סקר ראשון לתחילת השבוע

yael800

New member
../images/Emo41.gifסקר ראשון לתחילת השבוע../images/Emo41.gif

אז כמו שהבטחתי, מידי שבוע אפתח בסקר חדש YAY והפעם: אופנה נטו
מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה?
את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח?
איזה פריט את הכי אוהבת לקנות?
איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה?
איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים..
מה הצבע שלך?
מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה)
ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? שיהיה לנו שבוע מוצלח ונעים, יעל.

yael800

New member
../images/Emo13.gifעונה

מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? ליומיום ספורט אלגנט, כשאני יוצאת יותר אלגנט את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? לצערי אני הרבה חוזרת לבייס שלי, רק אם יש לי מצב רוח ממש מיוחד..אני חייבת לשנות את זה. אשמח להצעות איך להתגבר על זה חח איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? בגד כלשהו שאני יודעת שישמש אותי המון, כמו ג'ינס שיושב טוב, או איזו שמלה/ גופיה. איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? עגילים/שרשרת, תיק, של (באילו אני משתמשת יותר) איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים.. אני לא מכירה הרבה אתרים ששולחים לארץ, לרוב או קניונים, או חנויות של איזור דיזינגוף. יש לי חנויות ספציפיות בכל קניון שאני ישר הולכת אלייהם. אני פחות בקטע של הרשתות כמו רנואר, קסטרו, פוקס.. יש חנויות שהן לא רשת, מנגו וזארה שהן מועדפות שלי בקניונים. מה הצבע שלך? ירוק, כחול ו..שחור מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה) יש לי כמה.. בערך 2 ג'ינסים, 2 גופיות וכמה שמלות ומגפונים שחורים שקניתי בניין ווסט. ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? לפעמים המראה הנקי (בלי כל האקססוריז) יפה יותר ומתאים לבגד.

קשכפית

New member
אני עונה

מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? - קשה לי להגדיר סיגנון מה שבטוח שהוא לא מחוייט ולא אלגנטי. לפעמים שכבות וזרוק סטייל הודי כזה, לפעמים ספורטיבי, לפעמים יותר מדוגם אבל לא מחויט. אני מתכוונת שימלה לא זרוקה נגיד של הוניגמן או דורין פרנקפורט ונעל/מגף יפה אבל זה עדין לא אלגנטי רק מסודר ומדוגם יותר אף פעם לא נעל עקב. את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? - אני מעדיפה רוב הזמן לבוש נוח אבל כאמור בתשובה הקודמת מגוונת אם כי מה שמאפיין אותי זה זרוק שכבות משהוא. איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? - בעייה, אני אוהבת לא אחד. קוסמטיקה/איפור, גרביים, נעליים. איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? - וואו, לא בטוחה, איפור? שרשרת? צעיף? איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים.. - לרוב בחנויות ברחוב, לאו דוקא חנות מעצבים אבל פה ושם זה יכול לקראת, שוק מעצבים, או אקראי לפי מה שהעין קלטה ונמשכה. מה הצבע שלך? - כחול, ירוק, כתום... מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה) - אין לי אחד כזה. ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? - יש לי טיפ אבל שלא מתאים לרוב האנשים ככה אני מבינה ממה שאני קוראת. אני אוהבת לערבב, לא להתקבע על שילוב מסויים, כל פעם להפתיע את עצמי בשילוב אחר, לא עובדת בחוקיות של צבעים, עושה בלאגן של הכל עם הכל. זה יותר משעשע אותי ומעניין אותי לא להיות תפוסה ומקובעת שרק זה מתאים עם זה.

גם אני עונה,

סגנון לבוש - יותר ספורטיבי מאלגנטי. לא מספיק מגוונת בלבוש. הכי אוהבת לקנות גרביייים - לא צריך למדוד, לא תופסות הרבה מקום בארון. קל להיפטר מהשחוקות. הכי מוסיף להופעה - צעיף ושרשראות. קונה לרוב בדיזנגוף, בסנטר וברחוב ובבתי מעצבות. בייסיק קונה בקסטרו בעיקר. הצבע שלי - כחול ואדום אבל לובשת הרבה שחור. לא חושבת כרגע על פריט אהוב במיוחד...

