סקר חדש

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

הסקר החדש: "אם אורלנדו לא יהיה איתך, אם מי היית רוצה שהוא יהיה?" תוצאות הסקר הקודם: 12 מצביעים אהבו את אורלנדו כמו שהוא נראה בשר הטבות. 27 [
] מצביעים אהבו אותו בשודדי הקאריביים. 6 עדיין מתלבטים ו5 [
] לא חושבים שהוא נראה טוב! סה"כ, 50 מצביעים. רוצו להצביע לסקר החדש

פרפר15

New member
הראישנה שהצביעה זאת אני

טוב אני חושבת שקייט חברתו מתאימה לו כי ראיתי אותה בערוץ e והיא ניראת ממש חמודה

מרי בל

New member
הפירוט

בחרתי במישהי אחרת ואני מניחה שפה אני אמורה לפרט...: אני את האמת לא הייתי רוצה להתאים לו מישהי כי האמת היא שאנחנו לא יודעים את האופי האמיתי של הסלבס ואם הוא בינתיים עם קייט בוסוורת' והוא שמח איתה אז לדעתי זה מה שמתאים לו... לדעתי מי שאורלנדו בוחר לעצמו זאת מי שהוא צריך להיות איתה אלא אם כן הוא יצא עם קיירה נייטלי ואז אני אהרוג אותו כי הבחורה לגמריי עקומה=\ חקרתי טיפה עליה אבל אממ זה לא מעניין... בכל אופן זאת דעתי

פרוט!

לדעתי הוא בכלל הומו והוא צריך להיות עם רנדי הריסון (גאסטין מהכי גאים שיש שהוא הומו במציאות ) LOL ואני בטוחה שלירון ועוד כמה יסכימו איתי

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifגם אני משוכנעת שהוא הומו../images/Emo15.gif

וחס וחלילה שתחשבו שאני אומרת את זה לרעה.. יש לי.. *סופרת* 4 ידידים הומואים.. אני חושבת שהוא צריך להיות עם ויגו מורטנסן, אראגון משר הטבעות..

Galadriel 3000

New member
שיואו... באמת...

רואים כמה אתן אוהבות אותו פה... באמת! הדבר האחרון שהוא זה הומו (כאילו באמת... אחת הסיבות שהוא נכנס למשחק זו הבחורות, אז תעשו לי טובה...) ונ.ב. התמונות מבחילות!!!!!

drusilla sh

New member
האמת, שקראתי במלא ראיונות איתו

שהוא דיי מתעצבן שאומרים שהוא נכנס למשחק בשביל הבחורות, הוא טוען שהוא לא אמר את זה...

moran14h

New member
פחחחחח הצחקתם אותי ..מה פתאוםהומו..

(היי מכיל) אין בעיה עם הומאים או משהו אבל הוא לא הומו..הוא באמת התחיל לשחק כדי להשיג בחורות(זה גרם לכעוס עליו קצת..) הוא אמר שבגיל 9 הוא ניסה להציל את החברה שלו כל הזמן ואז כשהוא גילה שהוא בעצם שחקן הוא ניהיה שחקן כדי להשיכ בחורות..אז פליז! למרות שגם פעם (מגדישה פעם) חשבתי שהוא הומו.. טוב ..אז אני חושבת שהוא צריך להיות אם אחת החברות החמודות שלי שהאובת אותו מוות טילה ,נעמה או מיכל(גלדריאל 3000)..אז זהו..

moran14h

New member
כמה תיקונים..

הוא ניסה להציל אותה כמו סופרמן.. *להשיג=להשיכ *שהאובת=שאוהבות

LaLyBeLL

New member
מה הקטע?!!

אם אנחנו אומרות שהוא הומו זה אומר שאנחנו לא אוהבות אותו?! מה הקשר?! אני ויפעת אישית חולות על הומואים וזאת דווקא הסיבה שאנחנו אומרות שהוא הומו חוץ מזה שמה לעשות שמכל התמונות האמיתיות (לא כמו אלה ששמו של ויגו ושלו..) שהוא כמעט מצתרפת עם אלייז'ה וויגו את לא ממש יכולה להגיד שהוא לא נראה ככה.. חח

פרפר15

New member
אולי אתן חושבות ככה אבל הוא לא

והתמונות מזעזעות ולא מצחיקות

מה? מה? מה?

אם אנחנו אומרות שהוא הומו זה אומר שאנחנו לא אוהבות אותו???
ואחת פה אמרה: "אז מה אם הוא הומו. זאת זכותו" מישהו אמר שלא???? וואי אני מתחילה להרגיש פה כמו בפורום אבריל!!!איכסה!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מאיפה הבאת את הדבר הזה ??????

למעלה