סקר חדש!

תיק דבקה

ידוע בגילויים ובסקופים הייחודיים שלו, אבל גם באמינות שלו כמקור נמוכה מאוד, ביחס למקורות עיתונאיים אחרים. אם תרצה, אני יכול לנסות לענות לכל אחת מהנקודות שלך ממה שאני יודע כי למדתי קצת אסטרטגיה וגם את הזירה שלנו פה, אבל מה הקשר של זה לפורום?

סליידר

New member
מה היה הקשר של כל הסקרים הקודמים

לפורום? אתה מוזמן להציע סקר חדש שיופיע לאחר סקר זה. אני אשמח אם תפרסם תגובה לנקודות שעלו בשירשור לטובת הפורום וקוראיו.

MetalSinagouge

New member
זה די קשור.

הפחד הוא הסוללה של המאטריקס. דוגמא שיטחית: שיט- ראיון עבודה, אבל אני מפחד לנסוע באטובוס בגלל מחבלים. נו טוב, נמשיך לחיות סמוך לשולחן ההורים עד גיל 40 ואז נלך למילואים ונחתום קבע ונהיה אזרחים טובים ומכובדים.

אני חשבתי

שהמאטריקס מושתת על חוסר מועדות, הרי האנשים לא מפחדים להתנתק, אלא לא מודעים לשעבוד שהם חלק ממנו.

MetalSinagouge

New member
לא ניסחתי נכון.

הפחד הוא מה שגורם לחוסר מודעות. למרות שלדעתי אנשים גם מפחדים להתנתק. עוד דוגמא שיטחית: הרבה פעמים קשה להודות בטעות של עצמך בפני האחר. זה מזין את האגו.

AnnabeI Lee

New member
כי פתאום אכפת לך ממה שקשור או לא

קשור ל"נושא הפורום"? עשה טובה...

סליידר

New member
סתם שתדע, שהפוליטיקאי שליברמן

הכי מעריך הוא ביילין. והוא אמר את זה בעצמו. הוא לא מסכים בכלום איתו, אבל הוא הכי מעריף אותו ואת הנחישות וההתמדה שלו.

MetalSinagouge

New member
Owned.

אבל אנחנו, אליטת הגיימרים לא נכנסים לזוטות כמו לכתוב את זה נכון, אז לפעמים הP נכנסת לפני הO, והW במקום הO :)

AnnabeI Lee

New member
I didn't say I cared that much...

abd besides if you are so big on connections, how is denying Canada's existance connected to the forum?

2 סיבות

1. זו הייתה פרובוקציה כדי לעורר את הישנים אצלך בפורום שלא תפקד מספר חודשים. תרשמי לעצמך כפיות טובה בפנקס הקטן, בסדר? 2. הטלת ספק היא עצם מעצמות הפורום.

AnnabeI Lee

New member
oh please...

and then you wonder why I always think you are cxriticizing... Write "double-facedess" in your notebook...

למעלה