אלה שמיתנגדות לזה בתקופה שהייתי מעריצה של היי פייב והייתי גם בגיל הזה שחשב שהומואים זה לא נורמלי אבל היתבגרתי ולמדתי שזה הדבר הכי מתוק שיש ככה שלרגע אל תחשבו שאמרתי את זה כי אני שונאת את אורלנדו להפך! ותשאלו את לירון אני והיא יכולות לפתוח מועדון מעריצים להומואים. אתן תיגדלו ותבינו שזה לא דבר רע זאת דרך חיים
חחחחחח ולכל אלה שאומרות שהתמונות לא מצחיקות - הם בכלל לא אמיתיות! ולמרות שאני חולה על הומואים *יש לי ידיד הומו חחחחח* לא נראה לי שהוא הומו! חחחחחחחח ובסקר הצבעתי לג'ניפר לאב יואיט חחחח אני חולה עליהההההההה
ראיתי ת'תמונות האלה... אבל זה סתם בצחוק... (וגם לי אין כלום נגד הומואים... בדרך כלל... למרות שאני מוצאת אותם משעשעים נורא) יש גם תמונה של אלייז'ה וויגו עם לשון ללשון... ואני לא מאמינה שהם הומואים...
א', אני ךלא מאיימת, אני מזהירה, כדי שלא תעשה את זה שוב. ב', לא אמרתי שהוא לא אוהב אותה, רק אמרתי שיש הומואים שיש להם חברה רק כדי שלא ידעו ולכן להגיד שיש לו חברה לא מספיק כדי להוכיח שהוא לא הומו.
עכשיו קלטתי למה הייתי עצובה כל יום אתמול- בגלל השיחה ה"אינטליגנטית" שמתנהלת פה. זה ממש מעציב. למה אנחנו צריכים לדסקס בזה בכלל? אז שמי שחושב שהוא הומו יחשוב שהוא הומו ומי שלא חושב שלא יחשוב... אגב (ואני בצד של האלה שאומרים שהוא לא הומו)- אתם לא חושבים שזה קצת מעליב? תחשבו עליכם בתור אורלנדו. נניח שהוא ידע על הוויכוח הזה, אתם לא חושבים (ונניח שהאלה שאומרים שהוא לא הומו צודקים) שזה ממש מעליב שהמעריצות שלך חושבות שאתה הומו? תחשבו על זה!
סליחה, אני אומרת שאני חושבת שהוא הומו, וזה בכלל לא דבר רע! זה בדיוק כמו שמישהי תחשוב שהוא לא. ונגיד והוא היה הומו, היה מעליב אותו שאומרים שהוא סטרייט? תעשי לי טובה..