סליחה?.. מה זה אומר?

Casper182

New member
../images/Emo207.gif

טוב לא רציתי לפתוח שרושור חדש בכל מקרה, בטח גם אתם שמתם לב שהם לא הופיעו עם אף שיר מהאלבום הראשון... קראתי ביקורת במעריב לנוער על ההופעה והיה רשום בכתבה שאפילו במסיבת עיתונאים כתב כלשהו אמר שהוא היה בסיבוב הופעות של האלבום ההוא והם אמרו "משתתפים בצערך" מה יש להם נגד האלבום הראשון? [הוא ממש טוב לדעתי]

אל תנצלשי שרשור כזה

שרשור שהוא פינה מסויימת, או בעל נושא מסויים והוא לא סתם אוף. עדיף לפתוח אחד חדש.

בכל מקרה, אני אענה

כי אני לא יכולה לשרשר את ההודעה שלך לשום מקום אחר. אין להם שום בעיה עם הדיסק הראשון בכלל. לפחות ככה למיטב ידיעתי בסיבוב ההופעות של ABL הרבה רצו שירים מהדיסק הראשון והייתה פעם אחת שג'ארד התעצבן ואמר שזה טור לדיסק מסויים ושאין מה לעשות. אני חושבת שאם הם אמרו דבר כזה הם אמרו את זה בצחוק, או שפשוט לא שמעו אותם כמו שצריך. זה שהם לא עשו שיר מדיסק הראשון לא אומר שהם לא אוהבים את האלבום. לכי תדעי, אולי הם חשבו שרוב האנשים מעדיפים שירים מ2 הדיסקים הפופולריים, אולי הם פשוט רצו לגוון. הם לא שמו אף שיר מהדיסק הראשון אבל הם כן ניגנו את אליביי, שנדיר לשמוע אותו בהופעה

Casper182

New member
לא ידעתי לאן לשייך את זה

ולא רציתי לפתוח סתם הודעה... את יכולה למחוק בכל מקרה, אם כבר ענית לאליבי היה יותר סיכוי להיות בסט-ליסט בגלל שהוא מהאלבום האחרון אבל חשבתי שבגלל שזאת הופעה ראשונה בארץ, הם יעשו שיר אחד לפחות מהאלבום הראשון כמו שלפעמים הם עושים בהופעות אחרות... אבל היי, היה מגניב בכל מקרה :p

אם אני לא טועה ג'ארד אמר מתישהו ש...

אם הוא היה יכול הוא היה מוחק את האלבום הראשון כי הוא נשמע כמו האלבום השני...או משהו כזה

תמצאי לי אותו

כי זה נראה לי מה זה לא נכון. הראשון שונה מהשני והשני מהשלישי וכל אחד מהם שונה ממש. הראשון הוא פשוט ממש ממש שונה, השירים שם פשוט פחות אישיים ויכול להיות שבנק' זו בחייהם קשה להם להתחבר אליו, אבל לא נראה לי שהם ישנאו משהו שכל כך הרבה מעריצים שלהם אוהבים ודורשים בכל מקום בעולם

אמרתי אם אני לא טועה...

אז טעיתי...וגם אם לא טעיתי...אני לא אתחיל לחפש עכשיו כל ראיון וראיון...

Why So Serious

New member
היא לא אמרה שתתחילי:)

אי אפשר לדעת, לפעמים דברים יוצאים מהקשרם. לא נראה לי שהם אי פעם יצטערו על מה שהם עשו.. הדיסק הראשון בנה להם את הבסיס מעריצים שלהם

הו לא, את ממש לא חייבת

וגם לא ציוותי עליך לעשות זאת, וגם אם כן.. אל תשימי עליי!
חח סתם. אם איי פעם תתקלי בראיון הזה שימי אותו כאן, כי זה נשמע לי שיא המוזר והייתי רוצה לדעת באיזה הקשר הם אמרו את זה

../images/Emo224.gifנו...ג'ארד מוזר..../images/Emo6.gif

סבבה...אם אני יראה את זה :).. אבל יש בדבר הזה קצת אמת כי תראי...איפה הדיסק הראשון :O?

זה נתון לשיקולים שלהם

אולי הם חשבו שהדיסק הראשון לא הכי פופולארי פה? אולי בגלל שזאת הופעה ראשונה הם רצו להספיק כמה שיותר להיטים שלהם? אני הייתי בהופעה בהאמרסמית' בלונדון שהם ניגנו את כל הדיסק הראשון ואת כל הדיסק השני. ובכל הופעה שהייתי עד ישראל הם ניגנו משהו מהדיסק הראשון, אז אני יכולה להגיד כמעט בוודאות מוחלטת שהם לא שונאים אותו

למעלה