סקר ראשון לתחילת השבוע

זהירות ארוך ומייגע

סיגנון הלבוש שלך? האם יש לך כמה? יש לי כמה - לרוב ספורט אלגנט (שונאת את המילה הזו) מושקע. ז"א ג'ינס טוב, חולצה/גופייה מבצבצת ומעל סריג/סוודר או קרדיגן ואח"כ מעיל. כשיש לי כוח להתגנדר שמלות, גרביונים, חצאיות וכו'. לאירועים אני משתדלת לבוא בסגנון קלאסי עם שמלה מכובדת ולא כזו שאפשר ללבוש גם ביומיום. ליציאות/מסיבות סקסי בקטנה, חשוף ומחמיא אבל ממש לא במידה שזה ייראה זנותי או מזמין מדי. גם אין לי את מי להזמין, אני תפוסה חזק :) את מגוונת בלבוש או שבסוף את תמיד חוזרת ל BASIC שלך שבו את מרגישה הכי בנוח? מגוונת. אצלי פרט לאירועים, אין דבר כזה לא נוח. נוח לא חייב להיות טרנינג, גם בגדים נורמליים מאיכות טובה שיושבים טוב יכולים להיות נוחים. איזה פריט את הכי אוהבת לקנות? ממ..אני אוהבת לקנות, בחיי. גם בסופר אני נהנית. בגדול אני אוהבת לראות פריט והידלק עליו, גם אם אני לא צריכה אותו וזה לא בדיוק מה שחיפשתי. כשאני מחפשת זה מעצבן אותי כי אז הקניות זה כבר לא בילוי אלא בזבוז זמן ואני מתעצבנת שאני לא מוצאת/צריכה להתפשר וכו'. איזה אקססוריז הכי מוסיף להופעה? נעליים. כמה שזה נדוש, אבל נעליים לא איכותיות/לא מתאימות ללוק יכולות להרוס הכל. אני גם אוהבת צעיפים/גרביונים וכו' אבל אז זמן ההתלבשות שלי ארוך מדי כי צריך לחשוב גם על זה, אז לא כל יום יש לי כוח לזה. איפה את קונה לרוב? אתרים באינטרנט, קניונים, חנויות מעצבים.. משתדלת מעצבים, יוצא רשתות. כי מעצבי ארצנו רובם לא חזקים בתפירה והמחירים בשמים. אני יודעת שזה מוצדק והכל ושקשה להתקיים כאן מהעניין הזה, אבל להוציא על חולצת מעטפת בצבע אפור עכבר מבד טישו בלי גימור 200 שקל זה לא ממש מתאים לי. חנויות פרחות (ז"א חנויות כאלה שדומות אחת לשנייה ורוב הבגדים שם טרנדיים כאלה שייהרסו אחרי כמה כביסות) יכולות להפתיע לעיתים רחוקות, אז כשיש לי כוח לכל ה"חמודה מה את מחפשת?" ולכל ה"יושב עלייך פצצה", אני נכנסת. מה הצבע שלך? היה ירוק במשך הרבה זמן בגלל צבע השיער (ג'ינגי'), עכשיו נמאס לי גם מג'ינג'י גם מהירוק, אז אני מגלה את פלטת הצבעים מחדש. מהו הבגד/ פריט שאת הכי אוהבת? (תמונה תתקבל בברכה) אין אחד כזה, אבל אם מחר יגידו לי לארוז נגיד עשרה פריטים אני אוכל לבחור. ולסיכום, יש לך טיפ לבוש? כן בנות, יצא לי לי לדבר עם בנים והו, איזה הפתעה, הבגדים שהם הכי אוהבים אצלנו זה כאלו שמדגישים גזרה יפה. אז לא לרדת לזנות וללבוש גרביוני רשת ועקבי עשרים ס"מ, אבל קחו בחשבון שכל מיני חולצות עטלף, מכנסי שק עם קקי ושאר "אופנות" כו' לא עושים להם את זה. רציתי בזמנו לקנות שמלת סאטן כזו מודפסת וחבר שלי אמר, "זה נראה כאילו לבשת מפה". בקיצור לבשו מה שמחמיא *לכן*, ולא מה שכרגע אופנתי. אם יש לכן רגליים יפות/מחשוף יפה תדגישו. אם יש לכן בטן/תחת רחב אל תתפתו לשים מכנסיים בגזרה נמוכה שיוציאו את הצדדים החוצה. אני מקדימה תרופה למכה לכל מי שתגיד "אני מתלבשת בשביל עצמי" וכו'...אם החברה והעולם החיצון לא היו קיימים, באמת שהייתי מסתובבת עם שיערות ברגליים, לבושה בפיג'מה ובגרביים פרוותיות. אני מודה שאני אכן מתלבשת לא רק בשביל עצמי ולא מפוצצת כסף על בגדים שרק אני בעולם כולו אחשוב שהם יפים.

למעלה