ספויילרים !!!!

../images/Emo41.gifספויילרים !!!!../images/Emo41.gif

קודם כל, המקור אמין. בלי יותר מדי שאלות. אתם תוכלו לראות כבר ממחר שהדברים שנכתבים פה הם נכונים ב100%. אז ככה: מחר המתמודדים שעוזבים את המשחק ומודחים לאי המתים: מולי - שבט סבאנה נועם- שבט ג'יבארו סביבות התוכנית ה-30 וורה מודחת. ולידיעה הכי חמה: דן מנו הוא מסווג מהתוכנית. ההפקה סיווגה אותו- משמע ההפקה מגנה עליו מפני הדחה (ראו את ההעברה לשבט הבנות). לקראת סיום התוכנית בשלבים המכריעים, מושיק (סבאנה)- יגלה פרטים אודות סיווגו של דן לתוכנית ויחליט לעזוב את המשחק על דעת עצמו. מושיק יעזוב את האי ויחזור לארץ על דעת עצמו. שימו
אתם לא חייבים להאמין למה שנאמר פה. בכל מקרה תראו כבר מחר שמולי ונועם מודחים. יום טוב

רפי45

New member
התוכנית הזאת מתחילה להיות כמו ביוב

מיום ליום הסירחון גובר.

SENDA

New member
לא ראיתי עידכון קודם של הבחור

וזה שההפקה מגינה על דן זה ברור. זה שנועם ומולי יעוף - זה גם די ברור ודי צפוי. בקשר לשני הדברים האחרים, אני די בספק. לא שוורה תעוף בפרק 30 אלא בעיקר לקטע של מושיק. הבחור אומנם ישר וכנה אבל לא נראה לי דביל. מה שכן, אם אתה יודע דבר כזה אז כנראה שמישהו הפר אחלה הסכם סודיום וצפוי לאחלה תביעה. בהצלחה !

קשה להאמין ששערוריה בכזה סדר גודל תעבור בשקט

אם זה היה נכון, מישהו כבר היה מוציא את זה החוצה וערוץ 2 היה חוגג על זה. שלא לדבר על תביעות משפטיות של המתמודדים כנגד ההפקה על "משחק מכור" והטעיה וכו'

LiRs Lullaby

New member
ואיך בדיוק הולכים להסביר את ה"היעלמות"

של מושיק? הוא הולך להיות מודח מטעם עצמו? וסביבות הפרק ה-30.... פששש, כמה זמן זה.....אז ורה גם הולכת להיות באיחוד? כי אנחנו עכשיו בפרק ה-14 (השבוע) ועוד איזה שניים-ארבעה פרקים אמור להיות איחוד. במידה ויהיו 10 אנשים באיחוד, כמובן

../images/Emo2.gif זה מסביר את הכול!

כמה חברים שלי כבר הרבה זמן מנסים לעבור ליד המרשדים של הישרדות 10 וכמעט כל מה שהם הצילחו לשמוע זה וויכוחים על "הדילמה עם מושיק". "הדילמה עם מושיק"??? עכשיו הכול ברור!!!

אריל1

New member
אני דווקא שמעתי שאומרים

על "חולה הישרדות 6" : אין שכל אין דאגות

AntilopA2

New member
אבל נועם לא יכול להיות מודח!../images/Emo2.gif

אני אתגעגע אליו

ובאמת נראה לך שערוץ 10

היה משדר תוכנית שעושה לו יחסי ציבור כל כך רעים? הם אולי חסר טקאט ושקופים להחריד, אבל לא מטומטמים.

LiRs Lullaby

New member
לא מטומטמים? שתי מילים:

הכח הכפול. וההודעה שלך אליי - איך מושיק יכול לפרוש? הוא יצטרך לתת סיבה טובה למה הוא רוצה לעזוב. את חושבת שהצופים יקנו את זה שלו - יותר מכולם, נמאס להיות על האי? שהוא סובל עד כדי כך? הוא יצטרך לשבור רגל בשביל לעזוב את התכנית ממש לקראת סופה.....

נו, באמת.

בואי לא נגזים. ערוץ 10 לא היו משדרים תוכנית שחושפת שטויות ופרוטקציות שלהם, קצת פרופורציות. חוץ מזה, ברגע שמושיק אומר שהוא רוצה לפרוש- הוא יכול. הפרישה שלו לא נעשית כדי לרצות את הצופים. ההפקה עשתה מספיק פאשלות, פרישה של מושיק לא תהיה יוצאת דופן.

למעלה