סקר: הופעות של גלי

אמ...

בכמה הופעות של גלי הייתם?אף אחת... אתם מתכוונים ללכת בקרוב להופעה?מקווה... הערות נוספות:אין.

שרית7

New member
כמה הופעות הייתי עד היום?

הפסקתי לספור ממזמן. לדעתי עברתי את המאה אין לי ספק. אני הולכת להופעות מגיל 13.5 (שנת 1986)!!!! אתם קולטים? ההופעה שזכורה לי לעד היא כמובן ההופעה הראשונה בה ראיתי את גלי ונשארתי בשוק גם ממנה וגם מההופעה. ההלם הראשוני היה שראיתי אותה במרחק נגיעה עוד לפני שראיתי אותה עולה על הבמה והיא היתה יפה באופן בלתי ניתן לתיאור ממש. יפהפיה כאילו נלקחה מיאזה סרט או אגדה גם אני וגם כוכבית היינו בשוק ממנה. לא יכולמו להוציא מילה מההלם. אחר כך אני זוכרת הופעה שלה בקולנוע ת"א בסוכות (כמה חודשים אחרי ההופעה הראשונה והפעם הייתי בשוק מזה שעם כל המעריצים שהקיפו אותה היא חייכה אליי ואמרה לי: "שלום שרית מה שלומך"? המשפט הדהד לי במח חודשים ריחפתי... חוץ מהפעמים הללו יש הופעה מקסימה שלא אשכח אותה לעולם והיא הופעה שהיתה לגלי בצוותא2 בתקופת האלבום "בראשית" והיא היתה ממש הופעה מיוחדת היא גם האריכה את ההופעה ושרה שירים שלא היו מתוכננים וכמובן היכל התרבות איך לא? כל פעם שאני נזכרת בהופעה הזו יש לי דמעה בזווית העין. בכלל בכל הופעה של גלי ההתרגשות שלי היא כפולה: פעם אחת אני מתרגשת בשבילי ופעם אחת בשביל גלי. אני מצרפת תמונה מההופעה הראשונה של גלי שראיתי בחיים

שרית7

New member
שכחתי להוסיף משהו קטן ומשעשע...

מקרה מעניין שקרה בהופעה הראשונה... גלי היקרה עמדה לעשות פן לפני ההופעה (כמובן אלא מה?) היא מיששה את כל הקירות והשתגעה מזה שלא הצליחה למצוא שקע חשמלי בחדר ההלבשה. היא קראה למנהל ההפקה שלה (ישראל בזמנו) "ישראל, נתנו לי חדר בלי תקע אני לא יכולה לעשות פן" היא ממש נלחצה מזה... גם ישראל לא הצליח למצוא את התקע... עד אשר אחת המעריצות של גלי - בחורה מקסימה בשם מיכל, הפגינה תושיה היא פשוט הרימה את התיק של גלי מעל שולחן האיפור וחשפה את האבדה... זה היה ממש מצחיק גלי השתוממה כמה שניות ואחרי שההפתעה עברה לה היא חייכה והוקירה לה תודה גדולה. מאז אותה הופעה נוכחתי לדעת שגלי אסטרונאוטית ברמות שלא יביישו אף מרחף מקצועי. יש עוד הרבה סיפורים של ריחוף. נשאיר את זה לפעמים אחרות...

