סקר קטנטן חובה על כולם

../images/Emo41.gifסקר קטנטן חובה על כולם../images/Emo41.gif

גנבתי רעיון והבאתי לכאן בואו נכיר האחד את השני לעומק יותר..
העתיקו את השאלות הבאות וענו עליהם בטוחה שתופתעו האחד מן השני.. רעיון נחמד להכירות מעמיקה יותר של האחד את השני.. מתחילים... 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום יאללה לדרך חברים..חובה על כולם להשתתף

../images/Emo13.gifואני מתחילה..עם תשובות שלי כמובן

1. השם שלי: ריקי קובץ' 2. כינוי\ם: בונצי ע"י הבעל ההונגרי שלי 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: בית ספר לאחיות 5. איך היית רוצה להיקרא: קרן, תמיד אהבתי את שם אחותי יותר משלי(עכשיו היא תגלה זאת לראשונה) 6. תבלין מועדף:פפריקה מתוקה 7. שתיה מועדפת:ביליס מתה על ביליס 8. דאורדורנט\בושם:בושם פואם וגוצ'י דאודורנט 10 של קרלין וקלאו 9. שמפו וקונדישינר: אל סב 10. האם שחית בעירום פעם:איזו שאלה רק פעם אחת הרבה פעמים (ושאר דברים בעירום חחח) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:רק ב1 לאפריל.. 12. צבע מועדף:כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן(אבל לא מגלה זה סוד) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ויקי רונית ריטה ועוד.. 15. כרית אחת או שתיים: שלושה שתיים מתחת לראש ואחת בין רגלי (פושעת אני) 16. חיות מחמד: שונאת חיות בבית! הדבר היחיד שנכנס אצלי הביתה זה אקווריום בגלל הילדים שלחצו) 17. סרט מועדף: אישה יפה -של ריצ'ארד גיר 18.מוזיקה בכללית: הכל לא מקובעת על סוג ספציפי 19. מכונית אידיאלית: מזדה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כאילו ..אולי...אתה מבין.. 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועודף:סטייק עסיסי במיוחד של כבש שנוא:נקניקיות המבורגר 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:קצת יומרני להגיב על שאלה שכזו אבל כן אני חושבת שאני סקסית אפילו עכשיו בהריון.. 25. היחסים עם ההורים : מעולים! במיוחד לאחרונה עם אבא בחופשה.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בעיר שאני גרה בה אני מרוצה כרמיאל 27. ממתק מועדף: סוכריות טופי 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף:הרבה שירים אין אחד ספציפי.. 30. אתר מועדף: סקס (אמרתי שאני סוטה חחח) 31. ספורט מועדף (לצפייה): שונאת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק):ושוב שונאת ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: גירושי מבעלי הראשון 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח חג מלא אהבה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:מדונההההה היא סקסית בטירוף 36. אוספים:אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיות לבד..מפחדת מהחושך תצחקו אבל ממש מפחדת להיות לבד בחושך 38. תגיד מילה טובה...:אהבה סבלנות הבנה 39. ספר מועדף: מי אכל את הגבינה שלי 40. עיתון מועדף:ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סקס והעיר הגדולה 42. כמה טיפים מהחיים: פרק ב' הרבה יותר מוצלח מפרק א'..הרבה סבלנות ואהבה.. 43. מועמד פוליטי: טומי לפיד 44. מפלגה: שינויי 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): הרבה זמרים אני אוהבת אין אחד ספציפי 48. זמרת אהובה: ושוב יש הרבה זמרות שאני אוהבת 49. להקות: כנ"ל 50. סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:פזיזה רומנטית חמודה בעלת פתיל קצר 52. אתה שונא אנשים ש..: שופטים אותך מבלי להכירך 53. אתה שונא מקומות ש..: סגורים בלי אוויר עם הרבה רעש 54. אני אוהב/ת: את הים לראות סרטים לאכול אוכל טוב טיולים ועוד.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מל גיבסון חולה עליו..חלומות אשליות 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ערבים (גזענית אני מה לעשות ) 57. מה הכי מגעיל אותך:ריח של אלכוהול 58. מה את/ה הכי אוהב?: את בעלי.. את ילדי מלאכי.. ואת משפחתי..ואת העולם. 59. משפטים שלך לסיכום פעם אמרו לי: "אם אין אני לי מי לי" אמצי את זה! ואני עדין מאמינה באנשים לא מוכנה לאבד את הקסם הזה את האמונה בבני האדם למרות שנפגעת כל פעם מחדש..לא יכולה להשתנות, רוצה לתת מעצמי בלי סוף.. קדימה מי נכנס אחרי..

