סססססססססססלקציה!

Because Of May

New member
איזה זדונית ../images/Emo98.gif. ../images/Emo109.gif

את לא מבינה, קנו לידיד שלי ליומולדת חבית של הייניקן ;;. דאממ, גם אני רוצה! אבל של טובורג רד
.

A Kiss To Kill

New member
ס'כיייף לאאאאאאאאאא!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo230.gif

אני רוצה כזה רק עם קייגלוביץ' מלון!!! אני לא אוהבת בירות

Because Of May

New member
או. מיי. גאד. ../images/Emo109.gif

תפסיקו לא לאהוב בירות, אנשים!!!
. ניסית טובורג? סטלה? קורונה? נו, אני בטוחה שתמצאי משהו שתאהבי, אני מפצירה בך לחפש!! XD. וואו, חבית בירה מלאה בקפיריניה. סטייל.
.

A Kiss To Kill

New member
קפיריניה זה התענוג של התענוגים! ../images/Emo230.gif

חח קורונה היה נחמד קצת.. אבל לא יותר בירה ואני זה לא משהו שהולך ביחד D:

Because Of May

New member
את יודעת מה אני באמת רוצה? ../images/Emo3.gif. ../images/Emo109.gif

את ה"אבסולוט רוק", הבקבוק עם הכיסוי עור והניטים... כ"כ מושלם *_*.

NoAmItA ChAn

New member
בדיליי קלוש D:

שיר השבוע של MCR? HOW
שיר השבוע בכללי? Stairway To Heaven - Apocalyptica Nothing Else Matters - Apocalyptica (ובדיוק שומעת עכשיו. קאבר מדהים!) Pray! - Apocalyptica Deeper And Deeper - Cinema Bizarre Dance Floor Anthem - Good Charlotte Play Dead - HIM Dance Of Death - Iron Maiden House Of Cards - Madina Lake Do Ya - McFly Undisclosed Desires - Muse (למרות שחרשתי אותו מכל כיוון אפשרי, הוא לא נמאס אף פעם 3>) I Want It All - Queen אמן/אלבום השבוע? אפוקליפטיקה 3> זה משעשע, כי בד"כ יש לי "תקופות חרישה" של להקות: היו מכ"ר, פו"ב ופאניק, שאיתם זה היה דיי ארוך, ו-"קצרים" יותר היו WT, קווין (לצערי, אני שומעת אותם פחות), MSI, אוונג'ד, BB, CB ועוד.. אבל כרגע זה דיי מעורבב.. ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר - "אקליפס", "אשתו של הנוסע בזמן" 3> סרט - המממ.. היה מלא מטריקס בהוט השבוע XD הממ.. אההה, ו-"אווטאר" בתלת מימד! ושר הטבעות 3 הגירסה המורחבת 3> רק אני חושבת שאיאוון ופאראמיר ממש מתאימים יחד? (על אף שהם לא קשורים) משהו טוב/רע שקרה השבוע?
אח שלי הקטן התחיל לראות איתי "על טבעי"!!! על אף שהוא התחיל יחסית באמצע, הראיתי לו את פרק 1 ואת פרק 4, ועכשיו אנחנו ממשיכים יחד מפרק 10 D;
שמו לו גשר וכואב לו נורא..
קיבלתי ציון דיי טוב בערבית D:
חברה שלי באה אליי XP
בשישי הייתי במסיבת רחוב ברוטשילד והיה מגניבבבבב!! היה מוזיקה וסיגריות (T_____T ישר בשיער שלי) וחברים של ההורים ודודים DDDD:
נגמרו לי המבחנים עד למחצית וזה פשוט.. מוזר. כלומר, אין לי מה לעשות DD: ציטוט השבוע? X תמונת השבוע? תכנונים לשבוע הבא? חברה באה לישון אצלי, אתמול הלכתי עם חברים לשחק ביליארד, מחר נוסעים עם כיתת ביולוגיה למוזיאון חיפה לראות את תערוכת הגופות (פעם שנייה שלי!) D:

NoAmItA ChAn

New member
אוישכחתי תוכנית O:

תוכנית השבוע: על טבעי, אחת שיודעת עונה 3 ונמלטים עונה 2 :) וגם "זעזוע מוח", "הלינק" (איזה חמוד גורי אלפי, דיי 3>), מועדון לילה ועוד D:

Because Of May

New member
וואו, איזה ספרים את קוראת../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

כל אחד מהם מעולה
. יואו, כולם הולכים לאווטאר.

okep

New member
דיליי xDDD

שיר השבוע של MCR? Headfirst For Halos - כ.כ מושלם O.ם
שיר השבוע בכללי? Earth Song של מייקל ג'קסון . עצוב .
אמן/אלבום השבוע? I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love קניתי היום . לא יכולתי להתאפק .__.
ספר/סרט/תוכנית השבוע? new moon .. סרט מהמם , הוא המהם אותי : O אהה וגם אמברלה אקדמי שסיימתי לפני יומיים ..
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
קניתי את האלבום הראשון של מיי כמיקל .
נשרפתי בלשון
קיבלתי 90 באנגלית .
מחר סיור בשלח .. -__-
קיבלתי את אמריקן אידיוט של גרין דיי D:
ציטוט השבוע? "העיקר שיש לנו עיניים בגב התחתון > <"
תמונת השבוע? האלבום ששקיבלתי ^-^
תכנונים לשבוע הבא? חברה ישנה אצלי בסילבסטר .. אממ .. אילת לשבוע .

Because Of May

New member
חחחח של"ח ../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

תתחדשי על הדיסקים (את מזכירה לי תקופות
), וכל הכבוד על האנגלית!

okep

New member
טנקסס ../images/Emo221.gif

תקופות טובות אני מקווה PP = יואוו הסמיילים פה מזה שווים > <
- xDDDDD

למעלה