סקירת אלבום– Sifow – CLAЯITY

sonaku

New member
אונד! XDD לגמרי נכון, אבל

בד''כ יש תירגום לאנגלית. אני לא אומרת שעכשו תתחיל ללמוד את כל התירגומים של כל השירים שלה אבל את המועדפים עליך אני ממליצה לך לפחות לדעת מה (לעזאזל) היא אומרת D: טרלהלהלה *מקפצת באושר*

מ א י י ק

New member
טוב שלא הרגתם אותו../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

נדב,אם אין לך מספיק חומר אל תעשה סקירה. ולשאר,הוא יכול לתאר לנו דברים אחרים,לא רק את שם השיר וכל זה,גם איך הקליפ מתנהל,ועוד כל מיני רעיונות שיש לו. ואם אתם רוצים לדעת במה עוסק השיר? יש תמיד תרגום לאנגלית באיזה שהוא מקום,ככה אני הבנתי את lust for blood.

nadav1232

New member
לא, לא, לא מיכאל XDD

הם אמרו דברים נכונים. ואני אתחייס לזה מעכשיו ^^ וחוץ מזה, אני נהנה מאוד מאוד לעשות סקירות ^_^

Nora Shu

New member
אל תגזים. @@;

לא התקפנו ושום כלום. היה לנדב מספיק חומר - *חומר* זו לא הבעיה, ובכלל לא הפואנטה של ההודעה הראשונית שלי. אל תתקיף ואולי תתן לנדב לדבר בשם עצמו? אם יש לו רעיונות - שיעשה אותם. ואני לא יודעת איך הגעת לזה שאנחנו רוצים לדעת על מה מסופר בשיר: סמדר אמרה ש"יתאר" את השיר, שיספר *משהו* על השיר מבחינתו; איך המרגש שלו, הקצב, השירה בו; מה עושה אותו שיר טוב, או לחילופין מה עושה אותו שיר לא טוב. כמו שזה עומד עכשיו הסקירה הזו היא אינפורמטיבית, מלמדת, אבל לא מעניינת, לא מושכת את העין והאמת לא יצאתי מזה עם כלום. לא עניינו אותי כל הפרטים על השם שלה ועל זה שהיא לא פופולרית ביפן מספיק כדי שאני אפילו אלחץ על הלינקים ליוטוב. לא שאני בא בטענות שכל אחד שכותב כאן סקירה חייב לספק את צרכיי וטף ממש לא XDD אני פשוט מנסה לומר שאין בסקירה משהו... משהו ייחודי לכותב, משהו שיציג בעיני הקורא את חוות דעתו של הכותב. אנחנו לא עיתונאים כאן; לא מחובתנו לרשום באובייקטיביות, העניין בכלל הפוך! לדעתי מחובתנו לכתוב בצורה הכי אישית, הכי לא אובייקטיבית שאפשר [בגבולות ההגינות]. ... שוב אני אומר: אני מקווה שההודעה הזו לא יצאה תוקפנית. XDD אני פשוט מביעה כאן דעה. ^_^ מקווה שזה בסדר עם כולכם XDD;

מ א י י ק

New member
טוב..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

את חושבת שזה לא פוגע אבל את בעצם מעבירה ביקורת בונה, אבל עזבי

Nora Shu

New member
אני מצטערת אם זה פגע בך. ^^

אבל אני אמשיך להיות עקשנית ולהתערב מדי פעם ופעם. XD ^__^

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifעל השירים../images/Emo79.gif

ישבתי על זה חצי שעה וכתבתי על דף XD ^__^

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifCLARITY../images/Emo79.gif

שיר שהתתחלה שלו מזכירה לי את מצרים ומהמדבר XD אחרי ההתחלה, המוזיקה משתנה לפופ. בשיר הזה אהבתי מאוד את הפזמון ^_^

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifLOVE & PEACE../images/Emo79.gif

השיר הזה הוא השיר הכי אהוב עליי באלבום. שיר קצבי וסוחף XD גם בשיר הזה אהבתי במיוחד את הפזמון ואת ה - LOVE & PEACE שהם אומרים בסוף הפזמון.

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifwith you../images/Emo79.gif

גם בשיר הזה, ההתחלה מזירה לי את מצרים XD לפי ההתחלה שהיא אומרת את שמות הימים באנגלית, אני חושב שהשיר מדבר על הימים.

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifimage../images/Emo79.gif

מוזיקה נחמדה, הפזמון יפה והשיר יפה. אין עוד מה להוסיף XD ^_^

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifChain../images/Emo79.gif

שיר עם הרבה קצב. הקול של Sifow התחיל להשתפר בשיר ^_^

Nora Shu

New member
יפה DDDD:

*הולכת לצפות ב-LOVE&PEACE* תודה על ההשקעה. תמשיך ככה~ D:

nadav1232

New member
^__^ תתייחסי לרשימת השירים שלמטה

שלא עשיתי בה טעויות כי בזאת עשיתי XD

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifLOVE & PEACE../images/Emo79.gif

השיר הזה הוא השיר הכי אהוב עליי באלבום. שיר קצבי וסוחף XD גם בשיר הזה אהבתי במיוחד את הפזמון ואת ה - LOVE & PEACE שהם אומרים בסוף הפזמון.

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifCLARITY../images/Emo79.gif

שיר שהתתחלה שלו מזכירה לי את מצרים ומהמדבר XD אחרי ההתחלה, המוזיקה משתנה לפופ. בשיר הזה אהבתי מאוד את הפזמון ^_^

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifwith you../images/Emo79.gif

גם בשיר הזה, ההתחלה מזירה לי את מצרים XD לפי ההתחלה שהיא אומרת את שמות הימים באנגלית, אני חושב שהשיר מדבר על הימים.

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifimage../images/Emo79.gif

שיר נחמד מאוד. אני חושב ש - Sifow הייתה קצת צריכה להרים את הקול. זה שיר מאוד חמוד ^_^

למעלה