סקר: הופעות של גלי

../images/Emo41.gifסקר: הופעות של גלי../images/Emo79.gif

הופעות בכללי:
בכמה הופעות של גלי הייתם?
איזו הופעה הכי זכורה לכם?
מקרה מעניין שקרה לכם באחת מן ההופעות: סיבוב ההופעות "חבק אותי לאט":
בכמה הופעות של "חבק אותי לאט" הייתם?
איזה ביצוע לשיר מההופעה הכי אהבתם?
איזה ביצוע לשיר מההופעה הכי לא אהבתם?
איזה שיר היה חסר לכם בהופעה?
ציון כללי להופעה:
אתם מתכוונים ללכת בקרוב להופעה?
הערות נוספות: ואם יש לכם, תצרפו תמונה של גלי מהופעה שצלמתם

עונה לסקר של עצמי../images/Emo8.gif

הופעות בכללי:
בכמה הופעות של גלי הייתם?3
איזו הופעה הכי זכורה לכם?מן הסתם ההופעה האחרונה(23/10) בצוותא, היתה ההופעה, היה קהל מאוד חם
מקרה מעניין שקרה לכם באחת מן ההופעות: לא יודע אם מעניין או לא, אבל אני זוכר את הההופעה הראשונה שהייתי בה(הכרטיס עדיין אצלי), ופגשתי את גלי לראשונה, והיא אמרה לי מילים מאוד חמות ויפות על האתר, ואני פשוט הייתי בשוק ורק שתקתי וחייכתי
סיבוב ההופעות "חבק אותי לאט":
בכמה הופעות של "חבק אותי לאט" הייתם?3
איזה ביצוע לשיר מההופעה הכי אהבתם?אין ספק שקסמים
איזה ביצוע לשיר מההופעה הכי לא אהבתם?לא זכור לי שיר כזה, אפילו את מטריות שאני לא אוהב בדיסק בהופעה נשמע ממש חבל על הזמן!!!
איזה שיר היה חסר לכם בהופעה?סוף העונה(מוקדש ליפית
)
ציון כללי להופעה:10!!
אתם מתכוונים ללכת בקרוב להופעה?בתקווה/שאיפה וצפי שכן
הערות נוספות: משהו לגבי ההופעה בזאפה שהייתי: מאוד אהבתי שבסוף ההופעה גלי שרה "אין לי ארץ אחרת", לבד(ללא נגנים/תזמורת...) וכל הקהל עומד על הרגליים, מתחבק וזזים מצד לצד
הופעה פשוט מושלמת
אני מצטער שלפני לא הלכתי להופעות
חייבים ללכת להופעה כדי להכיר את גלי מחדש
הנה תמונה ממש לא(!) מוצלחת(טוב אף תמונה לא יצאה מוצלחת
) שצילמתי בהופעה בצוותא שהייתי בה(לפני חצי שנה בערך).

רק תיקון קטן...../images/Emo9.gif

עוד לא יצא לי להיות בהופעה בזאפה
התכוונתי להופעה בתאטרון נגה

love amor

New member
אני../images/Emo23.gif

בכמה הופעות של גלי הייתם?לא הייתי בהופעה שלה(עד כמה שאני זוכרת
) אבל ראיתי אותה מלא פעמים בכל מיני מקומות(נגיד-כוכב נולד חח) איזו הופעה הכי זכורה לכם?^^ מקרה מעניין שקרה לכם באחת מן ההופעות:^^ אתם מתכוונים ללכת בקרוב להופעה?אולי

אולי?!?!../images/Emo46.gif

בטח שכן
את חייבת להיות בהופעה של גלי כדי לדעת למה אנשים פה מאוד אוהבים אותה

love amor

New member
חחחח../images/Emo3.gif

יש לך להלוות לי? חח סתם
אין לי זמן/כסף/איך להזמין..

שרית7

New member
אם אהבת/חיבבת או מה שלא יהיה

את גלי אחרי הופעה אחת שלה תרגישי לגמרי אחרת וזו הבטחה אבל זה ממכר וראי הוזהרת.

שרית7

New member
בכלל אנשים מה קורה לכם מה זה לא

ראיתם הופעות? איך אפשר להריח שוקולד, להסתכל עליו, למשש אותו ולא לאכול אותו??????????? תהיו לי בריאים. אין לך מושג אפילו מה אתם מפסידים.

willo1

New member
אוהו, שרית, איזה דימויים!../images/Emo8.gif

חחחח, בהחלט ממחיש.

שרית7

New member
צודקת...

