כבר עכשיו יש תסיסה גדולה מאוד במרכז המפלגה נגד גניבת הקולות והשחיתות של שרון. האיחוד הלאומי, מפלגתי, תזכה בהרבה קולות ותגדיל את מספר המנדטים שלה בהרבה מאוד. תראו סתם סקר בוואלה שערכו היום. ומי ראש הממשלה לפי אלפי האנשים שהצביעו בסקר? שינוי גם היא תתרסק בגלל השקרים לבוחרים שלהם ופרשת פריצקי-פורז.
אנו גרורה אמריקאית,הקיימת הודות לקבלת מטוסים לצה"ל, ולקבלת מיליארדי דולרים מארה"ב. בלי סיוע זה-אנו אבודים לכן:מי שמנהל את מדיניותנו הוא נשיא ארה"ב כל ממשלותינו נכנעו לתכתיבים אמריקאיים--החל מהנסיגה מסיני עד החתימה על הסכמי וואי,ע"י ביבי הדמגוג! מי שרוצה שנשאר ביש"ע--שייצר קודם מטוסים לצה"ל,ומיליארדי דולרים!
שארה"ב הבטיחה עדיין לא הגיעה. מה שכן הגיעה מהווה חלק קטן מהתקציב. ישראל נהפכה לדיקטטורה שמאלנית השולטת בתקשורת, מערכת השיפוטית, המשטרה, וועדי העובדים. ביבי ושרון מפחדים מהכלא ושביתות לכן הם נכנעו לדרישות של השמאל. ראש ממשלה חזק יטפל בשמאלנים האלה כמו שצריך. בגין ניסה להתפטר מהם אבל נכנע בגלל השביתות ופעילות השמאל אצל מנהיגים בחו"ל שלחצו עליו.
אני בספק שראשי מערכת הביטחון בדיוק יודעים... אבל אני מניח כי מספיק עברו וחרשו את זה... אני מניח שהגדר תהיה מאוד מאובטחת, שיהיו מצלמות רבות לגילוי משגרים ומסוקים ליירוט, מעבר לכך שיהיו מגעים להודנא שקטה וכל הפרה שלה תביא למערכה צבאית מצומצמת שתתמך על ידי העולם.
סביר להניח ש-השמאל ירים את ראשו ויפתיע כי ככה זה טבעה של מדינתנו וזהו טבע האדם לחפש אשמים ואנחנו טובים בזה ויהיה מאוד קל "להאשים ולקלל" ולהפנות אצבע מאשימה לכיוון הליכוד, אבל למעשים אמיצים דרושים אנשים חזקין ואמיצים שעברו הרבה וראו הרבה דם נשפך כמו - אריק שרון - אבל רק ההיסטוריה בסופו של דבר תאמר את דברה רק בעוד מספר שנים לא מועט, זו בכל אופן דעתי...