הופעות
הייתי באמת בהמון הופעות. פעם הייתי זוכר בדיוק כל הופעה והופעה. היום, זה כבר די חסר חשיבות כי הייתי בהמון והפסקתי לספור. הופעה ראשונה שנת 84 "ממריאה ברוח", הייתי בכיתה י'. שנתיים אח"כ, שבוע לפני הגיוס הופעה של "אמצע ספטמבר". ומאז.....אני מפסיק לספור!! בצבא ראיתי סה"כ 4-5 הופעות כולל "צעד אחד לפני הנהר", ואחרי השחרור הרבה הופעות של "בראשית". לא ראיתי כלל הופעות של "ביום שאחרי", סיבוב ההופעות היה ממש קצר ולא הספקתי לראות עקב עומס בלימודים באוניברסיטה. החל מ- 94, ההופעות של גלי השתפרו ושודרגו באופן מדהים! המון הופעות מעולות, מעט מאוד (אולי אחת או שתיים) פחות מוצלחות. הביצועים היפים ביותר: "אמצע ספטמבר", "חבק אותי לאט". אני זוכר הופעת קיץ (שנת 92) על חוף תל אביב שהיא סחפה פשוט מאות צעירים משולהבים. היא שרה את "אחת כמו כולן" בביצוע מדהים! זכורה מאוד לטוב, הופעת חורף אינטימית ב"צוותא 2", במופע של "בראשית" הופעה אינטימית ב"צוללת הצהובה" בירושלים של המופע "גלידה". ההופעה הראשונה של "השירים שיביאו לכם אהבה" ב"קאמלוט" הרצליה. ההופעה בהיכל התרבות חייבים לציין!! בקיצור, עוד היד נטוייה ונראה עוד הרבה הופעות שלה!!!!!!!!!!