שאפולי

New member
שקט!

מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? יש לי כמה אבל בגדול אוהבת שנות ה30-40-50 ומעדיפה ייחודי את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? תלוי מתי, יש משו ניצחי בביסיק אבל לרוב מעדיפה להוסיף איזה אקססורי איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? נעליים. איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? אהמ.. החבר
איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים.. לא חול לא אינטרנט לא מעצבים, בדכ איפה שאני נתקלת זה יהיה קניון שוק או עיר מה הצבע שלך? כולם מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה)? וואו כולם היו בניי ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? כן. לא להות קורבן אופנה ללבוש רק מה שמתאים למבנה הגוף,לאישיות,לכיס, למאורע ולגיל

שאפולי

New member
צריך להתרגל../images/Emo122.gif

אין לך מושג כמה זה קשה לפעמים אני אומרת חבר ואז נזכרת ולא מסוגלת לתקן את עצמי אלקים יודעת למה?! קשה להגיד על מישו שהוא ה"בעל" שלך ישר אני מרגישה "האשה הקטנה": ולא!אני לא פמיניסטית!

תורי לענות?

מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? בגדול אומר כי לעבודה אני חייבת מחוייט וייצוגי - אז מבחינתי זהו סגנון אחד. כשאני לא בעבודה - זה הקז'ואל. לא יודעת אם בדיוק סגנון- אבל לערב, ליציאות ולארועים יש לי בגדים ששונים משני הסגנונות שהזכרתי [לרוב שמלות, חצאיות, קצת יותר מחשופים וכו']. את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? אני מאוד מגוונת. איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? שמלות וחצאיות. אבל גם חולצות טי שרט, לא כל כך קל לי למצוא כי אני לובשת רק צווארון וי או עגול פתוח [לא יכולה ללבוש משהו סגור]. איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? שרשראות, חגורות. איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים.. לרוב אני קונה בחנויות עצמן, לפעמים מתפתה להזמין באינטרנט. מה הצבע שלך? רק אחד לבחור? ממש קשה...אני חושבת שכרגע זה סגול ואפור. מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה) שאלה מצויינת! תצטרכו להשאר במתח עד שאני אעלה את התמונה.... ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? יש הרבה, הכי חשוב לאהוב ולהרגיש בנוח במה שלובשים בלי שום קשר לעלות, למותג ולמה שבאופנה...

yael800

New member
רציתי לשאול מאילו אתרים, אבל עכשיו אני רואה

שאת לא גרה בארץ.. אני לא מכירה אתרים שעושים משלוחים לישראל ישירות.

סקר חמוד ../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif../images/Emo137.gif

מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? אין לי משהו קבוע. אני אוהבת בגדים שסגנון שנות ה 50 וה-80 בעיקר. את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? אני מאוד מגוונת בלבוש, כל יום משתדלת ללבוש משה ומעניין. אבל בחורף הכי בא לי ג'ינס מגפיים ומעיל עם צעיף, לא בהרכח בייסיק אבל מחמם. איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? אני אוהבת לקנות הכל, אבל מעדיפה לקנות כמה שפחות. איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? בחורף זה אכן צעיף. בדרך כלל אני אוהבת מאוד צמידים ושרשראות. איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים. אני קונה לרוב בזרה ופול&בר בחנויות הקניון. אוהבת מאוד לעשות שופינג בחו"ל כשאני בארץ, אבל כשאני בחו"ל רק בא לי לנוח ולהנות ולא מעניין אותי כל כך השופינג :) אוהבת מאוד לקנות גם בשווקים. מה הצבע שלך? אפור. מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה) עכשיו אני הכי אוהבת את הג'ינס של פורנרינה שלבשתי היום. אבל אני אוהבת את כל הבגדים שלי. ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? לא לפחד לעשות שילובים, אבל לשמור על צבעי בסיס וצבע אחד יוצא דופן כדי לא להראות צבעונית ומוזרה מדי. :)

קשכפית

New member
זה לא כל כך נורא להראות צבעוני

את זה למדו העיניים שלי בטיולים בהודו. יש בזה משהוא אופטימי ומשעשע ולמה לא בעצם. המוזרות היא אחרי הכל בעיניי המתבונן.

