סקר מטלה שנואה

פומפיה

New member
חסר: כל התשובות נכונות ../images/Emo3.gif

טוב, האמת שלשטוף כלים אני אוהבת. אני לא רוצה ולא ארצה מדיח כלים. נחמד לי לשחק עם המים... במקום הראשון: גיהוץ. אני שונאת את זה, והוא מספק לי הרבה מדיי עבודה (הייטק). במקום השני: אני מאוד מסודרת ונקיה, אז לקנות את הבית זה מצוין, אבל אם אני יודעת שיש הרבה מה לעשות, זה בהחלט מדכדך. מצד שני, מוסיקה טובה יכולה לרכך את הסבל.

מיה ישי

New member
ללא ספק אני הכי שונאת

לשטוף רצפה ונקות אבק לכן בדירה החדשה לא יהייה שום מדף שיצבור אבק... אני יוצאת במאבק נגד האבק

קישקוש

New member
ספונג'ה!!

לשטוף כלים אין לי בעיה (למרות שאני שוטפת גם את של שותפתי היקרה..) לבשל אני ממש אוהבת וכביסה ממילא אמא שלי עושה לי :)) מה שכן- אני שונאת אבק אבק ואבק! החלון שלי מעל הרחוב, וכל שני וחמישי צריך לנקות אותו (אבל רק במידה ורוצים שהחלון יהיה פתוח. אם לא- כמו שאני עושה- לא צריך לנקות בכלל
)

נימשון

New member
שונאתתת -\../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

שונאת להוריד את הזבל ולנקות
לנושא הנקיון מצאתי פתרון, יש לי עוזרת בית
עם הזבל אני מתמודדת למרות שממש ממש שונאת

JaneLame

New member
גם זה פתיר.

שכנה שלי שירה מצאה שיטה להימנע מהורדת הזבל: אנחנו גרות בקומה ראשונה, ואם מכוונים את שקית הזבל ממש טוב מהחלון אפשר לקלוע לצפרדע הירוקה בקלות. אחרי הרבה אימונים היא כבר מבצעת את זה חלק.

newKiticat

New member
ווי!

אני קוראת לארון שלי- חיילים גרמניים! הכל מסודר תיק תוק שם! לפי צבע וגוונים, ופינה על פינה, כך שכל הערימה יוצאת ישר ומסודר. כל סוג של לבוש עם אחיו למשפחה.. בכלל, לסדר זה כיף.

גילדורי

New member
לעשות כביסה...

כרגע עוד אין בבית מכונת כביסה והקיבוץ כמובן קמצן על אז בנתיים הכביסה נעשית ביד...וזה מציק...ממש...

הכי מבעס זה לתלות/להוריד/לקפל

את הכביסה הלבנה מה שנקרא אצלינו- הלבשה תחתונה למי שלא הבין... אצלינו ממש לא אוהבים לעשות את זה! לגבי ספונג'ה או כלים אין לי בעיה- אני אוהבת מים ואם יש מוזיקה ברקע זה בכלל סבבה...תנסו - זה די מעביר את הזמן...

emily play

New member
אני דווקא חובבת עבודות בית ככלל

אם אני חייבת לבחור אני מניחה שספונג'ה הכי פחות חביבה עלי, בעיקר כי זה כרוך בהמון טרחה של להזיז דברים כבדים. כלים אני דווקא די אוהבת לעשות, וכנ"ל כל מה שקשור בכביסה, ובישול זה ממש טרפיה. אבק יכול להיות שלא הייתי אוהבת, אם הייתי טורחת לעשות את זה אי פעם. כמה טיפים לשונאי הגיהוץ - נסו, במידת האפשר, למקם את קרש הגיהוץ מול הטלויזיה ולגהץ תוך כדי צפייה, רצוי במשהו קליל וטפשי (כדי לא להיכנס לתוכנית יותר מדי, מה שעלול להוביל לשרפת הבגדים). זה מעביר את הזמן ממש בכיף. אמא שלי, שונאת גיהוץ מושבעת, אפילו מקליטה תכניות במיוחד בשביל שיהיה לה לגיהוץ וקיפול. ולסובלים מהעמידה הממושכת שכרוכה בעניין, אפשר פשוט להשיג כסא בר ולגהץ בישיבה. ואם כבר אמא שלי - עבודת הבית הכי שנואה עליה זה סידור מיטות. הרעיון של לשים ציפה על שמיכה ממש גורם לה לחרדה. אני חושבת שזה ממש דבר מטופש לשנוא.

newKiticat

New member
מבין כל אלה

אני הכי שונאת ספונג'ה, אם כי התחושה שאחר כך יש- היא מדהימה ומספקת. אני אוהבת לשטוף כלים (ואני אובססית לגבי זה מגיל צעיר מאוד. לא מסוגלת לראות כלים על השיש!!!) לבשל אני פשוט מטורפת!!! אני אופה ומבשלת ונהנת מכל רגע של זה. גם לגבי שטיפת הכלים שלאחר מכן! וכביסה? פשוט מרגיע לעשות. אין מילים אחרות. דברים אחרים שאני לא אוהבת לעשות? להוציא את הזבל... האממ. שונאת לנקות את האוטו שלי! שונאת!

למעלה