אני התחלתי ללכת להופעות בגיל 14 הייתי בהופעות שהתחליו יחסית מוקדם באמצע השבוע והסתיימו מקסימום ב12 ואבא שלי היה נאלץ לאסוף אותי... אבל בימי שישי לא היתה לי בעיה.

love amor

New member
אצלי קצת יותר מסובך..

אני הולכת להופעות רק בחופשים בד"כ(חוץ ממקרים מיוחדים
)

hilali1

New member
עכשיו אני...

הייתי בלפחות 4 הופעות של גלי. היתה הופעה של גלי שהיתה מאוד מיוחדת בשבילי. זו היתה דווקא הופעה פתוחה לקהל בכיכר ציון בירושלים. זה היה ביולי 2002. הקיץ הראשון שאחרי הפיגועים הגדולים במרכז העיר בירושלים כולל הפיגוע המשולש במדרחוב. בתור ירשולמית הכרתי לא מעט אנשים שנפצעו וגם חברה טובה שלי נהרגה באותה שנה בפיגוע בירושלים. גלי נתנה הופעה מדהימה. בערך שעה ורבע של השירים הכי יפים שלה. הקהל היה הכי מגוון בעולם וכולם שרו איתה. היו כל כך הרבה אנשים כמו שלא היו במרכז העיר בכל החודשים שלפני. אני רק מלראות את האנשים שרים ביחד ומדליקים נרות הכי התרגשתי בעולם. בסוף ההופעה היא כמובן שרה את אין לי ארץ אחרת. מלא אנשים בכו מהתרגשות. באמת היה מדהים. בהופעה לאחר מכן שהייתי, הלכנו אחרי ההופעה לדבר עם גלי וניזכרנו ביחד שבאותה הופעה בכיכר. היא אמרה לי שהיא גם מאוד זוכרת את ההופעה הזו, את הקושי לשיר ואת ההתרגשות הגדולה גם מצידה לראות כל כך הרבה אנשים. זהו. אני מחכה להופעה נוספת בירושלים. מקווה שיהיה בקרוב. הילה

וואי...

באמת מרגש מה שקרה לך... אני גם באמת מקווה שתהיה בקרוב הופעה בירושליים, רוב ההופעות שלה באיזור המרכז...

hilali1

New member
יהיו יהיו

אני יודעת. גם גלי אמרה שהיא תמיד מקפידה להופיע גם בעיר הבירה. אני מחכה בסבלנות

שרית7

New member
היללי ממש התרגשתי לקרוא מה שכתבת

פשוט נוגע ללב. נורא מקווה לראות אותך פעם באחת ההופעות.

hilali1

New member
היי

כמו שאמרתי לאלירן, אני מחכה בסבלנות להופעה בירושלים.

R o b b i e D

New member
מענה לסקר של אלרין

בכמה הופעות של גלי הייתם? אין לי מושג. אני צריך להתחיל לחשב משנת 1992 (בעצם בשנת 1988 היתה ההופעה הראשונה שראיתי). שאלה טובה.
איזו הופעה הכי זכורה לכם?מן הסתם ההופעה הראשונה שראיתי בחיי. זה היה בשנת 1988, השנה ההיסטרית בחיי ובאתי לבד, ילד תמים, סגור ומתרגש לראות את מושא הערצתי. ההופעה היתה בבית רמבם בגבעתיים. מקרה מעניין שקרה לכם באחת מן ההופעות: יש כל מיני הופעות שזכורות לי במיוחד וכל מיני סיפורים..... בכמה הופעות של "חבק אותי לאט" הייתם? רגע בוא נחשב(אלירן אתה תשלם על זה
. טוב לפי דעתי הייתי ב7 או 8 איזה ביצוע לשיר מההופעה הכי אהבתם? "קסמים" -פשוט היסטרי בהופעה איזה ביצוע לשיר מההופעה הכי לא אהבתם? חייבים להוריד את "מטריות" איזה שיר היה חסר לכם בהופעה? הרבה שירים. במיוחד המחרוזת של "צעד אחד לפני הנהר" שהיה בהיכל התרבות. ציון כללי להופעה:אני אהיה אובייקטיבי ואגיד 10.
אתם מתכוונים ללכת בקרוב להופעה? כן. יום חמישי הקרוב בזאפה.

../images/Emo6.gif

רובי, יש מצב שאתה מחלק כרטיסי ביקור של האתר בהופעה בזאפה?! בהופעה בצוותא אני בכוכבית עשינו את זה
בכל מקרה אני מצרף קובץ וורד, שבו יש כרטיסי ביקור להופעה, מי שמוכן לחלק זה יהיה סבבה
כל מה שצריך לעשות זה להדפיס, לצלם כמה עותקים, לגזור ולהתחיל לחלק

למעלה