ספיישל טופמודל-2

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifספיישל טופמודל-2../images/Emo41.gif

נותרנו עם 8 בנות.. הגיע הזמן להערכה אישית של כל אחת ואחת מהן
אתם איתי
אז ככה
מרסדס- יישר כוח
בחורה יפה, לטעמי אולי קצת ילדותית מבחינת המראה. אבל יש פוטנציאל אדיר, לדעתי היא באמת נאלצת להתמודד עם דבר לא פשוט, בהצלחה לה
ציון:
שנדי- היא שבתה את לבי, העכברה הקטנה, הברווז שהופך לברבור. היא כ"כ מיוחדת, ויפה ופשוט חכמה. ציון:
אפריל- היא באמת משהו מיוחד, יופי מזרח אסייה- משהו מדהים. אך כמו שאומרים, ולא אומרים סתם- היא יותר מדי קרה, היא צריכה קצת להפגין רוח- מה גם שהיא שקטה, ועוד לא פרצה מבחינת אופי. ציון:
וחצי.
סיומארה- המסוממת של התחרות, נוראית- שיניים ענקיות, עיניים בולטות. ומה היא חושבת את עצמה שהיא יורדת על קמיל
היא בעצמה מכוערת שזה מפחיד.. ציון:
יואנה- דעתי חלוקה עליה, היא בהחלט יפה, יש לה גוף מכוער. היא קיצונית, ויותר מדי נגד קמיל. ציון:
קמיל- יפה, טעון שיפור קצת באופי. אך לדעתי עשו ממנה יותר מדי מכשפה מאשר ממה שהיא. יש השוואות לגבי רובין, אך רואים שקמיל יותר טובה וחמודה ממנה. ציון:
קייטי- אוקי, יש בה בהחלט יופי- גם גוף יפה שלה. אבל הבכי הזה יכול להעיר אותי מתרדמת מוות- ילדה תתאפסי על עצמך
ודווקא התספורת החדשה מחמיאה לה מאוד- אז שתשתוק
ציון:
שרה- י-פ-ה-פ-י-ה
הבחורה הכי יפה בכל התחרות הזאת
הפרסיות שבא, פשוט מדהימה אותי
האופי גם, עצבני אך מתוק
ציון:
ולסיום, רציתי להגיד שהפייבוריטית שלי הייתה ג'נאשה
, אך הגורל רצה והיא יצאה
שיר.

This is ST

New member
נכון.

אני חושבת כמוך. לא יכולתי לבטא זאת בצורה טובה יותר=]

cryptic Nina

New member
מסכימה איתך../images/Emo185.gif

ג'אנאשה גם אני אהבתי אותה- כי מסכנה היתה הכי נמוכה חחחח...והיא חמודה. שרה גם הפייבורטית שלי.

Ronnie O

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

נכון שאתם לא מכירים אותי, אני חדשה פה. קוראים לי עדי מרסדס- מתוקה. יש לה חיוך מתוק! היא טומבוי שובבית.. פשוט מקסימה. ציון:
שנדי- אויש, אלוהים. שינוי השיער שלה עשה לה טווווב! והיא יכולה להיראות מצוין! אבל.. יש בה משהו... שאני לא אוהבת.. אולי זה האנורקטוית המזויעה. ציון:
וחצי אפריל- לאפריל יש מצח ע-נ-ק!!! אבל שפתיים יפות. היא מצטלמת טוב (מסתבר), אבל אני עוד לא בטוחה בקשר אליה.. ציון:
וחצי סיומארה- היא המומה!!! מה יש לה?! היא הולכת על המסלול כאילו היא בשוק של החיים שלה! היא ממש לא יפה לטעמי, ואין כלום להתגאות בו. בקיצור- OUT! ציון:
יואנה- מקסימה! הסיפור שלה כבש אותי... ויש לה פנים יפהפיות... היא Fאנק Pאנק והתספורת שלה בהחלט הולמת אותה! ציון:
קמיל- היא יפה מינוס, אבל האופי שלה נוראי. היא חוצפנית ומרשעת. לא הייתי משאירה אותה לסוף... ציון:
קייטי- בכיינית!!! נמאס לי מהאפרוח הקטן והבכיין הזה כבר!!! שיעיפו אותה וכמה שיותר מהר!! היא לא כזאת יפה, זה נראה כאילו אין לה פנים... ג'נאשה הייתה יכולה להיות הרבה יתר טובה ממנה, והיום- באמת אבל באמת עיצבנו אותי עם זה שהשאירו אותה. נמאס לי מהדרמטיות שלה! ציון:
שרה- היא מהממת!!!!!! היא כל כך יפה! היא נראית קצת ישראליה- שילוב טוב, אבא איראני ו... מה זה היה? אמריקאית? ציון:

olga131

New member
דעתי על על הבחורת

טוב אז את ג'נשה גם אהבתי והיא מזה יפה וחבל שהיא יצאה ולפני הלכ יש לי הערב בקשר לעונה 1..איכס למה אדריאן הקופה זכתה ..אני הפסדתי את שלושלת הפרקים האחרונים לצערי ופתאום נאי מגלה שזאת היא איכס..פי 100 אהבתי את שאנון ..אותה הכי הכי אני אוהבת ושאר הבנות : מרסדס - אוהבת מאוד שנדי - הכי אוהבה עליי ..לא הכי יפה אבל הכי טובה אפריל - יפה סיומארה- אלוהים ..כמעט ולא הראו אותה בפרקים הראשונים ..אלוהים איזה כיעור היא! יואנה - לא יודעת למה מעצבנת אותי וגם היא מוות דומה לאלישה מילנו קמיל- הרעה של התכונית מזכירה לי את רובין ..יותר מדי התלהבה אבל יפה קייטי - אלוהים איזה תינוקת !והתספורת לא יפה לה ! שתתבגר קצת ותצא שרה- חמודה וזהו תגיבו אולגה

NeVeRtheLeSs

New member
עכשיו ציונים שלי!!!!

מרסדס- וואי היא יפהההה היא ממש חמודה פראית כזאת היא ממש מתוקה!!!!! ומסכנה עם המחלה הזאת שתהיה בריאה איזה מסכנה אבל היא מתמודדת איתה יפה ובכלל אף אחד לא שם לב לזה...
שנדי- היא יותר יפה עכשיו ממה שהיא היתה בהתחלה. וגם יודעת יותר טוב ללכת... אבל אני לא רואה בה שום דבר ממש מיוחד.
אפריל- אני לא אוהבת את זה שהיא נראית קצת סינית, לא ממש אוהבת אותה.
סיומארה- לא יפה... אבל היא יודעת להצטלם יפה לפעמים...
יואנה- יואנה גם לפעמים יפה, לפעמים פחות, קצת לבנה מדי בשבילי גם...
קמיל- אה היא לא ממש יפה... היא תחרותית מאוד, די מגעילה, מאוד מדגישים את זה... מה היא סה"כ יודעת לאן היא באה, מה זה לא משחק של חברויות, זה תחרות!!!!!! לא יודעת למה מציגים את זה כל כך גרוע אבל אני לא ממש אוהבת אותה. ...
קייטי- היא ממש ממש ממש מעצבנת עם כל הבכי הזה שלה!!!!!!!! ילדה איפה את חושבת שאת? גן ילדים? זאת תחרות!!!!!!! ולא בוכים כל פעם שקשה זה כבר בלתי נסבל אני לא חושבת שיש לה מה שדרוש כדי להיות דוגמנית (אוף כל כך רציתי שהיא תעוף במקום ג'נאשה
)... אבל היא די חמודה. חמודה. זהו זה.
שרה- חמודה, לא נראית לי ממש מיוחדת.

