סקר הקייסים הגדול

Shreky

New member
שריטות...

כמו שכתבתי כבר בכמה הודעות - אני בעל פוד חדש. אך היום כשהסתכלתי עליו טוב טוב גיליתי מן שריטות, ממש ממש קטנות, לא משהו שמפריע ממש, אבל מפריע לשלמות :). למשל: בגלגל, אז כשמסתכלים על זה ישירות לא רואים, אבל כשמסתכלים עם אור מעליו רואים כזה שפשוף. מעצבן :( [יש לציין שהפוד לא יוצא מהקייס ואו שהוא בכיס, או שהוא על החגורה/מכנס]. הקייס שיש לי כרגע הוא של inCase Lether Case שניראה נחמד (אזל המלאי של איי סקין באפל סטור, אז זה נקנה זמנית). יכול להיות שהקייס הזה עושה לו שריטות קטנות? בנוסף, גלשתי להנאתי באיי פוד לונג', כשהתגלתה לפניי ידיעה כי יצא קייס שקוף לפוד: http://www.contourdesign.com/isee/isee-20.html מישהו יודע איך הוא? איך החברה? מוכרת? או שעדיף כבר את האיי סקין שהוכח? בתודה מראש, SHREKY.

uppercut

New member
הכייס הכי יפה שראיתי אבל מעניין>

אם האי-סקין evo2 שקוף כמוהו מאחורה... אם יש חסרון אחד לכייס הזה הוא שהוא לא מגן על הגלגל וגם מעניין מה העובי שלו

Shreky

New member
יש! חשבתי כבר שאני לא בסדר...

:) ותשובה? מישהו מכיר את הקייס השקוף הזה? נראה מגניב. אגב, להודעה של פותח הנושא - מבחינת מחיר, אין הרבה הבדל בין הקייסים. הinCase Lether case עולה 30$, בדיוק כמו האיי סקין. והחדש השקוף עולה 20$. אין מה לעשות - להחזיק פוד זה דבר יקר.

uppercut

New member
אם לא היית מתחיל עם זה>>

אני לא הייתי חושב לקנות את זה כי הייתי בטוח שאני קונה את האיסקין אבל זה נראה ממש ממש ממש טוב, וזה מחברה מכובדת, קיבל כבר הרבה review טובים (באתר של הקייס) ו*** כבר אמרתי שזה נראה ממש טוב?

Me Bigy

New member
גמני חשבתי לקנות איסקין

עד שראיתי את זה :) סוף סוף הייתי נעול על משו....

uppercut

New member
אם קודם לא הייתי בטוח אז>

עכשיו אני 99 אחוז בטוח שאני קונה את זה (לא הסקין- השני)

Shreky

New member
דעת המומחים?

גם אני כבר לא נעול על האיי סקין אבל צריכים לראות איך אפשר להזמין את זה לארץ [דרך האתר זה לא אפשרי] ובמחיר סביר. חוץ מזה, עדיין לא ראיתי ביקורות ספציפית עליו. זה יצא רק לפני כמה ימים. נחכה. חוץ מזה, מה דעת המומחים כאן? תגידו, "מדבקה" למסך בכדי להגן על שריטות - מה מומלץ?

uppercut

New member
לדעתי לא כדאי,

1-אני לא יודע אם זה יגן מספיק על המסך מפני פגיעות חזקות 2-מה עם שאר האיפוד? >>אולי אני יזמין את זה לחו"ל ואז אבא שלי יביא לי, אבל רק בעוד חודש או משו(עדיין רק קיבלתי את האיפוד לפני שבוע, יש גבול גם לאבא שלי :) )

uppercut

New member
באמת, מה עם דעת המומחים לגבי זה>

זה ויש שם גם למעלה לינק ל reviews. הסקין השקוף שקוף לגמרי? או שהוא לא שקוף לחלוטין כמו זה ?

uppercut

New member
עוד יותר טוב,

רוב הסיכויים שהם שיפרו את זה ולא קילקלו

Asaf Mendel

New member
../images/Emo41.gifסקר הקייסים הגדול../images/Emo41.gif

איזה קייס אתם חושבים שהוא הכי טוב מבחינת מחיר ונוחות וכמובן שמירה על האייפוד כי אני מתלבט מה לקנות בין הקייס אלומיניום החדש הזה לקייס העור נפתח ולאייסקין (שעולה יקררר)

GoatGuy

New member
סוגיית השריטות

טוב, אז כולנו נתקלים בשלב זה או אחר (בדר"כ זה לוקח 3 שעות בערך) בעובדה שהאייפוד פשוט נשרט בקלות. גם אם לא מדובר בשריטות גדולות וברורות, אין ספק שלא משנה מה עושים- הוא מתמלא בשריטות כמעט בלתי נראות, אבל הן שם - וזה מרגיש. אז נניח שלא רק השריטות מציקות לי. נניח שנסדק לי המסך, או היש לי חבלה גדולה באמצע הגלגלת - האם אפשר, בתשלום - להחליף בחברת 'ידע' את הפאנל הקדמי של האייפוד? אם כן, אני חושב שיכול להיות נחמד לעשות את זה פעם ב3 חודשים ולתת לאייפוד מראה חדש...

למעלה