אלהלה

New member
ואני השניה../images/Emo13.gif

1. אלה 2. אלושקה (וכבר לא קוראים לי ככה יותר
3. ישראל 4. סמינר למורים למלאכה
וכיום גננת 5. אלה - טוב לי עם השם שלי והוא עתיק אבל מיוחד עדיין(קוראים לי על שם הסבתא שלי - ויש עוד שם על שם הסבתא השניה אבל... לא אוהבת אותו
6. מלח, פפריקה, וטבסקו
7. נס חלש ו מתוק
8. CLHOE 9. 10. לא
בים בטח שלא - מתה מפחד מהים ובבריכה טוב שלא
שאחרים לא ימותו מפחד
באמבטיה כל הזמן 11. לא ממש אבל קרה כבר ל פעמים
12. סגול 13. עוד לא! אבל מי יודע מה יהיה
14. יש כמה טובים באמת 15. כמה שיש בסביבה, בדרך כלל אחת גדולה כזותי עם מילוי נוצות 16. חתולים, חתולים ועוד חתולים, וגם אחרים חוץ מתנינים ועכבישים
17. "זה הדוד שלי" סרט מדהים ומצחיק לאללה 18. מוסיקה של פעם - האמהות והאבות, סיימון וגרפונקל, ארבעת האחים... ועוד המון דומים 19. אלפא רומאו, מרצדס, יגואר,
20. יהיה בסדר... הכל עובר...
21. עדיף תפוחי אדמה, לחם ומתוקים, לא אהוב בשר מכל סוג... 23. מי יודע
24. לא מעידה על עצמי...
אבל אחרים אומרים שכן
25. כבר אין הורים אז אין יחסים אבל היו יחסים מעורבים
בין הורים מבוגרים ובת... 26. או תל אביב או ניו יורק
27. שוקולד 28. נוחות ובלי עקבים 29. כל מיני 30. הרבה ובמיוחד תצפית על כדור הארץ מלווין 31. לא אוהבת ספורט
32. שום וכלוםםםםםם 33. היה כזה... מחקתי מהזכרון! 34. החופש הגדול!!!!!!! החג הכי הכי מכולם
35. לא בכיוון אפילו
36. הכללללללללל אבל בגמילה כבר
כל מיני פיצ'פקס, מזכרות... 37. ברקים ורעמים
38. סבלנות והרבה, הבנה והקשבה 39. כל הדברים נבונים כמופלאים וכל הספרים של ג'ימס הריוט 40. לא קוראת עיתונים!!!!!!!!! 41. תוכניות טבע 42. הכל באמת עובר
סבלנות והכל מסתדר בסוף. 43. שרון 44. ליכוד 45. קור במיוחד באוגוסט
החלום שלי כל אוגוסט להיות באנטרקטיקה 46. דואר 47. ... 50. פנטזיה 51. אמיתית וישירה, כנה ונחמדה
52. יודעים רק להעביר ביקורת בלי לפרגן... 53. סגורים ומריחים רעעעעעעע 54. אנשים מעניינים, מקומות יפים ומעניינים לטייל בהם. 56. גרמנים וערבים! 57. מקומות מלוכלכים ושוק עם חיות שוכבות בארגזים... 58. חופש
ולעשות מה שמתחשק לי 59. גם הדברים הקשים עוברים וחולפים להם, צריך להאמין ביכולת העצמית ובכוחות שיש לכולנו בתוכנו.

