סקר מטלה שנואה

../images/Emo41.gif סקר מטלה שנואה ../images/Emo41.gif

אז תגידו, מה המטלה הכי שנואה עליכם בתחום ניהול משק הבית
האם זה :
לשטוף כלים
ספונג'ה
לבשל
לעשות כביסה ואם לא משהו מאלו, מה באמת הדבר שהכי משביז אתכם ובכל זאת צריך להיעשות

לקשמי

New member
כביסה

אבל אם היתה לי מכונת כביסה בדירה, זה היה יכול להיות נחמד. פשוט כשזה מצריך השגת כסף קטן וללכת עם עגלה כבדה עמוסה בכביסה למכבסה, זה גורם לי לדחות את זה שוב ושוב. עם זאת אני שמחה שאתמול התגברתי על העצלנות והלכתי למכבסה. איזה כיף ללבוש בגדים נקיים.

אני שונאת

להוריד כביסה ולקפל אותה וגם הדחת כלים. אני מתגעגעת לאמא שהייתה מכבסת/תולה/מורידה/מקפלת/מגהצת בשבילי וגם למדיח הכלים בבית אמא........

JaneLame

New member
Thumbs up

מכונות כביסה שיש במכבסות אוטומטיות עושות סיבוב אחד בלבד. הבגדים לא יוצאים נקיים מספיק. כל הטרחה הזו לפעמים לא שווה. מרגיז.

עמית22

New member
ספונג'ה

ובדיוק עכשיו סיימתי לעשות את זה. לבשל אני מאוד אוהב, לשטוף כלים זה תרפייה בשבילי וכביסה אני עושה במכבסה או בבית אמא...

פרח משי

New member
נצל"ש - שאלת כביסה !../images/Emo53.gif

כמה עולה לעשות כביסה במכבסה??? והאם משתלם יותר לקנות מכונת כביסה??

כלים ../images/Emo70.gif אין בכלל ספק

במיוחד כשהכיור קטן וערימת הכלים טופחת גולשת ממנו כל הזמן, עד שאני נזכרת לשטוף אותה. ומאחר שהמלאכה לא נסבלת, אני אף פעם לא שוטפת כשזה רק בגדר כוס או צלחת. אוף, מדיח קטן היה פותר לי את הבעיה.

JaneLame

New member
פיתרון אחר

מעט כוסות וצלחות. לי יש רק 3 מכל דבר, אז אין סיכוי שתצטבר ערימת ענק.

Mיקי_

New member
ספונג'ה גיהוץ ואיבוק

אווחחח אני שונאת שונאת אני מוכנה לטאטא את כל הבית אבל לשטוף זה כזה מעצבן... ואני שונאת גם לגהץ, זה לעמוד שעות ככמו מפגרת על כביסה שהיא אפילו לא שלי... בעעע והכי הכי נורא מה שאנחנו פשוט לא עושים זה לאבק...

Springy

New member
ספונג'ה (תכנסו, שוס בפנים)

גיהוץ במקום השני ואבק במקום השלישי - אבל - יש לי שוס! גיליתי פטנט מעולה לניקוי אבק לא מעיק (טוב, נו, מעיק פחות מהשיטה המסורתית של מטלית שצריך לשטוף כל שניה). בחנויות למוצרי רכב, וכן באייס, הום סנטר ודומיהם - יש מעין מברשת לניקוי האוטו - כמו בתמונה המצורפת. היא מעולה גם לניקוי אבק מהבית, והרבה פחות מעצבנת ממטלית. אבל חכו, זה לא השוס. הנה השוס: אסור לשטוף את המברשת. ככל שהמברשת מלוכלכת יותר כך היא מנקה טוב יותר. נסו ותהנו D-:

babylon_a1

New member
אז ככה

לשטוף כלים - שונא !!! ספונג'ה - לעיתים רחוקות אז לא אכפת לבשל - אוהב ! לעשות כביסה - מכבסה

למעלה