סקר חדש

yovav19

New member
דינה וציפי... סקר ... ותנמקו בבקשה!

את מי אתם אהבתם יותר את דינה או את ציפי??? ובבקשה לנמק!!

yarden777

New member
את ציפי ...!

היא פשוט אמא נפלאה היא מרשה הכל לילדים שלה !!

yuvi55

New member
אמא חייבת לתת גבולות לילדים אחרת הפ

לדעתי,התנהלות משפחתה של ציפי גובלת בהפקרות , חייבים להעמיד גבולות, בעיקר בשעות השינה, לא צריך להיות בני אדם נוקשים,קשוחים מדי, אבל ילד חייב גבולות , אחרת לא יגיע לבית ספר בזמן,ומכאן יש השלכות לעתיד., ילד שגדל באווירה שהכל מותר, לא יכול פתאום לקבל סירוב או לא לעמוד באתגרים שיציבו לו החיים, הן בצבא ובחייו האזרחיים לאחר מכן, מה זה,ילד הולך לישון ב-03.00 בלילה, איך מצפים שיקום בזמן ללימודים ? ציפי עושה רושם של אמא שזורמת עם הילדים שלה, נותנת הכל, בלי חשבון ! דינה נראית לי אמא מציאותית שמעמידה מגבלות של זמן, הטלת משימות על כל בני הבית, בכך היא מחנכת לשיתוף פעולה בעבודות הבית, התרשמתי שהצליחה לקרב בין שני אחים - בניה של ציפי שלא דיברו שנים, כל הכבוד !

raanan152

New member
תגובה

אני ציפי... לידיעתכם, התוכנית צולמה בחופש הגדול וכמו שכולם יודעים שאין בחופש הגדול לימודים לכן כמו אצל רב בני הנוער המתבגרם הלילה הופך ליום והיום ללילה... ואצלנו הבית הוא לא שונה. בזמן הלימודים יש מגבלות וגבולות.

no name ooo

New member
זה באמת לא טוב ללכת לישון ב3 אבל...

זה באמת לא טוב ללכת לישון ב3 בלילה בלימודים אבל מן הסתם זה צולם בחופש

yovav19

New member
נ.ב. אני אהבתי יותר את ציפי

לציפי יש סמחת חיים אבל... גם מאוד אהבתי את דינה... כי היא הרבה יותר יודעת איך להיות...אמא.. ובאמת איכפת לה מהילדים קצת יותר מבילויים ומבעל...!!! תמשיכו ככה... ולמרות שאני אוהב את ציפי... היתיי מציע לה להשפתר בקטע של חינוך הילדים!

Dulce Maria13

New member
את דינה

אני סתם אוחרת
כי בגלל שאצל ציפי הכל זה בלגן אחד שלם ואני הייתי מעדיפה משפחה רגועה ושלווה..

eranmc

New member
לא זוכר מי זו מי...

התמניה מגניבה מצחיקה והכל - אבל אין לה גבולות והילדים שלה יכולים לדרדר לפשעים. יותר מדי חופש. בסופו של דבר הם יהיו מאושרים. השניה משעממת, סגורה, לא מבטאת את עצמה - אבל יודעת לחנך את הילדים שלה בצורה מעולה - בטח הילדים שלה יגדלו להיות בעלי מקצועות יוקרתיים... אבל יהיה להם חיים פחות מאושרים ומרובעים. לסיכום שילוב של שתיהן - אמא מושלמת.

שתיהן עיצבנו אותי הרבה

הדינה הזו מגיעה לציפי הביתה ושום דבר לא נראה לה כאילו היא גרה באיזה ארמון או משו
עכשו לדעתי הכוווול היה שם מבוים מהתחלה ועד הסוף. הבמאי אמר לגברים האומללים (כל אחד יש לו את העונש שלו
)מה להגיד וגם לילדים ורואים שלפעמים סביון -איח איזה שם- לא זכר את השורות בעל פה..נראה לכם שבעזרת דף תלוש ממחברת שעוז כתב לאוהד הם יחזרו לדבר??? זה הכל היה מבוים לא מאמין שזה אמיתי. והקיר בירוק חחחחח..מה שהכי עיצבן אצל המשפחה של ציפי זה חוסר ההתחשבות שלהם בשכנים או בהורים .לסיכום הכל מבוים אבל אם אני יתאמץ קצת דינה יותר נחמדה ולבבית .