טומי*

New member
OK יכול לנסות....

1 טומי 2 טומי 3 הונגריה 4 תיכון ועוד כל מיניי קורסים 5 אוהב את השם שלח 6 פלפל שחור 7 דיאט קולה ונסקפה 8 אפטירשייב TOMMY דאודוראנט OLD SPICE 9 חחחחחח יש לי קרחת 10 יותר מפעם 11 ועוד איך 12 ירוק 13 לא 14 ישנם כמה 15 1 16 אין לי 17 הבוגר 18 פרט לג'יז וקלאסי כמעט הכל.במיוחד הפינק פלויד,ארוסמיט,לד זפאלין,רובים ושושנים,נירואנה,גם שלמה ארצי ועוד שנות השישים ועוד ועוד.. 19פיג'ו 20 חבל"ז 21 אוהב סטאקים פיצות ---פשטאדות שונא 23 בטח תהיה יום אחד 24 לא 25 יש רק אמא מבוגרת 26 בעירי תל אביב 27 הכל במיוחד בלינצ'ס שאני מכין 28 נוחות 29 IMAGNE של ג'ון לנון 30 תפוז 31 כדורגל 32 כדורגל 33 שפיטרו אותי ממ.ד.א. 34 בהם מקבלים מתנות 35 לא חשבתי על כך עדיין אולי בגלגול הבא 36 דיסקים למוסיקה ו DVD 37 לחתוף התקף לב 38 תרגיש/י בטוב 39 מיסטיקה 40 YNET ידיעות אחרונות 41 לא רואה סדרות 42 תהיה אתה..תעשה הכל היום כי אולי אין מחר 43 כרגע אף אחד 44 מרץ 45 חום 46 מייל 47 יש הרבה ג'ון לנון (ז"ל) אריק איינשטין ועוד הרבה 48 ריטה ועוד 49 פינק פלויד 50 פופאי 51 ישר כנות מבדר ואוהב 52 שקרנים שחצנים ורמאים 53 אין בהם מספיק אויר 54 המשפחה הקרובה חברות/ים ועוד הרבה 55 אין 56 אין כאלו 57 עכברים 58 את הבת שלי ואת חבריי וידידיי 59 המוטו שלי (מניסיון אישי מר) תעשו הכל היום..כי אולי אין מחר!

reuven4u

New member
איזה משחק נחמד!!!! - והנה שלי:

1. השם שלי: ראובן 2. כינוי\ם: לובצ'ק 3. ארץ לידה: הונגריה 4. בית ספר ומסלול: ת"א - מחשבים 5. איך היית רוצה להיקרא: ??? 6. תבלין מועדף: שום - אני יודע שזה מסרח!!!! 7. שתיה מועדפת: מיצים, שייקים 8. דאורדורנט\בושם: speed stick.... 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש בסופר 10. האם שחית בעירום פעם: הרבה פעמים, ולפעמים גם עכשיו.. בלילות קיץ חמים 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:ממש לא 12. צבע מועדף: חום, צבע חמרה, ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עוד לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ירביב, נני, חגי, טאמאש וזהו 15. כרית אחת או שתיים: מתחת לראש ולפעמים במקומות אחרים.... :))) 16. חיות מחמד: 2 כלבים, 3 חתולים , עוד כמה חמוסים...כמובן בגינה 17. סרט מועדף: עם הרבה ויזואליות 18.מוזיקה בכללית: רגאי 19. מכונית אידיאלית: אופניים' אולי איזה טנדר גדול וישן 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ? 21. אוכל מועדף\ שנוא:מתוקים, לא שונא שום דבר! למורות שאני צמחוני אז לא אוכל חיות 23. חבר\ה לעתיד: ??? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אני מקווה 25. היחסים עם ההורים : אבא - ככה ככה , אמא - היו כיפיים מאוד! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בכיף היתי גר באיזה מצפה בגליל 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות:סנדלים 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא אוהב 32. הספורט המועדף (למשחק): שחיה, זה מה שעשעתי בהונגריה לפני שעליתי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר, כניראה הדחקתי :) 34. איזה חג אתה הכי אוהב: לא יכפת לי , העיקר לא צריך לעבוד!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: :)) ??? לא מכיר סלאבריטאיז בשמות, אבל היתי מחפש משהו חתיך, כניראה... 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: גובה 38. תגיד מילה טובה...: אהובה 39. ספר מועדף: באדולינה 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין 42. כמה טיפים מהחיים: אין ,חחחחחח 43. מועמד פוליטי: עלה ירוק!!!!!! 44. מפלגה: עלה ירוק!!!!!!! 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): israel vibration, bob marley,.... 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות , אבל זה היה מזמן וגם אלאדין!!!!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אויי לא!!!! 52. אתה שונא אנשים ש..: אני אוהב אנשים 53. אתה שונא מקומות ש..: א אני אוהב מקומות 54. אני אוהב/ת: את זה כבר אמרתי! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: סמדי, נו אתם לא מכירים 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום

