סקר חדש

פרפר15

New member
אימלה ממש לא הוא סטרייט

לא שיש לי משהו נגד הומואים אבל אורלנדו ממש לא וגם לא ניראה כמו הומו

לא נראה כמו הומו?

להומאים יש סטייל מיוחד או משהו? עברי לידר נראה לך הומו?? הוא נראה כמו אורלדנו (הכוונה בסטייל) והוא עדיין הומו.

LaLyBeLL

New member
לאאאאאאאא

אחרי התמונה שלו ושל אלייז'ה כמעט מצתרפתים הוא ללללא ספק צריך להיות עם אלייז'ה

אני יכולה להבין את כל

אלה שמיתנגדות לזה בתקופה שהייתי מעריצה של היי פייב והייתי גם בגיל הזה שחשב שהומואים זה לא נורמלי אבל היתבגרתי ולמדתי שזה הדבר הכי מתוק שיש ככה שלרגע אל תחשבו שאמרתי את זה כי אני שונאת את אורלנדו להפך! ותשאלו את לירון אני והיא יכולות לפתוח מועדון מעריצים להומואים. אתן תיגדלו ותבינו שזה לא דבר רע זאת דרך חיים

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif הצבעתי ל-אחר...

למה??? אממ... כי לדעתי אף אחת מהבנות ברשימה לא מתאימות לו אבל אין לי מושג מי כן מתאימה לו ... חייבת להיות מישי בעולם

g a g a

New member
אממ... אולי אני? ../images/Emo9.gif

כולה הפרש של שלוש שנים ביננו ושנינו מזל גדי... אז יש מצב

little bry

New member
פפפחחח איזה תמונות

חחחחחח ולכל אלה שאומרות שהתמונות לא מצחיקות - הם בכלל לא אמיתיות! ולמרות שאני חולה על הומואים *יש לי ידיד הומו חחחחח* לא נראה לי שהוא הומו! חחחחחחחח ובסקר הצבעתי לג'ניפר לאב יואיט חחחח אני חולה עליהההההההה

Galadriel 3000

New member
אוף נו באמת

ראיתי ת'תמונות האלה... אבל זה סתם בצחוק... (וגם לי אין כלום נגד הומואים... בדרך כלל... למרות שאני מוצאת אותם משעשעים נורא) יש גם תמונה של אלייז'ה וויגו עם לשון ללשון... ואני לא מאמינה שהם הומואים...

פרפר15

New member
ראיתי את הסירטון הזה זה מצחיק

והוא לא נישק אותו הוא כאילו הפריע לו ברעיון ממש קורעעעעעעעעעעעעעע

Dark Muse

New member
כל מי שחשוב שהוא הומו מטומטם

למה? כי יש לו חברה טמבלים

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

אחד, פעם הבאה שתקראי לי, או לחברת פורום אחרת מטומטמת, אני אמחק
שנית, חברה יכולה לספק גיבוי להומו שלא רוצה שידעו עליו. לא שאני אומרת שזה מה שזה, אבל עדיין, זה שיש לו חברה לו אומר כלום.

Dark Muse

New member
אני זכר

ואת יכולה למחוק את לא מאיימת עליי... וזה שיש לו חברה והוא מאוד אוהב אותה לא אומר כלום?? עזבי חבל שאני ידבר

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

א', אני ךלא מאיימת, אני מזהירה, כדי שלא תעשה את זה שוב. ב', לא אמרתי שהוא לא אוהב אותה, רק אמרתי שיש הומואים שיש להם חברה רק כדי שלא ידעו ולכן להגיד שיש לו חברה לא מספיק כדי להוכיח שהוא לא הומו.

Galadriel 3000

New member
אוף לעזאזל...

עכשיו קלטתי למה הייתי עצובה כל יום אתמול- בגלל השיחה ה"אינטליגנטית" שמתנהלת פה. זה ממש מעציב. למה אנחנו צריכים לדסקס בזה בכלל? אז שמי שחושב שהוא הומו יחשוב שהוא הומו ומי שלא חושב שלא יחשוב... אגב (ואני בצד של האלה שאומרים שהוא לא הומו)- אתם לא חושבים שזה קצת מעליב? תחשבו עליכם בתור אורלנדו. נניח שהוא ידע על הוויכוח הזה, אתם לא חושבים (ונניח שהאלה שאומרים שהוא לא הומו צודקים) שזה ממש מעליב שהמעריצות שלך חושבות שאתה הומו? תחשבו על זה!

Lettuce Girl

New member
מה מעליב בזה?

סליחה, אני אומרת שאני חושבת שהוא הומו, וזה בכלל לא דבר רע! זה בדיוק כמו שמישהי תחשוב שהוא לא. ונגיד והוא היה הומו, היה מעליב אותו שאומרים שהוא סטרייט? תעשי לי טובה..

Galadriel 3000

New member
זה לא רע,

אבל תארי לך שאני אומרת עכשיו שנראה לי שאת לסבית לפי איך שאת מתנהגת, זה לא מעליב?

למעלה