אל תגזים. @@;
לא התקפנו ושום כלום. היה לנדב מספיק חומר - *חומר* זו לא הבעיה, ובכלל לא הפואנטה של ההודעה הראשונית שלי. אל תתקיף ואולי תתן לנדב לדבר בשם עצמו? אם יש לו רעיונות - שיעשה אותם. ואני לא יודעת איך הגעת לזה שאנחנו רוצים לדעת על מה מסופר בשיר: סמדר אמרה ש"יתאר" את השיר, שיספר *משהו* על השיר מבחינתו; איך המרגש שלו, הקצב, השירה בו; מה עושה אותו שיר טוב, או לחילופין מה עושה אותו שיר לא טוב. כמו שזה עומד עכשיו הסקירה הזו היא אינפורמטיבית, מלמדת, אבל לא מעניינת, לא מושכת את העין והאמת לא יצאתי מזה עם כלום. לא עניינו אותי כל הפרטים על השם שלה ועל זה שהיא לא פופולרית ביפן מספיק כדי שאני אפילו אלחץ על הלינקים ליוטוב. לא שאני בא בטענות שכל אחד שכותב כאן סקירה חייב לספק את צרכיי וטף ממש לא XDD אני פשוט מנסה לומר שאין בסקירה משהו... משהו ייחודי לכותב, משהו שיציג בעיני הקורא את חוות דעתו של הכותב. אנחנו לא עיתונאים כאן; לא מחובתנו לרשום באובייקטיביות, העניין בכלל הפוך! לדעתי מחובתנו לכתוב בצורה הכי אישית, הכי לא אובייקטיבית שאפשר [בגבולות ההגינות]. ... שוב אני אומר: אני מקווה שההודעה הזו לא יצאה תוקפנית. XDD אני פשוט מביעה כאן דעה. ^_^ מקווה שזה בסדר עם כולכם XDD;