ס מ ד י

New member
תשובותיי ../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

השם שלי: סמדר... שם משפחה-טוב אני לא הכי בקטע של לגלות שמות משפחה, אבל בגלל שאתם הונגרים, תרגמו את המילה "גנן" להונגרית-זה שם המשפחה שלי
כינוי: סמדינק'ה, סמדו'ש, סמדר (כשההורים מעוצבנים)
ארץ לידה: ישראל
בית ספר ומסלול: לא הבנתי
איך הייתי רוצה להיקרא: השם הזה בסדר גמור
תבלין מועדף: פפריקה
שתיה מועדפת: מיץ תפוזים עם קצת, ממש קצת סוכר
דאודורנט: פה, אני לא שמה בשמים
שמו וקונדישינר: פינוק
האם שחיתי בעירום פעם: בטח! בגיל 3
האם אני נהנית לצחוק על אנשים: לפעמים זה מתבקש, זה לא ממש תחביב
צבע מועדף: תכלת-כהה, גוון השמיים עכשיו
האם נמצאתי נאשמת באיזשהו פשע: פחחחח, מתים לתפוס את מי שעושה גרפיטי בכל השכונה הזו כבר שנים
חברים וחברות הכי טובים: אלינה, מירי, אלה, יונה, נימי וספי
כרית אחת! לפעמים בלי כרית
חיות מחמד: אין לי, היו לי דגים אבל כולם מתו... זה היה די עצוב, אז וויתרתי על הרעיון
סרט מועדף: קטע מהסרטים
מוזיקה בכללית: שקטה ומלטפת
מכונית אידיאלית: ב.מ.וו
מילים שאני מרבה להגיד: ס'עמק (מה לעשות...)
אוכל מועדף: ספגטי אוכל שנוא: בשר (צימחונות חבר'ה!)
חבר לעתיד: אי לי תוכניות בינתיים
האם אני מחשיבה עצמי כסקסית: לפעמים
יחסים עם ההורים: קומסי קומסה (ככה ככה)
העיר שבה הייתי רוצה לחיות: טוב לי איפה שאני
ממת מועדף: סניקרס! מממ... *אייקון מתמוגג*
נעליים מועדפות: נעלי ספורט (זה נוח!)
שיר מועדף: Jaded / Aerosmith
אתר מועדף: הוטמייל (Hotmail)
ספורט מועדף לצפייה: התעמלות אומנותית וכדורעף
ספורט מועדף למשחק: ריצה וקפיצה לגובה
רגע הכי משפיל בחיי: כשנפלתי בביצפר ליד החלק של הי"בניקים ושרטתי לעצמי חצי מהפרצוף על אספלט
איזה חג אני הכי אוהבת: קריסמס, אבל אני לא חוגגת אותו
אם הייתי לסבית למי הייתי עושה טובה: אין לי שמן של מוסך (שמץ של מושג
)
אוספים: מדבקות [ואל תסתכלו עליי ככה]
פחד הכי גדול שלי: ללכת בחושך בבית קברות
להגיד מילה טובה: מילה טובה
ספר מועדף: The Thief Lord / Cornelia Funke
עיתון מועדף: מעריב
סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות
טיפים מהחיים: לעולם אל תאכלו סוכריות בטעם וניל
מועמד פוליטי: אף-אחד לא קוסם לי במיוחד
מפלגה: כנ"ל התשובה הקודמת
חום או קור: קור
מכתב דואר או אי-מייל: אי-מייל [לא לוקח לזה כ"כ הרבה זמן]
זמר אהוב: הסולן של להקת Coldplay והסולן של להקת Aerosmith (שכחתי איך קוראים לשניהם
)
זמרת אהובה: אשאנטי, היא מדהימה
להקות: Aerosmith, Coldplay, Nirvana, Green Day, The Calling, Blink182
סרט מצוייר אהוב: רובוטריקים Transformers
תיאור עצמי ב-4 מילים: שיואו, היא פשוט מקסימה
אני שונאת אנשים ש: יורקים על אחרים, מרביצים בלי סיבה, רוצחים, נצלנים, צבועים, ו... עזבו יש רשימה ארוכה... אבל אני לא ממש שונאת, אני לא אוהבת את התכונות, זה לא אומר שאני שונאת אנשים... אני לא ממש שונאת אף-אחד
אני שונאת מקומות ש: צבועים בצהוב (נו זה מזעזע)
אני אוהבת: שוקולד, פרחים, מכנסיים מתרחבים, עצים, מים, ים, שמש, עננים לבנים, סתיו, שלכת, מחשב שעובד (ויש עוד הרבה, גם כאן הרשימה מאוד ארוכה)
אהבה אפלטונית שלי: לא יודעת, אולי נימי
אני שאני הכי לא אוהבת (לא שונאת, אלא לא אוהבת): ליאור הפוסטמה וצליל המתקרצצת הזו, כמה אפשר לסבול אותה?!
הכי מגעיל אותי: קישקשתא וסוכריות בטעם וניל
אני הכי אוהבת: לחייך ולאהוב
משפט לסיכום
*מי שרואה סוכריית וניל-להתרחק באיטיות

