איזה משחק נחמד!!!! - והנה שלי:
1. השם שלי: ראובן 2. כינוי\ם: לובצ'ק 3. ארץ לידה: הונגריה 4. בית ספר ומסלול: ת"א - מחשבים 5. איך היית רוצה להיקרא: ??? 6. תבלין מועדף: שום - אני יודע שזה מסרח!!!! 7. שתיה מועדפת: מיצים, שייקים 8. דאורדורנט\בושם: speed stick.... 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש בסופר 10. האם שחית בעירום פעם: הרבה פעמים, ולפעמים גם עכשיו.. בלילות קיץ חמים 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:ממש לא 12. צבע מועדף: חום, צבע חמרה, ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עוד לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ירביב, נני, חגי, טאמאש וזהו 15. כרית אחת או שתיים: מתחת לראש ולפעמים במקומות אחרים....
)) 16. חיות מחמד: 2 כלבים, 3 חתולים , עוד כמה חמוסים...כמובן בגינה 17. סרט מועדף: עם הרבה ויזואליות 18.מוזיקה בכללית: רגאי 19. מכונית אידיאלית: אופניים' אולי איזה טנדר גדול וישן 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ? 21. אוכל מועדף\ שנוא:מתוקים, לא שונא שום דבר! למורות שאני צמחוני אז לא אוכל חיות 23. חבר\ה לעתיד: ??? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אני מקווה 25. היחסים עם ההורים : אבא - ככה ככה , אמא - היו כיפיים מאוד! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בכיף היתי גר באיזה מצפה בגליל 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות:סנדלים 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא אוהב 32. הספורט המועדף (למשחק): שחיה, זה מה שעשעתי בהונגריה לפני שעליתי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר, כניראה הדחקתי
34. איזה חג אתה הכי אוהב: לא יכפת לי , העיקר לא צריך לעבוד!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:
) ??? לא מכיר סלאבריטאיז בשמות, אבל היתי מחפש משהו חתיך, כניראה... 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: גובה 38. תגיד מילה טובה...: אהובה 39. ספר מועדף: באדולינה 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין 42. כמה טיפים מהחיים: אין ,חחחחחח 43. מועמד פוליטי: עלה ירוק!!!!!! 44. מפלגה: עלה ירוק!!!!!!! 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): israel vibration, bob marley,.... 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות , אבל זה היה מזמן וגם אלאדין!!!!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אויי לא!!!! 52. אתה שונא אנשים ש..: אני אוהב אנשים 53. אתה שונא מקומות ש..: א אני אוהב מקומות 54. אני אוהב/ת: את זה כבר אמרתי! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: סמדי, נו אתם לא מכירים 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום
1. השם שלי: ראובן 2. כינוי\ם: לובצ'ק 3. ארץ לידה: הונגריה 4. בית ספר ומסלול: ת"א - מחשבים 5. איך היית רוצה להיקרא: ??? 6. תבלין מועדף: שום - אני יודע שזה מסרח!!!! 7. שתיה מועדפת: מיצים, שייקים 8. דאורדורנט\בושם: speed stick.... 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש בסופר 10. האם שחית בעירום פעם: הרבה פעמים, ולפעמים גם עכשיו.. בלילות קיץ חמים 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:ממש לא 12. צבע מועדף: חום, צבע חמרה, ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עוד לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ירביב, נני, חגי, טאמאש וזהו 15. כרית אחת או שתיים: מתחת לראש ולפעמים במקומות אחרים....