אז ככה:

* הכי אהובה עליי זו יואנה שלפי דעתי היא הבחורה הכי מיוחדת מכל הבנות. היא נורא אינטיליגנטית ואלגנטית אבל יש לה גם אופי ו"אווירה" מיוחדת שאין לאף אחת מהבנות שם וזה מה שמייחד אותה מכל השאר. הציון:
* שנדי- למרות שהיא רזה בצורה קיצונית ואני לא אוהבת בנות שהן רזות יותר מדי, יש לה את זה ותמיד היה לה את זה. טיירה עשתה בשכל שבחרה בשנדי ולפי דעתי היא תשתנה עוד יותר ותפרח עוד יותר זה רק עניין של זמן
הציון:
* מרסדס- יש בה משהו מאד חינני שבה פשוט לחבק אותה ולא לעזוב מרוב שהיא מתוקה. המחלה שהיא מתמודדת איתה היא מחלה שנחשבת למחלה קשה מאד אבל בעזרת האופי האופטימי שלה והרוח שלה, נראה שהיא תעבור את התקופה הקשה. הציון:
* אפריל- בניגוד למה שחושבות פה רוב הבנות אני מחבבת מאד את אפריל. היא פשוט מהממת עם היופי האסייתי שלה (חבל שטיירה לא נתנה לה להידמות ללוסי לו שלפי דעתי היתה מתאימה לה יותר מאשר קתרין זיטה-ג'ונס שאני ממש לא רואה את הדמיון אבל נעזוב את זה.) יש לה גוף יפה והיא גם לא רכלנית כמו כל הבנות האחרות (לא שאני רואה ברכילות משהו רע, להיפך) והאופי השקט שלה מושך אותי הרבה יותר מאשר המוחצנות של קמיל או של קייטי.הקרירות שלה זו מי שהיא אם תרצו או לא. אף אחד לא קובע איזה אופי יהיה לדוגמנית והיא לא צריכה להיות רועשת או פרובוקטיבית בשביל להצליח ולזכות בתשומת לב. האופי שלה יביא אותה רחוק או כמו שאומרת האימרה המפורסמת: מים שקטים חודרים עמוק. הציון:
* שרה- מה לא נכתב על היופי הפרסי שלה
היא אכן יפהפיה אמיתית עם יופי אקזוטי שלא רואים בכל יום (היא היתה יכולה להשתלב פה בקלות, לשמחת גברברי עם ישראל) אבל הבעיה היא שהיא לא בוגרת מדי. יש לה עדיין אופי של ילדה בת 18 שעדיין לא התבגרה ועושה לפעמים סצינות כדי לקבל תשומת לב או שישחקו לה בשיער כי היא אוהבת. היא צריכה להתבגר ומהר אם היא רוצה שיתחילו לקחת אותה ברצינות. הציון:
* סיומרה- נכון, היא לא יפה כמו שאר המתמודדות, היא מפחידה עם הפרצופים שלה (אבל היי, בואו לא נהיה קטנוניים, שיניים עדיין אפשר לסדר
) אבל לדעתי היא עדיפה על קייטי ועל קמיל ששניהן ביצ'יות ואני שונאת אותן
הציון:
* קייטי- בהתחלה היא נראתה לי נחמדה, קצת תמימה אבל נחמדה אבל כל פרק שעובר רק מגביר את תחושת החלחלה שלי אליה. היא פשוט מגעילה
היא דרמה קווין ברמות מטורפות ובוכה על כל שטות קטנה (והתספורת שעשו לה מ-א-ד, אבל מ-א-ד מחמיאה לה לטעמי, אבל פקאצה היא פקאצה ולא משנה מה יקרה היא לא תשתנה אז יאללה שישלחו אותה הביתה
הציון:
* קמיל - אין מילים בפי. סתם סתם... היא כוחנית, מניפולטיבית, מרשעת, לא יודעת לקבל ביקורת, תמיד חושבת שהיא צודקת ותמיד חייבת להיות ראשונה בהכל
היא לא תשתנה אז חבל על הזמן, היא צריכה להישלח הביתה בהקדם האפשרי
הציון:

מה הקשר השיניים של סיומרה?

את לא מבינים שהבעיה היא לא בשיניים?! הבעיה היא בלסת שלה שהיא כמו סוס!!!!!!!!!!!!!!!!! והעינים המפחידות!!!

למעלה