ס מ ד י

New member
רק הערה קטנה לכולם-../images/Emo63.gif

איכפת לכם לכתוב גם את השאלות? כי אני לא מבינה על מה אתם עונים... תודה

ס מ ד י

New member
אני יודעת,../images/Emo63.gif

עם זאת זה לא ממש נוח... יותר נוח לקורא כשהנקודות מונחות לפניו
אבל אני תמיד מחפשת את הדרך הקלה...

אני ענת

New member
מוכנה לנסות...

1. השם שלי: ענת 2. כינוי\ם: ענתי, ענתוש 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון + קורסים 5. איך היית רוצה להיקרא: אהובתי 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה, ויסקי (שיבס) 8. דאורדורנט\בושם: עדן 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לעיתים רחוקות, נזהרת לא לפגוע. 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: נהיגה מהירה 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש, מיוחדים. 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: הארנבת של הבן שלי. 17. סרט מועדף: אישה יפה 18.מוזיקה בכללית: שקטה ורומנטית 19. מכונית אידיאלית: ג'יפ 4X4 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "כמו שסקארלט יקירתי אומרת... גם מחר תזרח השמש" 21. אוכל מועדף\ שנוא: שונאת - כרוב 23. חבר\ה לעתיד: מקווה שיהיה... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן 25. היחסים עם ההורים : חבל"ז 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הבית שלי בו אני רוצה להמשיך לחיות. 27. ממתק מועדף: שוקולד, מרציפן 28. נעליים מועדפות: ריבוק. 29. שיר מועדף: "מאיה" - שלום חנוך. 30. אתר מועדף: תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): בלט על הקרח 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: כשפיטרו אותי לפני חצי שנה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אין סיכוי... 36. אוספים: קריסטלים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג'וקים 38. תגיד מילה טובה...: לנשמה אהובה 39. ספר מועדף: ספרי פילוסופיה 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יאיר לפיד 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: טומי לפיד 44. מפלגה: שינוי 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: מייל 47. זמר אהוב (אהם): שלמה ארצי, מייק בראנט. 48. זמרת אהובה: ריטה, ג'ודי קולינס 49. להקות: קווין,אוריה היפ, קינג קרימזון. 50. סרט מצוייר אהוב: במבי, מלך האריות. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אישה - תרתי משמע 52. אתה שונא אנשים ש..: קמצנים 53. אתה שונא מקומות ש..: סגורים וחשוכים. 54. אני אוהב/ת: את הילדים שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: רוברט רדפורד, ריצ'ארד גיר 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שקרנים וקמצנים 57. מה הכי מגעיל אותך: ריחות רעים 58. מה את/ה הכי אוהב?: פינוקים, חום ואהבה אמיתית 59. משפטים שלך לסיכום - לא שלי, של ניטשה "מי שיש לו איזה למה שלמענו יחיה. יוכל לשאת כמעט כל איך".

אני ענת

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif לישראל../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

תודה! השיר המיוחד ביותר של מייק בראנט. התרגשתי ושמרתי. תודה

