אה.. מתוחכמיישן
U uppercut New member 24/10/04 #17 *אלרונד (תמיד אני מתבלבל >> איך אמורים להגות את השם שלך בכלל הא? )
ע עלעל1 New member 24/10/04 #30 אלרונד=אראגורן=הצעדן/הפסען או בקיצור הבחור הכי שווה בסרט. נו, טוב- האהוב של ליב טיילור (ברור שרק ככה תזכרו ת'סרט, לא?) עלעל1- גם קרועה על טולקין!
אלרונד=אראגורן=הצעדן/הפסען או בקיצור הבחור הכי שווה בסרט. נו, טוב- האהוב של ליב טיילור (ברור שרק ככה תזכרו ת'סרט, לא?) עלעל1- גם קרועה על טולקין!
א א ל ר ו נ ד New member 24/10/04 #31 את בטוחה שאת קרועה על שר הטבעות? ארגורן הוא לא אלרונד אלרונד הוא אדון ריבנדייל והקשר לארוון (ליב טיילור) שהוא אבא שלה
את בטוחה שאת קרועה על שר הטבעות? ארגורן הוא לא אלרונד אלרונד הוא אדון ריבנדייל והקשר לארוון (ליב טיילור) שהוא אבא שלה
ע עלעל1 New member 25/10/04 #37 צודק, התלבלבתי אבל בכולופן, זה היה נורא מזמןןןןן. קראתי את זה לפני שנים. נו, שוין, ככה זה שמתבגרים.
א אילנדיל New member 24/10/04 #32 תראה ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif תקרא ../images/Emo70.gif
א א ל ר ו נ ד New member 24/10/04 #33 רוב הסיכויים שהם לא יצליחו לקרוא עובדה שהם ראו את הסרטים ולא יודעים מי זה אלרונד
א אילנדיל New member 25/10/04 #35 במקום לפתוח שרשור חדש, או: ../images/Emo99.gif ביום שישי אני אהיה בעליו של אייפוד 20 ג'יגה דור רביעי ! וויפי!
במקום לפתוח שרשור חדש, או: ../images/Emo99.gif ביום שישי אני אהיה בעליו של אייפוד 20 ג'יגה דור רביעי ! וויפי!
W weird dust New member 23/10/04 #12 מאיזה חומר זה? איך חיברתה את כל החלקים? הוא חזק מספיק כדי לשים את האי פוד בפינים בלי שהוא יפול למטה? ובסך הכל ניראה יופי אולי היה אפשר לשים חלון קל למסך על ידי חיוך של 3 קצוות מביב למסך.
מאיזה חומר זה? איך חיברתה את כל החלקים? הוא חזק מספיק כדי לשים את האי פוד בפינים בלי שהוא יפול למטה? ובסך הכל ניראה יופי אולי היה אפשר לשים חלון קל למסך על ידי חיוך של 3 קצוות מביב למסך.
A Asaf Mendel New member 25/10/04 #36 הבפנים זה טרנינג ישן שחתכתי והדבקתי לו מבחוץ חתיכות של נרתיק משקפיים
A Asaf Mendel New member 25/10/04 #39 ../images/Emo41.gifהקפצה../images/Emo41.gif עוד מישהו הזמין מwww.theistore.com ?