ספויילרים !!!!

LiRs Lullaby

New member
לא הבנתי מה ניסית לומר

בזה שערוץ 10 לא היו משדרים תכנית שחושפת את הפאשלות שלהם. הם לא צריכים לעשות את זה - הצופים הבינו לבד שהכח הכפול היה שווה לכלום. או שלבנות לא באמת חסר אמצעים להוריד שיער. או שלא הכל מצולם באיים הקאריביים. כן, הוא יכול לעזוב מרצונו החופשי, ועדיין - הוא יצטרך לתת את הדין על למה הוא פורש. הוא יצטרך להמציא תירוץ או לשבור את הרגל, כי סתם לעזוב "כי ככה בא לי" לא יענה לצופים מה הבעיה איתו ועל שום מה הוא פורש.

זה לא פאשלות שפוגעות בשם שלהם.

אוקיי, התוכנית שלהם מבויימת, אחלה, הם הפסידו קצת צופים. אם היה מתגלה העניין הזה הם היו אוכלים תביעות בגודל התקציב של התוכנית בריבוע.

LiRs Lullaby

New member
תאמיני לי, כל פאשלה שניתן לראות בעין ולשמוע

באזניים זה משהו שפוגע בשם שלהם. ותסבירי לי, שוב, לאט יותר, אולי יש לי קשיי הבנה, אולי אנ סתם הוזה בגלל הקור, איך בהפקה מתכננים לא לשדר יותר את מושיק מבלי שיתגלה מה קרה לו....... כלומר, איך העניין ה'פעוט' הזה שמתמודד עוזב את התכנית לקראת סיום לא אמור להתגלות.

רחמים 111

New member
קודם כל ערוץ 10 כן מטומטמים !!

בצורה שבה הם הרסו את התוכנית הם כן מטומטמים לא איכפת לי שירמו בקטנה פה ושם אבל זה כבר רמאות בקנה מידה מסחרי ! ובכלל, הם מהמרים על האנשים הכי מעצבנים ולא אטרקטיביים (דן ) כך שהם בהחלט מטומטמים.

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gifמה?? אין מצב שמושיק פורש!

דווקא דיי האמנתי לך, עד שקראתי את זה..בשאר הדברים זה דיי ברור שנועם ומולי יעופו. בקשר לזה ש-ורה תלך הבייתה בפרק השלושים זה לא חוכמה להגיד את זה! יופי, פרק 30..אנחנו כולה פרק 14 מי יזכור את מה שאמרת?? הבדיחה על מושיק קרעה אותי, יפה
..אם מושיק פורש אתה מקבל ממני מה ש'תה רוצה, מתאים?..

מצפה ל

New member
מרמוקיי

אין לי מושג מי המקור האמין שלך, אבל ממקור אמין שלי מי שיעוף היום זה אלכס.

רחמים 111

New member
מה שמצחיק בכל הסיפור זה שבטירוף של ערוץ

10 להגן על האנשים הלא נכונים (דן מנו ) הם מפסידים לאט לאט את כל האנשים האטרקטיבים שבאמת מושכים צופים תראו מה קורה ויקה נועם ומולי מודחים (ולפני זה היה את עומר ) וכולם הודחו בעקיפין או במיישרין בקומבנציות שקשורות לדן מנו הטיפוס הזה פשוט החריב להם את כל התוכנית והם עוד שומרים עליו (מישהו בהפקה פשוט התחלק על השכל לגמרי ) אני מניח שערוץ 10 יחליט לשמור על נועם הפעם באי המתים על חשבון ויקה ומולי בשביל לצ'אפר את הבנות מעניין רק איזה משימה יתפרו במיוחד בשבילו (במשימה הקודמת מושיק קלקל להם את התוכניות קצת ) כל משימה של כח בינו לבין מולי לא תהיה משימה שווה היות ונועם בחור גדל גוף. מצד שני , במשימות אחרות שיכללו מהירות או טיפוס על עצים או משהו כזה נועם עתיד להפסיד בגלל הגוף הכבד שלו ככה שלפי המשימה אנחנו נדע את מי ההפקה העדיפה מבינהם לגבי ויקה, נראה לי שההפקה תחליט הפעם להשאיר 2 באי המתים בשביל למשוך אותה עוד קצת - אבל זמנה קרב מול נועם כי עושה רושם שההפקה מעוניינת לצ'אפר את הצופות הפעם (נועם) על חשבון הצופים (ויקה ) אמרו כבר לפני עושה רושם שההישרדות האמיתית כאן היא לגבינו הצופים מי ישרוד ויצפה עד לסיום התוכנית ממה ששמענו על המועמדים בגמר אני כניראה לא אשרוד עד שם. אם לערוץ 2 היה שכל הוא פשוט היה לוקח את כל המודחים האטרקטביים ושם אותם בתוכנית מול התוכנית של הישרדות ובכך היה נותן מכת מוות לתוכנית.

Xnick

New member
מפגרים שם בהפקה

לא יודעים להרים ריאלטי שמכבד את הז'אנר וחושבים שהקהל מספיק דפוק כדי להאמין לזה. אבל ת'אמת...שורה תחתונה יש רייטינג, אז הם שמים זין על כולם. עד שיהיה איזה מרד צופים שיתן להם איזה שתי כאפות לפרצוף והם יתאפסו על עצמם.

dasi9

New member
דווקא דן הכי אטרקטיבי

כי הוא הכי "מעצבן" ולכן אתה יושב צמוד עם האף למסך הטלויזיה. מלבד זאת הוא השחקן הכי אמיתי של הסדרה - כל השאר מזילים דמעות של תנינים בשעה שהם אלו שבעצם תוקעים את הסכין בגב!

זה שדן שמור לגמר מההפקה כולם יודעים

אגב התחרויות באי המתים נראות מבוימות לאללה, מי שנמאס לו מהאי הוא תמיד יזוז לאט יותר במשימה,, ואל תתפלאו! ערוץ 10 תמיד יהיה חובבן יחסית לערוץ 2

למעלה