גלי®

New member
יאללה , פסדר ... סטרפטיז ... ../images/Emo8.gif

1. השם שלי:גלי (תתפלאו , גם בחיים אני "גלי"...) 2. כינוי\ם:לא מסוגלת להזכר בכינוי... 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:הריאלי - סוציולוגי 5. איך היית רוצה להיקרא:האמת ? תמיד רציתי שיקראו לי אלונה ... 6. תבלין מועדף:שומשום 7. שתיה מועדפת:קינלי לימון 8. דאורדורנט\בושם:ME 9. שמפו וקונדישינר:הוואי , נטורל פורמולה , כל אלה שלא מבצעים ניסוייים בבעלי חיים... 10. האם שחית בעירום פעם:בטח.. מי לא ? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:תלוי על מי... 12. צבע מועדף:כחול לסוגיו... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:ניאוף - נחשב ?
14. חברים\ות הכי טובים\ות:תרשו לי לא לענות ? 15. כרית אחת או שתיים:3 ... 16. חיות מחמד:5 חתולים , 2 אוגרים זהובים , 2 אוגרים סיביריים , שרקן ועוד היד נטויה.... 17. סרט מועדף:"מופע הקונוע של רוקי" 18.מוזיקה בכללית:הסיקסטיז רולז... 19. מכונית אידיאלית:ביקסי שלי... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כאלו עם סיומת "שהו"(איכשהו" " מתישהו" וכאלה...) 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף :לנגוש עם הרבה חמאת שום , מלוכיה ... שנוא : רגל קרושה , גפילטע -איכס.... 23. חבר\ה לעתיד:מהזה ? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:מאד... 25. היחסים עם ההורים :עם האחד שנשאר לי , טוב ומעלה ... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:טוב לי היכן שאני... חיפה... 27. ממתק מועדף:ביסלי על טעמיו השונים... 28. נעליים מועדפות:נעלי בית ... 29. שיר מועדף:תבחרו איזה קיטש מהסיקסטיז ותקלעו... 30. אתר מועדף:פורום שנות ה60 בתפוז (נו , ב'מת ...) 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך:השאלון הזה...
34. איזה חג אתה הכי אוהב:פורים... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים:חתולי רחוב ושאר חיות נטושות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:עכבישים... 38. תגיד מילה טובה...:BKF ! על מי ? 39. ספר מועדף:הארי פוטר 40. עיתון מועדף:"ידיעות" , מרפד יופי את הכלובים של המכרסמים... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:"אחיות" , 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי:כולם אותו זבל... 44. מפלגה:ראו תגובתי לשאלה הקודמת... 45. חום או קור:קור , בטח שקור... 46. מכתב דואר או אי מייל:E -Mail 47. זמר אהוב (אהם):אלוויס .... 48. זמרת אהובה:ריקי גל... 49. להקות:קווין 50. סרט מצוייר אהוב:"היפה והחיה" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:מכונית כבאים :גדולה ואדומה...
52. אתה שונא אנשים ש..:מחפפים... 53. אתה שונא מקומות ש..:שבהם אני צריכה "להוכיח" דברים.... 54. אני אוהב/ת:בעלי חיים (מאד....) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אפלטון (?):) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:שונאי בעלי חיים 57. מה הכי מגעיל אותך:אנשים שיורקים (איכססססססססססס) 58. מה את/ה הכי אוהב?:את הבת שלי וה"עדר" שלי... 59. משפטים שלך לסיכום :נו , ב'מת ... ככה , על רגל אחת ?