שרית7

New member
וכעת תשובה לגבי המופע חבק אותי לאט

בכמה הופעות הייתי? רגע אני צריכה לחשב (בטוח אטעה אני גרועה בחשבון...) היכל התרבות, תיאטרון ר"ג, תיאטרון נגה, גבעת ברנר, קמלוט, צוותא פעמיים נדמה לי שזהו... כמה זה? 7 למה נראה לי שיותר? אה היו שתיים בקמלוט. אז 8. הביצוע הכי מדהים בהופעה וגם העיבוד הוא ללא ספק "קסמים". הביצוע שלא אהבתי הוא בהופעה האחרונה בצוותא לשיר רק אתמול אלי בן שושן תופף על התופים במקום על טרבוקה וזה היה רחוק מלהיות אקוסטי אפילו נשמע כמו חזרות. השיר שלדעתי צריך להוריד מהמופע הוא מטריות עוד מעט כשיגיע החורף (מחכה לו שישוב) עדיף להחליף את מטריות בת"א בחורף. השיר שחסר לי בהופעה הוא "דואט פרידה" יש אנשים שנורא חסר להם סוף העונה, בראשית ואמצע ספטמבר ואפילו אסמרלדה... הציון שאני נותנת להופעה הוא 9. יש דבר אחד שלא ציינת בסקר אלירן והוא מה היית משנה או מה היית משפר בהופעה? ואני חושבת שיש לשדרג את דברי הקישור. בסיבוב הקודם של "השירים שיביאו לכם אהבה" דברי הקישור היו חזקים ממש. הפעם הם חביבים, לא יותר ואפילו חסרים דיבורים פה ושם. לא יודעת מתי אני הולכת להופעה... ייקח קצת זמן (לא יותר מדיי)

hilali1

New member
אם אני זוכרת נכון

אז בהופעה של "חבק אותי לאט" שאני הייתי היא כן שרה את ת"א בחורף. והיא דיברה על זה שהרבה מהשירים שלה הם על חורף.

שרית7

New member
נכון היא שרה את ת"א בחורף" אבל

בהופעות האחרונות היא הורידה אותו והשאירה את מטריות לעומת זאת. לא ברור מה השיקול.

הופעה

גלי בהופעות לראות לשמוע ולהנות ! הייתי בהרבה מאוד הופעות ( כבר לא סופרים ) , משנות ה 80 מתקופת התקליט אמצע ספטמבר. גלי מרגשת אותי מאוד , כייף לראותה על הבמה במיוחד בשנים האחרונות היא הרבה יותר משוחררת ויותר נהנת והקהל מרגיש את זה . ההופעה בהיכל התרבות היתה מעולה הייתי בהיי כמה ימים . ההופעה האחרונה שהייתי הייתה בצוותא באוקטובר זו הייתה הופעה נהדרת גלי האוירה הקהל . כבר רשמתי בפורום שהקהל חיבק את גלי והיא עם קול הזמיר ריגשה את כולם. שיר אהוב במיוחד בהופעה : יש הרבה שיר שהיא חייבת להחזיר : "ריו דה' ז'נרו להופעות הבאות אני בהחלט יגיע בהמשך ....

עדי 345

New member
הופעות

הייתי באמת בהמון הופעות. פעם הייתי זוכר בדיוק כל הופעה והופעה. היום, זה כבר די חסר חשיבות כי הייתי בהמון והפסקתי לספור. הופעה ראשונה שנת 84 "ממריאה ברוח", הייתי בכיתה י'. שנתיים אח"כ, שבוע לפני הגיוס הופעה של "אמצע ספטמבר". ומאז.....אני מפסיק לספור!! בצבא ראיתי סה"כ 4-5 הופעות כולל "צעד אחד לפני הנהר", ואחרי השחרור הרבה הופעות של "בראשית". לא ראיתי כלל הופעות של "ביום שאחרי", סיבוב ההופעות היה ממש קצר ולא הספקתי לראות עקב עומס בלימודים באוניברסיטה. החל מ- 94, ההופעות של גלי השתפרו ושודרגו באופן מדהים! המון הופעות מעולות, מעט מאוד (אולי אחת או שתיים) פחות מוצלחות. הביצועים היפים ביותר: "אמצע ספטמבר", "חבק אותי לאט". אני זוכר הופעת קיץ (שנת 92) על חוף תל אביב שהיא סחפה פשוט מאות צעירים משולהבים. היא שרה את "אחת כמו כולן" בביצוע מדהים! זכורה מאוד לטוב, הופעת חורף אינטימית ב"צוותא 2", במופע של "בראשית" הופעה אינטימית ב"צוללת הצהובה" בירושלים של המופע "גלידה". ההופעה הראשונה של "השירים שיביאו לכם אהבה" ב"קאמלוט" הרצליה. ההופעה בהיכל התרבות חייבים לציין!! בקיצור, עוד היד נטוייה ונראה עוד הרבה הופעות שלה!!!!!!!!!!

