שהלהקה נתנה לקבוצת המעריצים הכי מסורים שלה, אנשים באשלון עסוקים בלקדם את הלהקה, לכל מדינה יש אשלון והם מפרסמים את הלהקה במדינתם – תולים פליירים ופוסטרים, מחתימים על עצומות, מבקשים את השירים שלהם וכ' וכו', בנוסף לזה יש כל מיני משימות שהלהקה נותנת לאשלון, ותפקידו לעשות את המשימות האלה כמיטב יכולתו. יש מקום מיוחד בפורום בו אנשים מהאשלון יכולים לדבר על איך הם יקדמו את הלהקה ובאיזה אמצעים וכו' שניתן להכנס אליו רק עם סיסמא. אני לא יודעת אם כבר ניתן להצטרף לאשלון דרך הרשמי כמו שהיה בעבר, אבל בעיקרון להכנס לאשלון זה עניין של בחירה אישית. אם בוחרים להיות מחוייבים ללהקה אז תהיו מחוייבים לה עד הסוף- כל יום קידום, כל משימה, קחו אותה במלוא הרצינות, תעזרו.. ואתם בתוך זה. פריטים של האשלון- אנשים שמשוייכים לאשלון בדרך כלל קונים את הצמידי גליפיקס האדומים מהאתר הרשמי, אלו הם צמידי האשלון. לא מזמן יצא הyearbook החדש של 30. ששמה מופיעים חלק ניכר מחברי האשלון. במידת האפשר מביאים את הספר הזה להופעות ואנשים חותמים אחד לשני. גם הצמיד הלבן דיי משוייך לאשלון. פירוש המושג אשלון אשלון הוא סוג של מערך צבאי, תקיפה באלכסון. משתמשים במערך הזה עד היום. פעם השתמשו בו בעיקר בחילות רגלים וחילות פרשים עתיקים שרצו לפרוץ אגף מסויים באופן גורף. והם תקפו בגלים- כל פעם עוד כל של מערך אלכסוני שכזה. סמל האשלון – X הסמל בעיקרון מסמל הכפלה ואחדות.

../images/Emo41.gifטריניטי../images/Emo41.gif

הסמל שיצא יחד עם הדיסק השני של הלהקה A beautiful lie טריניטי מסמל את השילוש הקדוש בנצרות ומתייחס למהותו של האלוהים. משמעותו המילולית של הטריניטאס הוא איחוד של שלושה. השילוש יכול להיות גם של שלושה ישויות אלוהיות נפרדות – חוכמה, חפץ ויכולת.

../images/Emo41.gif החץ ../images/Emo41.gif

החץ הוא תרגום ויזואלי של Provehito in Altum זהו גם סמלו של אל השמיים הנורווגי. משמעותו: כבוד, צדק, מנהיגות וסמכות, יכולת ניתוחית, רציונאליות. ידיעה היכן טמון כוחו האמיתי של האחר. הנכונות להקרבה עצמית. ניצחון והצלחה.

מסתבר שהרבה ../images/Emo9.gif

לכל הסמלים שאופפים אותך היום יש בערך הרבה מאוד פירושים מהרבה מאוד תרבויות מודרניות ועתיקות. זה דיי מעניין

../images/Emo41.gifPROVEHITO IN ALTUM ../images/Emo41.gif

Launch forth into the deep Reach for the heights כלומר זה אומר לשאוף קדימה, גבוה, להתממש בצורה הטובה ביותר והנעלה ביותר.

למעלה