סקר השירים הגדול

bustedit

New member
../images/Emo80.gif

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... breakaway 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם... since u been gone 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... behind these hazel eyes 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם... אין כזה
5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? לא עולה לי משו כרגע

../images/Emo18.gif../images/Emo90.gif../images/Emo18.gif

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם
Because Of You
2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם
Miss Independent
3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר
Breakaway
4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם
Low
5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר
התקווה,לא סתם,Ana Johnsson-I Don´t Cry For Pain

tamir107

New member
אני

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... ביקוז אוף יו 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם... וואק אווי 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... בראקווי 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם... אאממ.. אין =; 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? אממ.. את השיר של מאירה קארי :ויטס' לייק דאת D:

Deanb

New member
מעכשיו מי שיצביע כאן, קולותיו לא

ייחשבו. פעם אחרונה, אני מבקש להצביע דרך מסרים בלבד

MeetLofe

New member
התשובות שלי

1) השיר המרגש ביותר של קלי לדעתכם... Beautiful Disaster 2) השיר המקפיץ והקצבי ביותר של קלי לדעתכם... Since You Been Gone 3) השיר של קלי האהוב עליכם ביותר... Behind These Hazel Eyes 4) השיר המשעמם והמיותר ביותר של קלי לדעתכם... Breakaway משום מה אני לא אוהב אותו 5) שאלה פתוחה: איזה שיר שכבר קיים ומוכר, הייתם רוצים לשמוע את קלי מבצעת כקאבר? ואוו יש המון המון המון בוא נגיד סתם ככה..אמ... Whitney Houston-Run To You

Deanb

New member
כן, אבל רשום בהודעה הראשית שלי

להצביע דרך המסרים בלבד

../images/Emo127.gif שלחתי, כגל הכבוד על היוזמה

אבל אין צורך להתעצבן על מי שלא שולח במסר.. אם אתה קבעת שהחוקים הם לשלוח מסר, פשוט אל תחשיב את מי שלא שלח במסר.

Deanb

New member
הקפצההה... חבר'ה, הצביעו לסקר

אני מנסה שיהיו כמה שיותר הצבעות! כולם מוזמנים להצביע!

למעלה