סקר חדש

ציפי../images/Emo6.gif

היא הכי מאגניבה
גאאד...תמיד חלמתי שאני אזמין חברים בשתיים בלילה

Kate9

New member
דינה.

כי היא בן אדם מחונך ומשכיל. ציפי? אני באמת צריכה להוסיף משהו?

s.p.y

New member
כנראה שצריך משהו באמצע

כי ציפי מאוד חמודה ומצחיקה , אבל אם היא תציב גבולות לילדים שלה כולל שיעזרו בבית - זה יהיה מושלם. דינה מגבילה מידי. לא לראות טלויזיה יותר מידי וכו', קצת מוגזם. בחיים לא אמרתי לילדים שלי לראות טלויזיה שעתיים ביום וכד'. הרי תמיד יש מצב שפתאום יש משהו מעניין ורואים יותר ואז יש ימים שאין משהו ולא יושבים כמעט מול הטלויזה בכלל. אז למה לבזבז אנרגיות על דברים כאלה. יש דברים אחרים שחשובים בחיים, שצריך לכוון אליהם .

no name ooo

New member
זה לא ענין של אהבה...

לדעתי שתי האמהות לא כ"כ טובות כי ציפי יותר מדי נותנת הכל לילדים שלה ודינה יותר מדי קשוחה... לדעתי צריך להיות בדיוק באמצע... יותר חברותית מדינה ויותר קשוחה מציפי! אי אפשר להגדיר את זה ממש..

ציפיייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

חפלות ליבריות חופשיות נותת חופש לילדים שלה הכי טוב.. אבל אממממ עדיף עד גבול מסויים אבל ת'אמת???? מה כפ'ת לי אמא כמוה בכיף שלי חפלות מסיבות לעשות מה שאני רוצה..למרות שצריך להציב גבולות אבל דינה הציבה יותר מידי אז ציפי לשלטון

RaZiK4

New member
ברור ש..ציפי../images/Emo99.gif

חח הייתי לוקח אותה אליי הביתה
אחלה אמא
מסכימה להביא חברים ב-3 בבוקר... עוד עם גיטרה

Double U

New member
אמממ...דינה.

דינה - אני יודע שכולם חושבים שדינה יותר מדי מגבילה את ילדיה...אבל!! תסתכלו טוב: יש לה שתי בנות קטנות יחסית+בן 18. מה שתי ילדות קטנות צריכות לעשות ב23:00 בלילה מחוץ לבית? למה שתי ילדות צריכות לעשות מסיבות כל שני וחמישי באמצע הלילה? לגבי בן ה18 אני לא מסכים עם המדיניות של דינה. ציפי - אין גבולות! נראה לי מאוד מוזר שהיא מרשה הכל לילדים שלה, אבל כשאחד הבנים שלה מבקש לערוך תפילת ערב שבת, היא לא מסכימה (רק בסוף...). הילדים של ציפי אכן בוגרים, אבל לעשות חאפלות כל יום בבית, כשזה על חשבון השכנים המסכנים...אסון!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בהשראתו של ההודעה של yovav19. רוצו להצביע
אתם מוזמנים להמשיך ולנמק מדוע בחרתם בדינה/ציפי

wowit linoy

New member
אני לא מאמינה פשוט

ציפי יודעת לתת גבולות!! תאמינו לי.. זה היה בחופש...הלווווו??? אז היא רוצה לפנק אותם בחופש עם חגיגות.. היא אמא מאד שמחה...ויש לך שמחת חיים.. אבל בלימודים היא לא נותנת להם להבריז ככה..לישון ב-2 כל יום... ממש לא.

