אנהי
ס סוכריה16 New member 31/7/05 #73 היא מצליחה לתקשר עם הקהל כזה מספיק שתחייך ותסתכל וכל אחד חושב שאליו היא מסתכלת! היא פשוט מלכה, ובכל מובן המילה!
היא מצליחה לתקשר עם הקהל כזה מספיק שתחייך ותסתכל וכל אחד חושב שאליו היא מסתכלת! היא פשוט מלכה, ובכל מובן המילה!
L legalyblond New member 31/7/05 #74 נכוןן ממש מלכה יש לה קסם כזה שלא משנה מה היא תעשה היא תכבוש את כולם
S Sonia La Rebelde New member 31/7/05 #96 כמו המונה ליזה../images/Emo2.gif מכל צד שתסתכלי זה כאילו היא מסתכלת עלייך!
B blondi rebelde New member 30/7/05 #51 יווו איזה מהמם איזה יפה אנהי דולסה ומאיטה שרות ביחד חבל"ז וכריסטיאן שר מזה הורס ואיזה מאמי פונצ'ווווו
יווו איזה מהמם איזה יפה אנהי דולסה ומאיטה שרות ביחד חבל"ז וכריסטיאן שר מזה הורס ואיזה מאמי פונצ'ווווו
P pablo111 New member 30/7/05 #56 חח בסוף מסתבר שדולסה וכריסאיטן שרים את אונה כנסיון ואני הייתי בטוחה שזה כריסטופר איזה הופעה דולסה נתנה תאמת היא מאלה שלא צריכים לשיר מספיק שהיא עומדת על הבמה אי אפשר להסיר ממנה את העניים וכשהיא רוקדת ושרה אז זה בכלל משהו שלא ניתן לתאר אפילו המילה שלמות לא מספיקה.
חח בסוף מסתבר שדולסה וכריסאיטן שרים את אונה כנסיון ואני הייתי בטוחה שזה כריסטופר איזה הופעה דולסה נתנה תאמת היא מאלה שלא צריכים לשיר מספיק שהיא עומדת על הבמה אי אפשר להסיר ממנה את העניים וכשהיא רוקדת ושרה אז זה בכלל משהו שלא ניתן לתאר אפילו המילה שלמות לא מספיקה.
R r a n e e New member 30/7/05 #62 את מה זה צודקתת היא מלכת הבמה היא נותנת הופעה שאין עלייה גם בריקוד היא מספר אחת וגם בשירה מהממת הילדה הזאת מדהימה
את מה זה צודקתת היא מלכת הבמה היא נותנת הופעה שאין עלייה גם בריקוד היא מספר אחת וגם בשירה מהממת הילדה הזאת מדהימה
L legalyblond New member 30/7/05 #68 עם מישהו ירצה שאני אשים עוד תמונות שצילמתי מההופעה הזאת.. שירשום ואני אוסיך בינתים אני מפסיקה
N NiM®0D New member 31/7/05 #75 santa no soy ביצוע מדהים! היה ממש יפה..מלא רעש ועוצמה וגם מאיטה(לופיטה) שרה... ואנהי איך בסוף היא עלתה ושרה ממש יפה
santa no soy ביצוע מדהים! היה ממש יפה..מלא רעש ועוצמה וגם מאיטה(לופיטה) שרה... ואנהי איך בסוף היא עלתה ושרה ממש יפה
ס סוכריה16 New member 31/7/05 #92 מהמם! דייי אני חוהל על הקל שלה ושל מאייטה, כי האי צוערקת כזהההה ויוצא לה מהמם..
L legalyblond New member 31/7/05 #76 ../images/Emo41.gif עוד תמונות ../images/Emo41.gif מהשיר Santa No Soy