Minerva

New member
HEY! גם את....

חובבץ הארי פוטר?
את מוזמנת לפורום 160...

גלי®

New member
תודה ../images/Emo24.gif בשמי ובשם העדר חובב

אלויס כאן בבית ....

Minerva

New member
../images/Emo13.gif

1. השם שלי: אביגיל 2. כינוי\ם: ABBIE 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: קיבוצי, ביולוגיה-כימיה...
5. איך היית רוצה להיקרא: לילי 6. תבלין מועדף: פפריקה.
7. שתיה מועדפת:
8. דאורדורנט\בושם: CKB 9. שמפו וקונדישינר: DOVE 10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה זה נחשב? 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן
12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: קריאת HP יתר על המידה? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: זה באמת רלוונטי?
15. כרית אחת או שתיים: 2. אחת קטנה. 16. חיות מחמד: חתול. ועלב שנגנב...
17. סרט מועדף: שר הטבעות! 18.מוזיקה בכללית: קלאסית...
19. מכונית אידיאלית:
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: OH WELL... 21. אוכל מועדף\ שנוא: רקוטקרומפלי...
23. חבר\ה לעתיד: רמוס ג'יי לופין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: תלוי...
25. היחסים עם ההורים : אחלה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: רוונדל 27. ממתק מועדף: מארס 28. נעליים מועדפות: סקצ'רס 29. שיר מועדף: הפרק ה8 של סטבאת מאטר של פרגולזי 30. אתר מועדף: HPGALLERIES 31. ספורט מועדף (לצפייה): קפיצןת למיים 32. הספורט המועדף (למשחק):
33. הרגע הכי משפיל בחייך: צריך לחשוב...
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים.
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:
36. אוספים: קיפודים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות של קרובים...
38. תגיד מילה טובה...: תודה!
39. ספר מועדף: הארי פוטר 40. עיתון מועדף: נשיונל ג'אוגרפיק 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: בנות גילמור 42. כמה טיפים מהחיים: החיים מפתיעים. 43. מועמד פוליטי: רבין?
44. מפלגה: עבודה. 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל! 47. זמר אהוב (אהם):
48. זמרת אהובה: אמה קירקבי 49. להקות: מקהלת קנטמוס 50. סרט מצוייר אהוב: אלדין! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: פרפקציוניסטית, שטותית, אמנית,
. 52. אתה שונא אנשים ש..: הם שטחיים. וגם כן, לא צריך לשנוא. 53. אתה שונא מקומות ש..: אין אוויר. 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים... לשיר, למשל. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: גנדלף
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: וורמטייל?
57. מה הכי מגעיל אותך: קיא.
58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה. 59. משפטים שלך לסיכום:

למעלה