זה קצת אירוני אבל הדוגמא שלך אומרת ההיפך

לפי התרבות שבה אנו חיים ומוכתבת לנו מאמצעי המדיה השונים, זה נחשב צבעוני בקטע לא טוב, למרות שזה שמח. אם הייתי בהודו, הייתי מעריצה מס' אחת של הפולקלור שלהם. בארץ אני דוגלת בלבוש שהוא גם יפה בעייני וגם מקובל בחברה המערבית.

קשכפית

New member
אני מקבלת את הגישה שלך אבל

אני חושבת ופועלת שונה ממך (ולא רק באופנה). אני דוגלת בלבוש שגם יפה בעיניי ונוח ולא משנה לי אם מקובל בחברה.. אני לא אלך ערומה ברחוב וגם לא עם אנטנות על הראש, לא בקיצוני. אבל לא משנה לי צבע שנחשב לחורף וצבע שנחשב לקיץ וש"אסור" צבע כזה עם כזה או להיות צבעוני ומוזר כדבריך. כשבחברה המערבית אופנתי, מקובל ונחשב יפה ללכת עם מיני שמכסה רק ביקושי מה שצריך אני מוצאת את זה דוחה ואת כל מי שהולכת ככה קורבן שלא יודע שהוא קורבן, זו דוגמה אחת למשהוא שאף אחד לא ישכנע אותי שהוא נוח, פרקטי, הגיוני ללבוש. ויש עוד כאלה דוגמאות. אגב, קלטתי שאת לא מתחברת לשום דבר שאני כן ואולי אפילו פיתחת אנטגוניזים כלפי ההודעות שלי אבל גם זה בסדר... אז בשם חופש הביטוי כמו שאמרו לפניי let it be לילה טוב

אני אאעדיף שלא תכתבי דעה אישית עליי

שאת המצאת בפומבי בפורום. לא פיתחתי אלייך כלום. אני מפתחת פחות ממה שאת תיארת כלפי אנשים שאני מכירה, מה עוד שאני מעולם לא פגשתי אותך לכן לא פיתחתי אלייך שום דבר. אני רק מנהלת דיון. אם לא אגיב הפורום הזה לא יחיה. תודה וביי

שאפולי

New member
אהמ- אם נחזור לרמת הדיון

אז אני איפשהו בין שתיכן כאילו בתיאוריה אני מסכימה איתך. אני שונאאת "אסורים" לדעתי אופנה זה מעוף ולדמיון אין גבול הכי חשוב שזה יתאים לבנאדם בפעל- נרצה או לא עצם זה שאת אומרת "אני לא אלך עם אנטנה" מראה לך שהחבר כן מכתיבה גולות כלשהם תחשבי שיש מי שיבוא ויגיד לך "מה קיצוני באנטנה??"
יום טוב לכולן חג שמח

Green Peas

New member
הטיפ לבוש שלך מעולה!

אני תמיד משתמשת בו
צריך רק פריט אחד צבעוני\בעל מרקם מיוחד כדי לשדרג הופעה ואם יש יותר מדיי מזה אז הלבוש נראה עמוס ומבולבל.

vv56305

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? אין לי סגנון קבוע, אני אוהבת ממש את כל הסגנונות, ספורטיבי, קז'ואל, אלגנטי יותר, בוהו, הכל הולך... את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? אני מאד משתדלת להיות מגוונת, מנסה גם בכל יום להחליף את הסגנון, אבל לפעמים שממש קר ואין לי חשק להתפרע אני אחזור לג'ינס שיושב טוב, מגפיים, סריג, מעיל וצעיף. איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? נעליים
איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? תיקים ונעליים איפה את קונה לרוב? חנויות, קניונים מה הצבע שלך? שחור, אדום, ורוד מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? נעליים של זארה עם הדפס חיה חום-לבן
, מעיל טרנץ' של H&M, והאמת שיש המון... ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? לא לפחד להתפרע לפעמים או לשלב צבעים שלא הולכים, לא הכל תמיד חייב להיות בנאלי...

למעלה