עדי 345

New member
טירוף במה

זה אולי השיר הכי מתאים אם מדברים על הופעות של גלי מצ"ב לינק לאתר MOOMA עם אוסף שכולל את השיר "טירוף במה". מישהו יודע למה השיר לא נכלל באחד התקליטים / אוספים של גלי? והי באמת גלי רוקיסטית במיטבה! (נשמע לי בתקופה של "קח אותי הביתה"?) אפשר גם לשמוע דוגמית מהשיר

שרית7

New member
כמה שאתה צודק

זה שיר מדהים וגלי מבצעת אותו מדהים. הוא היה אמור להכנס ל"קח אותי הביתה" בסוף הוא לא נכנס. ואחריה אריק אינשטיין ביצע אותו. אני כבר אמרתי שצריך לעשות אוסף לגלי במהדורה מצומצמת לאספנים בלבד? עם כל השירים שלה שלא נכנסו לשום מקום...

R o b b i e D

New member
איזה קטע עדי. הייתי באותו מופע

של גלי בצוללת הצהובה בתקופת גלידה. ישבתי ליד הבמה עם חבר. נזענו במיוחד לירושליים בשביל זה ואני זוכר ששוש שהיתה הבוסית שלי ברדיו באותה תקופה לא שכחה לי את זה שהפסדתי שידור בשביל ליסוע במיוחד לירושליים להופעה של אחותה
))

עדי 345

New member
לרובי

אם אתה זוכר, התקופה אז לא היתה כ"כ טובה מבחינת גלי. אחרי ההופעה, קבלתי הביתה בדואר פליירים של ההופעות שם. התקשרתי אליהם ושאלתי אותם מתי ההופעה הבאה של גלי ולא קבלתי תשובה. הגעתי בסוף למנהל המקום. הוא הודה שההופעה היתה מעולה, אבל ציין שלא הגיע מספיק קהל. לא הצלחתי לשכנע אותו. הוא היה מאוד החלטי ולא ממש עניין אותו ורק רצה להפטר ממני. אחרי זמן קצר גלי התחילה להופיע ב"משפחת עזאני", הפופולריות שלה עלתה מיום ליום, אח"כ המופע המצליח "השירים שיביאו לכם אהבה", 300 הופעות כולל אמפי וואהל, צוותא ועוד. "חבק אותי לאט" בהיכל התרבות כמובן. היום "צוללת" כזו מתמלאת בחצי שניה ופי 5 אנשים היו נשארים בלי כרטיסים בחוץ, או כמו ב"קאמלוט" הרצליה שבקשו מגלי להופיע 2 הופעות בערב. אני כל פעם נזכר בחיוך גדול
באותה השיחה עם מנהל "הצוללת" ומתפלל שגלי תקבל בקשה ממנו להופיע שם - והיא תסרב!!!!!!

שרית7

New member
גם אני הייתי בהופעה הזו בצוללת

נדמה לי שהיו 2 הופעות שלה שם אני כמעט בטוחה. תקופת גלידה לא היתה מוצלחת בכלל אני מעדיפה לשכוח את התקופה הזו. עצוב לי להזכר ואני מאושרת שזה שייך לעבר.

עדי 345

New member
אז לא היינו באותה ההופעה..

אני הייתי לדעתי בהופעה השנייה שהיתה שם. ההופעה זכורה לי כאחת הטובות שראיתי ממש! האולם לא היה מלא באותה ההופעה. אבל כמו שגלי אומרת, לא משנה איפה, היא תמיד מופיעה כאילו זה היכל התרבות. ממש כך!

למעלה