סקר שני בסדרה

yuval k

New member
את מי, לא את מה ../images/Emo3.gif

חברה
עכשיו
נו באמת
קשר שלא למטרות חתונה

havlaz

New member
חטטנים בפרטיות! זה סקר???

זה שאלון!!!! בן במה אתה
17 ו8 חודשים כמה אחים יש לך?
2 (ואחד בדרך) את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא?
את החתול יש לך חברה?
לא לא ל|קטינים|: מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?
מה אכפת לכם?
כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק?
שאלה טובה, צריך לבדוק... כמה עשרות אלפים.. מתי אתה מתכנן לעזוב את הבית?
בהקדם איקס על דור?
על סאלם איקס!! לא על דור.. הוא מועיל לפעמים! היית בחו"ל פעם?
כן יש לך רשיון נהיגה?
בקרוב באיזה גיל קיבלת/קנית את המחשב הראשון שלך?
מאיפה אני זוכר סרט אהוב
חדשות ספר אהוב
מעריב את מי היית לוקח לאי בודד?
את יעל בר זהר

חוצפאי

New member
לפעמים / היהודים.

נץ פורש כנפיים הסדק נפער הגבול כמו מיתר בשמים בשנת אלפיים אני מיותר כל יום אותו דבר אין לי שום כיוון אני שוכב ערום עטוף ברחמים אלוהים שעות ויש [URL='target=_blank']לפעמים[/URL] עוברים כל הלילות כל הימים איך בשם שמים איך כל זה נגמר ואיך אני לא נקשר בינתיים בשנת אלפיים אני מיותר כל יום אותו דבר אין לי שום כיוון אני שוכב ערום עטוף ברחמים אלוהים שעות ויש [URL='target=_blank']לפעמים[/URL] עוברים כל הלילות כל הימים תודה שלום.

תורי../images/Emo35.gif

בן במה אתה: 17.4 כמה אחים יש לך: 2 את מי אתה אוהב יותר: לא מחבב את שניהם יש לך חברה: לא כרגע מתי הייתה הפעם הראשונה שלך: איפשהו שם בגיל 15 כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק: 912 מתי את מתכנן לעזוב את הבית: ביום שבו אני אתייצב בבקום איקס על דור: ברור
שלא. היית בחו"ל פעם: פעמיים. רגע לבנון וסוריה נחשבות
כי אם כן אז 4. יש לך רשיון נהיגה: בקרוב אני מקווה באיזה גיל קיבלת את במחשב הראשון: 4 או 5 משהו כזה סרט אהוב: אוי יש הרבה מהם... אבל מה שעולה לי עכשיו בראש זה טריינספוטינג והאקרס. ספר אהוב: גם הרבה אבל עולים לי בראש...טריינספוטינג(כן אני יודע), שר הטבעות, מילכוד 22. את מי היית לוקח לאי בודד: טבחית עם מטבח מצויד, לירז וג'ניפר(לופז. אחרי כמה זמן היא תהיה חייבת גבר מצויד שכמותי).

../images/Emo124.gif אני....

בן במה אתה?
14.5 כמה אחים יש לך?
2 את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא?
איזו שאלה מטופשת, את שניהם
יש לך חברה?
לא כרגע לא ל|קטינים|: מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?
|דילוג| כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק?
|דילוג| מתי אתה מתכנן לעזוב את הבית?
|דילוג| איקס על דור?
היית בחו"ל פעם?
כן יש לך רשיון נהיגה?
לא באיזה גיל קיבלת/קנית את המחשב הראשון שלך?
כשהייתי בגן טרום-חובה היה לנו מחשב 486 חמוד
סרט אהוב
A.I ספר אהוב
הארי פוטר, בנות בראון את מי היית לוקח לאי בודד?
|דילוג|

MaD-d0g

New member
תשובות

בן במה אתה
18.5
כמה אחים יש לך?
2
את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא?
יש לך חברה?
כן
לא ל|קטינים|: מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?
לפני שנתיים בערך
כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק?
מתי אתה מתכנן לעזוב את הבית?
ברגע שיהיה לי כסף
איקס על דור?
אפילו 2
היית בחו"ל פעם?
לא
יש לך רשיון נהיגה?
לא
באיזה גיל קיבלת/קנית את המחשב הראשון שלך?
יש לי מחשב מהיום שאני זוכר את עצמי
סרט אהוב
לא יודע
ספר אהוב
"ערכת לימוד Visual Basic" (לא יודע)
את מי היית לוקח לאי בודד?
את חברה שלי

xurix

New member
התשובות שלי

בן במה אתה אוטוטו 16 כמה אחים יש לך? 2 את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא? היי
יש לך חברה? לא לא ל|קטינים|: מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? אתמול, עם חוצפאי, מאחורי השיחים, שלוש דקות. כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק? וואלה אין לי שמן של מוסך מתי אתה מתכנן לעזוב את הבית? כבר עברתי לגור עם חוצפאי. הבית זה איפה שהלב לא
איקס על דור? נפתח את זה שוב
היית בחו"ל פעם? כן יש לך רשיון נהיגה? אולי עוד מעט על קטנוע. באיזה גיל קיבלת/קנית את המחשב הראשון שלך? 4 בערך סרט אהוב אינגה אוכלת ברוורס ספר אהוב אינגה נוסעת בפראיות את מי היית לוקח לאי בודד? את אינגה וחוצפאי

xurix

New member
הצעה לASP סקרים

ולא אני מתעצבן. כשאתה מוציא סקר חדש אתה צריך לצרף גם דף עם ההדגשה של השאלות והאמוטיקונים מוכנים כי אין לנו כוח להתחיל להדגיש הכל....

xyxyxy

New member
תשובות..

בן במה אתה? מעל 18 כמה אחים יש לך? 1 את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא? מי שמביא לי יותר כסף. יש לך חברה? מי שיודע יודע. מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? כנ"ל כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק? בסביבות ה 500 אלף שקל מתי אתה מתכנן לעזוב את הבית? כשהבית יעזוב אותי איקס על דור? 2 איקסים היית בחו"ל פעם? כן יש לך רשיון נהיגה? בערך.. באיזה גיל קיבלת/קנית את המחשב הראשון שלך? לא זוכר נדמה לי 13 סרט אהוב : יש הרבה, ואני עייף מדי בשביל לציין אחד ספר אהוב: ספר תשבצים לאסלה. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהי. *השאלות מופנות לגברים ונשים

Ohad18

New member
ואני...

בן במה אתה? 18 כמה אחים יש לך? 1 (אח) את מי אתה אוהב יותר, אבא או אמא? שניהם יש לך חברה? לא לא ל|קטינים|: מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? ביום חול כמה כסף יש לך כרגע בחשבון הבנק? קצת :( מתי אתה מתכנן לעזוב את הבית? בהקדם האפשרי (ושיהיה לי עבוד וכסף) איקס על דור? ברור היית בחו"ל פעם? כן יש לך רשיון נהיגה? כן באיזה גיל קיבלת/קנית את המחשב הראשון שלך? לא זוכר, מזמן סרט אהוב: אין ספר אהוב: אין את מי היית לוקח לאי בודד? אותה

למעלה