בקשר לדינה וציפי

אנימאד נהנת מהתוכנית קודם כל בקשר לביקורת לציפי יש ילדים גדולים בני 13 16 19 ומעלאה ילדים גדולים בתקופתהחופש מלפסים להנות ממנו בכול זאת הייתה להם שנת לימודים ארוכה כל אמא כאן בפורום ובכלל ניתקלה יותר מפעם אחת בילד או ילדה שרוצים לצאת לבלות גם בשעותהקטנות של הלילה זה בסך הכול מאד טבעי בקשר ללישון בסלון תאמינו לי שהרבה יותר כיף להרד על מזרן בסלון מאשר בחדר שחם בו וזה הכי לגיטמי בעולם ועוד בתקופת החופש שבה אפשר לצאת מהמסגרת הנוקשה של כל השנה תראו הבעל וילדים של ציפימחבדים אותו האוהבים אותה גם בטוב וגם ברע הדוגמא הכי יפה לזה כשהיה טקס זשנוי החוקים כל המשפחה ישבה הם הקשיבו וניסו וכןם קשה לקבל מרות מאמא רובטיתכמו דינה במיוחד בתקופת החופש בקשר לאחים שלא דיברו זה קורע כל אמא דינה היאאשת חינוך והיא הצליחה להגיע לילדים בדרכה שלה ותאמינו לי שהאחים הוימשלמים בסופו של דבר עם או בלי התערבות אניאחות גדולה בבית של 3 בנות ומריבות בין אחים זה לא דבר זר בשום בית וכשאני ואוחתי רבות העולם יכול להתהפח ואנכנו לא נדבר ביום שנהיה זקוקת אחת לשנייה הכול עבר כיאלו לא היה וככה זה בכול בית אז להרגע בבקשה ציפי היא בו אדם חיי שיודע לשים גבולות שצריך וכן יש לה ילדים גדולים עם כישורים חברתים ולא סנובים וכן היא מתפחת את המישפחה שלה ונותנת להם חופש יש לה בעל אוהב וחיי חברה דינה לעומתה היא בן אדם משעמם ורובטי שחייה בצל של בעלה ולא נותנת לעצמה כלום ומחנכת שני ילדים ארסטוקרטים שעושים מה שבא להם כשאמא כביכול לא רואה בקשר לרעש של השכנים עוד לא ראיתי אף שכן ניגש ומבקש שקט ממשפחה של ציפי להפך ראיתי חברים שבאים כנראה שכנים חברות שבאות וחופש יצירה לילדים אז לא הכול מושלם אבל איפה באמת הכול מושלם רק שתדעו אצלי בבית יש ליאמא שהיא ואמא וחברה וגם אצלי ישבו חברים בחופש עד השעות הקטנות וגם אני בתור ילדה נרדמתי בסלון וגם אני להפך מחברות שלי בן אדם עצמי ומחושב ונקי ולמדן כככה שמי אנכנו שנשפוט את הסוג חינוך המטרני בחופש ????????

לאף אחת לא התחברתי

אם כבר דינה ניראת לי יותר חמודה. ציפי כזו מנסה להיות קולית ומגניבה ואני אישית חושבת שזה אובר. היא נחמדה והכל, אבל טו מאץ' הו-אה, לא אוהבת את זה אצל אנשים. חוץ מזה הבעל של דינה ניראה לי מעצבן ברמות, לא סבלתי אותו. הבעל של ציפי ניראה גבר לעיניין, הרבה יותר רגוע ממנה, בכלל לדעתי הם צריכות להחליף בעלים, הבעל של ציפי יותר מתאים לדינה ולהפך.

חח הצבעתי לציפי../images/Emo6.gif

היא כזו מאגניבה..ואני אוהבת כאלו
כל אחד היה רוצה להביא חבר בשתיים בלילה

ציפי ללא ספק.

דינה יותר מדי מגבילה. ילדים בגיל הזה לא אמורים ללכת לישון ב-11 וזו קצת חוצפה לאסור עליהם לצאת עם חברים וזה. במיוחד על הבן בן 18. חוצמזה שהיא אמא ממש מגניבה

וגם ממש לא אהבתי מה שדינה אמרה

שהיא לא חברה של הילדים שלה. אז בשביל מה היא הביאה ילדים לעולם? כדי להגביל אותם ולהעניש אותם? :/

למעלה