ספר אורחים

Ohad18

New member
../images/Emo41.gifספר אורחים../images/Emo41.gif

סיימתי את הספר אורחים (לא ממש סיימתי אני מניח שיש עוד לשפר) בכל מקרה - תגידו אם צריך לשפר משהו, גם חסר classים ב-CSS, אז צריך להוסיף ולשפר... (לשנות ל-ZIP)

Ohad18

New member
עוד משהו...

היום בלילה אני עף לאילת ואני חוזר רק בסוף השבוע, אני יותר מאוחר אסיים את המערכת קישורים - בינתיים תשתדלו לבדוק את הספר אורחים ולהגיד לי מה צריך לשפר. תודה!

Mapisto

New member
לא הבנתי משהו

איך הוא מחלק לדפים אני משתמש בכפל ושאריות ואיפים למינהם... ועכשיו הבנתי שיש דרך יותר פשוטה... אפשר הסבר קצר?

Ohad18

New member
הסבר וגם ../images/Emo41.gifלינקים../images/Emo41.gif

הסבר כאן ולינקים מצורף לשנות ל-ASP... והתכוונתי שתתנו על זה בקורת על זה היום, לפני שאני נוסע...

Ohad18

New member
שכחתי לצרף...

תגידו מה צריך לשנות (אם תספיקו) יש לי עוד זמן היום...

gilad g

New member
בעע

חלוקה לעמודים בצד שרת זה ממש בעעעע ..... אני עשיתי חלוקה לעמודים של המסרים בצד לקוח...

havlaz

New member
ואם יש לי מאות מסרים?

(לדוגמא כמו בתפוז) תשלח לי את כל המאות מסרים שאני אדאג לחלוקה שלהם?

yuval k

New member
אתה לא רואה פה את היתרון?

לא צריך לעבור דף ממש כדי לראות את הדף הבא של ההודעות; רק להחליף תוכן בטבלא. כן, אולי זה טיפה בזבזני אם מעוניינים רק בהודעות הראשונות. אז? וגם אתה לא במיוחד מחלק הרבה פה, אתה רק מציג 10 at a time.

xyxyxy

New member
מה פתאום

אתה שולח את כמות המסרים ללקוח הלקוח מחלק אותם ושואב את המסרים של דף מסויים עם xmlHTTP

gilad g

New member
כן

ואקסי - לא השתמשתי ב-XMLHTTP. גם אם יש לך מאות מסרים, זה חוסך לך את הבקשות המיותרות לשרת. במקום X בקשות, השרת צריך לעבד רק אחת.

havlaz

New member
אתה יודע מה...

מצידי כלקוח, שהשרת שלך גם יעבוד מאה פעם.. אם תגרום לדפדפן שלי לשבת להוריד מלא מידע, תתקע לי אותו ותגרום לו להתשגע מCPU ולבלוע זכרון אתה יכול לשכוח ממני באתר שלך.. הכל אפשר לזרוק על המשתמש שיעשה, אל תשכח שרוב המשתמשים לא עם מחשבים תותחים... ואתה לא יכול לדעת אם לגולש שלך יש 32 מגה זכרון במחשב, או חצי ג'יגה, כך שחשוב לנסות להעמיס עליו כמה שפחות, גם אם השרת שלך יעבוד קצת יותר.. וזה סתם דוגמא מוקצנת

במקרה הזה אני דווקא מסכימה

אני מעדיפה לחכות קצת בין דף ודף, ולא לחכות 5 דקות שהכל יירד אליי.

gilad g

New member
../images/Emo13.gif

בדיוק. זו דוגמא מוקצנת. אני מאמין שב-Dating לכל אחד לא יהיו יותקר מ-100 מסרים בתיבה שלו. וגם אז זה קטן על רוב המחשבים/דפדפנים של ימינו.

gilad g

New member
שימו לב

שפה אני מדבר רק על הכותרת, תאריך וכו'. בלי התוכן. זה לא יוצא הרבה בייטים
מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 200K.

קיבלתי, אבל עם הערה ../images/Emo13.gif

"אני מאמין שב-Dating לכל אחד לא יהיו יותר מ-100 מסרים בתיבה שלו" זו לא גישה נכונה... אני כרגע עובדת על אתר שהמתכנתים הדפוקים שלו חשבו "לא יהיו לו יותר מ-1000 לקוחות" , ועכשיו יש כבר 60000
תאמין לי שזה לא כיף

gilad g

New member
בעעע

בכל אופן, אני לא מתכוון לשנות את הקוד
[עמלתי עליו כ"כ הרבה
]

xyxyxy

New member
המסרים של תפוז בהתחלה תוכננו

שלא יהיה יותר מכמות מסויימת של הודעות ולכן אפילו לא היה חלוקה לעמודים עכשיו יש לי שם בערך 20 עמודים נדמה לי זה 300 מסרים בערך ואני לא אחד שמוחק ככה שלשלוף 300 מסרים ואז לסדר יהיה פעולה יחסית יקרה במיוחד אם אני נכנס לקרוא רק את המסר הראשון שהוא חדש

gilad g

New member
אבל

שליפה של 300 הודעות לא לוקחת כל כך הרבה זמן. אבל כמו שאמרתי - שיהיה. אני לא מתכוון לשנות את זה עכשיו.

xyxyxy

New member
נכון אבל מה קורה אם יש

890588028234902348902348902348901 הודעות? מה תעשה אז?

למעלה