ספיישל טופמודל-2

Toxic Girl

New member
מה שאני חושבת +ציונים ../images/Emo3.gif

אפריל- היא יוצאת יפה בתמונות אבל היא באמת די קרה
וחצי שרה- מתה עליה!! היא יפייפיה! ~גו שרה גו שרה~
סיומארה- כמו שג'ניס (או איך שלא קוראים למכשפה הזאת) See ya later היא בכלל לא יפה!!! מה היא עושה שם בכלל?! יש לה לסת של סוס וכשהיא על המסלול נראה כאילו שהעיניים שלה עומדות לצאת בכל רגע!!
יואנה- פנים יפות, חמודה, יפה, סבבה...
קייטי- אוי וואבוי- שמישהו יחזיר אותה לגן ילדים.... אי אפשר לבכות כל שניה!!!
שנדי- בהתחלה ממש לא אהבתי אותה אבל השינוי שעשו לה ממש שיחק בשבילה היא נראת יותר יפה, למרות שהיא עדיין לא משהו....
וחצי קמיל- קרואלה דה ויל- כמו שיואנה מכנה אותה, לפעמים היא יוצאת טוב בתמונות, אבל אני פשוט לא סובלת אותה, היא אומרת שזאת לא אחווה ושהיא לא באה להיות חברה של אף אחת ועוד מתפלאה אחר כך שכולם עודדו את אפריל ולא אותה.......
וחצי מרסדס- ממש חמודה לדעתי, היא יוצאת יפייפיה בתמונות ו...אין לי מה להוסיף
וחצי וזהו....

ortallosh

New member
../images/Emo20.gifדעתי...

מרסדס- לא הכי יפה אבל בתמונות היא יוצאת ממש פצצה, המראה החדש מחמיא לה בהחלט. ציון:
שנדי- הברווזון המכוער שהפך לברבור יפיפה. מקורית והכי שונה מכולן רק חבל שהיא ממש רזה. אחת מהאהובות עליי. ציון:
יואנה- פרצוף יפה, גוף לא מי יודע מה. השתפרה מעט מבחינת ההליכה, די חמודה בתמונות. ציון:
וחצי.
סיומרה- לא הכי יפה, בהליכה מוציאה ת'עיניים יותר מידי. אבל היא ממש חמודה באופי. בתמונות לא מי יודע מה. ציון:
וחצי.
אפריל- יש לה את הגוף הכי טוב בתוכנית. פרצוף לא משהו. בתמונות גם יוצאת טוב מאוד. המראה החדש לא ממש יפה לה. ציון:
שרה- מדהימה!! התמונה עם של אנג'לינה ג'ולי מעלפת!! אחת מהפייבורטיות שלי. ציון:
קייטי- תגידי מה את תינוקת!! תפסיקי ליילל כל היום תתאפסי על עצמך!! התספורת החדשה ממש יפה לה אבל יש לה מראה מסחרי מידי. התמונה של מרלין מונרו באמת נראת כמו דראג חיחי... ציון:
קמיל- קמיל נראת טוב יש לה שפתיים מהממות!! רק חבל שהיא די ביץ'. התמונה האחרונה שלה ממש טובה. יש פוטנציאל אבל חבל שיש לה חרא של אופי. ציון:
וחצי. מקווה שלא שכחתי אף אחת.... וד"א ג'נאשה באמת היתה יפה וחבל שהיא יצאה...

למעלה