זה אולי היה

מצחיק הקטע עם "עבדתי עליה", אבל בעצם זה מראה על חינוך שלמילים אין משמעות. גם האב בשיחה עם הבן אומר בפירוש: "בעצם מה שאתה אומר לי זה, שאתה מצפצף עלי. החופש צריך להיות עם אחריות, לא הפקרות, ולא פרס לרמאות ולשקר ביודעין. אף אחד במשפחה לא יודע איפה נמצאים הילדים שלהם בלילה. זה לא נראה לי חינוכי, וגם לא בטיחותי.

אהבתי את דינה!!לא אהבתי את ציפי

דינה בחורה שיודעת לדאוג לילדים שלה להשכלה שלהם לחינוך שלהם. יודעת לשמור על עצמה מבחינה ספורטיבית דואגת לבית שלה שתמיד יהיה מסודר זה שיש לה בעל שלא רואה מה יש לו בבית זה כבר בעיה שלו ושלא יתפלא אם היא תבגוד בו יום אחד. ציפי בראש שלה רק מסיבות וכיף,לא פעילה מבחינה ספורטיבית ובעלה סובל שכל יום צריך לשכב עם אחת שדומה להיפופטם,בעלה ביקש ממנה יפה שתעשה דיאטה והיא במקום זה צוחקת עליו ועל הילדים שלה,בחיים לא ראיתי אימא כזו שלא אכפת לה מהילדים שלה,הבת שלה בת ה16 יוצאת לבלות בשעה 12 בלילה.. ציפי הבת שלך כולה בת 16 קצת מסוכן היום... וכל החברים שבאים בשעה 1 בלילה למסיבות ומפריעים לשכנים,עכשיו חסר קצת חשיש סמים קלים ויש "פרטייה" מוצלחת.ועוד נותנת לבעלה לעשות עבודות בית וגם "מגתגלגת" מהמיטה בשעה 8..בבוקר ואולי אחר כך תקום!! ציפי לא דוגמה טובה לאימא!!!!

yupiter g

New member
אז אני הבת של ציפי...

קודם אני רוצה להגיב לך... שאכן יש לנו גבולות, וכשאנחנו יוצאים אנחנו עם פלאפון וכל הזמן יש בנינו קשר טלפוני... אתם שצופים מהצד לא בדיוק יודעים מה קורה. צילמו אצלנו המון המון המון שעות וערכו את התוכנית לשעה וחצי אז תסיק לבד, שערכו את התוכנית שתהיה קצת קיצונית! אנחנו יודעים לעשות לעצמו גבולות לבד..! וכמובן שאין סמים ואני מאוד אוהבת את דרך החינוך של אמא שלי, והלוואי על כל אחד מכם אמא כמו שלי!!! ובקשר ל"מסיבות" בלילה.. אין אצלנו כל יום מסיבה.

DREAM111

New member
לא היתה לי אהבה יתרה לאף אחת

מהן אלא התחברתי יותר לחיות של ציפי לשמחה לצחוק. לא חושבת שדרך החינוך המאוד חופשיה של ציפי היתה מקובלת עלי אבל מצד שני המשמעת המאוד חונקת של דינה נראת לי גם מוגזמת. אני חושבת שכל אחת מהן צריכה לקבל קצת מהשניה והעובדה היא שציפי אמרה שהיא לוקחת את ההשתתפות של הילדים ממה שדינה העלתה. אני חושבת שאין בעצם אמא מושלמת ובכל אמא אנחנו נמצא איזשהם פגמים. החוכמה היא לנסות להגיע גם לחינוך וגם להנאה והאושר של הילדים, לדעת מתי לשים גבולות ומתי להסיר קצת את הרסן.

Tali1912

New member
ג'מני

התחברתי לציפי יותר בגלל שמחת החיים שלה וגם שהיא תמניה אסלית. אבל בקטע של ללכת לישון בשלש לפנות בוקר (הילדים) זה לא היה קורה אצלי. או לישון על הריצפה בסלון. ואהלן DREAM111 (בז'יז'י
)

למעלה