סקירת אלבום– Sifow – CLAЯITY

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifSifow../images/Emo79.gif

שלום! ^_^ השבוע החלטתי לעשות סקירה על זמרת הג'יי פופ - Sifow. אני בטוח שמעט מכם שמעו עליה כי היא די חדשה והיא התחילה את קריירת המוזיקה שלה ב - 2005. ב – 13.9.2006 היא הוציאה את אלבומה הראשון CLAЯITY. (אם אתם שואלים מה" Я" הזאת אז זאת R רק הפוכה XD) והיא גם Sifow הוציאה כ – 6 סינגלים לפני האלבום. Sifow נולדה ב – 11 במאי 1985 (בת 21) והיא נולדה ביפן בעיר Chiba. שמה האמיתי הוא Fujita Shiho אבל היא החליטה לשנות אותו ל – Sifow. הפעם אני אעשה סקירה של האלבום שלה CLAЯITY והאלבום בינתיים לא זוכה להצלחה רבה.

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifCD../images/Emo79.gif

1. CLARITY 2. LOVE & PEACE 3. with you 4. image 5. Chain 6. Don't stop 7. CLOVER 8. 深呼吸 9. tell me love!! 10. Rainbow's 11. キミと空 12. My Dear 13. Bonus track:Jewel Cyber NATION remix

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifDVD../images/Emo79.gif

1. Jewel music clip 2. CLOVER music clip 3. LOVE & PEACE music clip 4. Jewel TV SPOT 5. CLOVER TV SPOT 6. LOVE & PEACE TV SPOT

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifקליפים../images/Emo79.gif

JEWEL: http://www.youtube.com/watch?v=iNFDv5flEOw CLOVER: http://www.youtube.com/watch?v=ByVwkHGh5j0 Love & Peace: http://www.youtube.com/watch?v=e9aRYTQY9W0

מ א י י ק

New member
סקירה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

היא נשמעת ממש טובה =]

ayumi3000

New member
אחלה סקירה ^_^

אני אוהב כמה שירים מהאלבום היא עושה טראנס/פופ נורא טוב ^_^

Nora Shu

New member
מה טוב בה בדיוק?

המידע שנתת נחמד שכזה, אבל מה טוב בה? איך השירים; איך הקול שלה? אין כזה דבר "סתם פופ": היא עושה טראנס-פופ; הקול שלה צווחני; כל דבר.~ אני מנסה לגוון בזמן האחרון ולנסות זמרות יפניות, אז אני אודה אם אתה [או כל מי שיחפוץ רצונו] תרחיב עליה קצת. למרות שהיא מפריקה אותי קצת. XDD;

Nora Shu

New member
לא ביקשתי תרגום לעברית Oם

אלא שפשוט תרשום את החוות דעת שלך [בעברית כמובן XDDD] על השירים, עליה. אתה לא צריך לכתוב בשפה גבוהה שהשיר מסמל ככה-וככה וכשהיא שרה אותו לראשונה ככה-ככה-ומשמו קרה; פשוט תרשום איך *אתה* מרגיש, מה *אתה* אהבת בשיר, איך הקול שלה *לדעתך*; מה עושה אותו מיוחד *בשבילך*, וכדומה. אני מצטערת אם יוצא מן ההודעה הזו נימה אגרסיבית כי זה בהחלט, אבל בכל הכנות שבעולם, לא מטרת ההודעה הזו. כמישהי שלא קל לה [בכלל :X] להתחבר לג'ייפופ!בחורות, אישית אני מרגישה שאני יכולה לקבל מהסקירות שלך הרבה, אבל אתה מגביל אותם. כל אחד יכול לכתוב בגוגל את השם של האמן/נית/ים ולקבל רשימת שירים וחוות דעה כללית ולא-אישית; לכן יש לנו סקירות כאן בפורום! שכל אחד ואחת יכולו לתת חוות דעת אישית על האמנים שהוא אוהב. אמ. זהו. אני ממש מקווה שלא נעלבת מכל זה: האמת שההודעה הזו פונה לכמה וכמה אנשים כאן ואני נורא אודה אם הם יקחו את הזמן לחשוב על העניין קצת. ^__^

nadav1232

New member
מה פתאום נעלבתי ^_^

כן, את צודקת
^_^ בפעם הבאה בסקירה שלי הבאה, אני מאוד אשתדל לעשות את זה ^__^

Nora Shu

New member
...

אתה כזה מותק. XDD אני שמחה שלא נעלבת מדברי. DD: אני אחכה בסבלנות לסקירה הבאה שלך. ^______^

oracle

New member
תודה על הסקירה ../images/Emo140.gif

אבל אני מסכימה עם ענת. סקירה אמורה להכיל לא רק רשימת שירים ולינקים ליוטיוב, אלא בעיקר את התרשמות הסוקר מהאלבום, כך שהקורא יוכל לקבל מושג על האופי של האלבום. צריך לתאר כל אחד מהשירים, לספר עליו משהו שיחבר אותנו, הקוראים, אליו. בשביל רשימת טרקים אנחנו יכולים להכנס לכל חנות דיסקים מקוונת דוגמת יסאסיה או סידיג'פן. בכל מקרה, אני מעריכה את ההשקעה והתרומה שלך לנושא, רק שזו לא ממש סקירה, סורי... =/

למעלה