סקר השירים הגדול

Deanb

New member
../images/Emo41.gif סקר השירים הגדול ../images/Emo41.gif

בסקר, אני אתן לכם מס' קטגוריות וכל מה שאתם מוזמנים לעשות, הוא להעתיק אותן למסרים, למלא כל אחת מהן ולשלוח אליי במסר פרטי. הסקר בודק איזה מהשירים של קלי נוגע בכם יותר, איזה מקפיץ אתכם, איזה משעמם אתכם ואיזה אהוב עליכם במיוחד ולאחר סיום ההצבעות, יתפרסמו התוצאות. זה אינו סקר רשמי, אלא סתם משהו פרטי לפורום
~ הכללים ~ * יש למלא את כל הקטגוריות * אין לכתוב את אותו שיר יותר מפעם אחת * ההצבעות תסגרנה ביום חמישי הבא, ה-6 באוקטובר. לכן, כולכם מוזמנים להצביע כמה שיותר מוקדם! ~ הקטגוריות ~ 1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם... 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם... 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר?
בהצלחה וקדימה להצביע ולהשפיע!

Juliann

New member
אין לי כוח למסר אני אכתוב פה סבבה?

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... יש לי 3 וסורי אני לא יכולה לבחור 1.... Just Missed The Train Because Of You Beautiful Disaster האקוסטי 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם... Miss Independent Since You Been Gone 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... זה מתחלף כל הזמן!
4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם... Some Kind Of Miracle Where Is Your Heart 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? אהבתי את הקאבר החלקי שלה לCRYIN של אירוסמית! אז אני רוצה קאבר מלא!!

Deanb

New member
Juliann

אין לי בעיה שתכתבי כבר פה... אבל בבקשה תבחרי רק שיר אחד. זה צריך להיות שכל קטגוריה מכילה שיר אחד, אלה החוקים

TuTyBoP15

New member
אבל אני לא מכירה את כל השירים שלה

ואני לא מכירה שיר משעמם ומיותר...

timtamtum1

New member
באמת הדר../images/Emo70.gif

פשוט תלכי לחנות דיסקים ותבקשי את האלבומים של קלי קלארקסון!

otollo

New member
אני כותב כאן..

השיר הכי מרגש-because of you הכי מקפיץ-since U been gone הכי אהוב עליי-Just Missed the train הכי משעמם-Where Is Your Heart שיר שאני רוצה שהיא תשיר - fall to pices

Deanb

New member
אוקיי.. אבל חבר'ה בבקשה תעבדו ע"פ

החוקים... תשלחו לי במסר פרטי.

Deanb

New member
../images/Emo41.gif תודה לכל מי שהצביע ואני ממשיך

לזהכיר לכולכם, אנא הצביעו בסקר!

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifתשובות שלי../images/Emo41.gif

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... BEAUTIFUL DISASTER 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם...SUBG 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... BTHE 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם...יש כמה כאלה בדיסק הראשון 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? המממממ... AGAINST ALL ODDS למרות שזה כבר חרוש עם 18237147349 קאברים הייתי גם רוצה לשמוע אותה שרה אותו!!

talitook

New member
התשובות שלי

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... לא יודעת 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם...SUBG 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... BTHE 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם...Some Kind Of Miracle 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? why

Shaby Sababy

New member
מצביע פה, אין לי כח למסר ../images/Emo3.gif

) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... Hear Me 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם... BTHE 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... Because of You 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם... SUBG 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? Raindrops Will Fall. כל השאלות האלה נוגעות לדיסק.. אפשר לענות גם על שירים מאמריקן איידול?

למעלה